- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
düğün tarihi de belirlenmedi henüz.
İsabet olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğün tarihi de belirlenmedi henüz.
saf değil iyi niyetli.nolacak yardım etmişim kafasında.sizin yaptığınız en güzeli .olmasıda gereken bencedeAblaniz saf mi elin evinde kalkmis tencere tava yikiyor
Siz neden is yapiyorsunuz kv evinde? Kim ne konusursa konussun. Ben kvme gitmiyorum, gidiyor olsam da is yapmam. Misafirim orda cunku. Bana gelenler de bende is yapmaz.
sofrada yaşanmadı bu durum.sofrada zaten su dahil hertürlü içecek vardı fazlasıyla.Bu arada iftar sofralarinda su surahiyle birkac yere konulur herkes alir. İnsanlar oruclu gelmis, tirim tirim su arattirmayin yahu sofraya koyuverin iki uc tane surahiyi
Nisan zaten tanima surecidir.. Evlenmek zorunda olmadigini biliyorsun degil mi?evet sorun ne bulaşık ne bir bardak su.sorun değer görmeyince veya bunun hissettirilemeyişinden değer verememem saygı gösterememem. herzamn yanımda arkamda olduğunu hissettiğim biriyle değilim ki yalnız hissediyorum .herşeyi başa kakar oldum artık sinir stres oldum evliliğe düşman değilken soğudum aile olarak tanıdıkça ve nişanlımı tanıdıkça.
Hic gerek yok zatensaf değil iyi niyetli.nolacak yardım etmişim kafasında.sizin yaptığınız en güzeli .olmasıda gereken bencede
Hmm o zaman istemesi yanlis, kalkip mutfaga kadar gitmeliydi , orada elbet bir allahin kulu olur bu tur davetlerde ne istemistiniz diye sorarlar,su rica edecektim dese tamamdi. Gerek yok bin yillik adetlerdeki gibi gelin hanim su kostur demeye,siz haklisinizsofrada yaşanmadı bu durum.sofrada zaten su dahil hertürlü içecek vardı fazlasıyla.
Buna ben de katiliyorumNisan zaten tanima surecidir.. Evlenmek zorunda olmadigini biliyorsun degil mi?
atamıyorum nişanı beni tutan ne var bilmiyorum.yapamıyorum korkuyorum daha kötüsüyle karşılaşmaktan.karakter olarak efendi sağlam biri.sonra pişman olur muyum korkusundayım.Nisan zaten tanima surecidir.. Evlenmek zorunda olmadigini biliyorsun degil mi?
aynen öyle zaten.anneside öyle .ikisi çok benziyor.ama insan içinde çok kibarlar.Buna ben de katiliyorum
İyi dusun konu sahibi
Azcik höt höt bir tipe benziyor nisanlin
herkes çok beğeniyor takdir ediyor.aynen öyle zaten.anneside öyle .ikisi çok benziyor.ama insan içinde çok kibarlar.
Deger gormedigini dusunmek ve hissetmek cok kotu.. Hele ki bunu hayatındaki ozel insan yapiyorsa.. Evlendikten sonra degismez; artar hatta.. Nisanlini taniyan ve analizi yapabilecek olan sensin.. Biz senin yazdiklarina gore konusuyoruz..atamıyorum nişanı beni tutan ne var bilmiyorum.yapamıyorum korkuyorum daha kötüsüyle karşılaşmaktan.karakter olarak efendi sağlam biri.sonra pişman olur muyum korkusundayım.
Ay o Zaman biraz daha düşün. Çekilmez böyle evlilik. Bakma gelin dediğin hizmet edecek kafasındaki insanlara. Sana bu kadar basit şeylerde bile eşit davranmayan sen gelinsin diye düşünen adam başka konularda da seni geri plana atar.aynen öyle zaten.anneside öyle .ikisi çok benziyor.ama insan içinde çok kibarlar.
samimi olmadığı yer değil .evin damadı.ve söz nişan derken sene geçmiş üzerinden .hala yeni gelen misafir gibi olması evde tuhaf.ben oraya gittiğimde niye giriyorum madem mutfaklarına.ben mi enayiyim
Çok bile yapıyorsunuz. Eski zamanlardaymış onlar.Şu konuyu okudum ya sinirlerim zıpladı gene tavana kadar!!! Biz de nişanlımla tartıştık neymiş onlara yemeğe falan gittiğimizde yardım etmiyormuşum, girişken olmuyormuşum. yahu sofra toplayıp kurmaya yardım ediyorum, mutfakta da yanlarındayım bişey yapılması gerekirse yardım edeyim diye. ama neymiş moron moron izliyormuşum onlar iş yaparken!! sana geliyorum allahım!!mecbur muyum kardeşim gelin adayıyım diye sizin hizmetçiliğinizi yapmaya ben!!!! siz bize geldiğinizde elinizi bi işe sürdürüyor muyuz biz!!! nankör bu erkekler de erkek tarafı da. yaranmaya çalışma ne yapsan boş !
![]()
Çok bile yapıyorsunuz. Eski zamanlardaymış onlar.