Fikirlerinizi alabilir miyim

Ablaniz saf mi elin evinde kalkmis tencere tava yikiyor
Siz neden is yapiyorsunuz kv evinde? Kim ne konusursa konussun. Ben kvme gitmiyorum, gidiyor olsam da is yapmam. Misafirim orda cunku. Bana gelenler de bende is yapmaz.
saf değil iyi niyetli.nolacak yardım etmişim kafasında.sizin yaptığınız en güzeli .olmasıda gereken bencede

evet sorun ne bulaşık ne bir bardak su.sorun değer görmeyince veya bunun hissettirilemeyişinden değer verememem saygı gösterememem. herzamn yanımda arkamda olduğunu hissettiğim biriyle değilim ki yalnız hissediyorum .herşeyi başa kakar oldum artık sinir stres oldum evliliğe düşman değilken soğudum aile olarak tanıdıkça ve nişanlımı tanıdıkça.
Nisan zaten tanima surecidir.. Evlenmek zorunda olmadigini biliyorsun degil mi?

sofrada yaşanmadı bu durum.sofrada zaten su dahil hertürlü içecek vardı fazlasıyla.
Hmm o zaman istemesi yanlis, kalkip mutfaga kadar gitmeliydi , orada elbet bir allahin kulu olur bu tur davetlerde ne istemistiniz diye sorarlar,su rica edecektim dese tamamdi. Gerek yok bin yillik adetlerdeki gibi gelin hanim su kostur demeye,siz haklisiniz

atamıyorum nişanı beni tutan ne var bilmiyorum.yapamıyorum korkuyorum daha kötüsüyle karşılaşmaktan.karakter olarak efendi sağlam biri.sonra pişman olur muyum korkusundayım.
Deger gormedigini dusunmek ve hissetmek cok kotu.. Hele ki bunu hayatındaki ozel insan yapiyorsa.. Evlendikten sonra degismez; artar hatta.. Nisanlini taniyan ve analizi yapabilecek olan sensin.. Biz senin yazdiklarina gore konusuyoruz..

aynen öyle zaten.anneside öyle .ikisi çok benziyor.ama insan içinde çok kibarlar.
Ay o Zaman biraz daha düşün. Çekilmez böyle evlilik. Bakma gelin dediğin hizmet edecek kafasındaki insanlara. Sana bu kadar basit şeylerde bile eşit davranmayan sen gelinsin diye düşünen adam başka konularda da seni geri plana atar.

samimi olmadığı yer değil .evin damadı.ve söz nişan derken sene geçmiş üzerinden .hala yeni gelen misafir gibi olması evde tuhaf.ben oraya gittiğimde niye giriyorum madem mutfaklarına.ben mi enayiyim

Yerden göğe kadar haklısınız. Bende aynen böyle düşünüyorum. Eşim bize geldiğinde bir iki kere istedi. Kalkıp al size gelince ben senden mi istiyorum dedim

Şu konuyu okudum ya sinirlerim zıpladı gene tavana kadar!!! Biz de nişanlımla tartıştık neymiş onlara yemeğe falan gittiğimizde yardım etmiyormuşum, girişken olmuyormuşum. yahu sofra toplayıp kurmaya yardım ediyorum, mutfakta da yanlarındayım bişey yapılması gerekirse yardım edeyim diye. ama neymiş moron moron izliyormuşum onlar iş yaparken!! sana geliyorum allahım!! :kızgın: mecbur muyum kardeşim gelin adayıyım diye sizin hizmetçiliğinizi yapmaya ben!!!! siz bize geldiğinizde elinizi bi işe sürdürüyor muyuz biz!!! nankör bu erkekler de erkek tarafı da. yaranmaya çalışma ne yapsan boş ! :kızgın:

Nişanlın belki de yalnız başına senin yanına su içmeye gelince yanlış anlaşılmasından korkup çekinmiştir.. Fakat kv nin tavrı?? Bence bundan sonra sadece masadakileri mutfağa kadar taşımakta yardım etmelisin (en azından şimdilik), gerisine hiç karışma alışmasınlar :KK64:gelin diye hizmetci mi alıyorlar yahu

Şu konuyu okudum ya sinirlerim zıpladı gene tavana kadar!!! Biz de nişanlımla tartıştık neymiş onlara yemeğe falan gittiğimizde yardım etmiyormuşum, girişken olmuyormuşum. yahu sofra toplayıp kurmaya yardım ediyorum, mutfakta da yanlarındayım bişey yapılması gerekirse yardım edeyim diye. ama neymiş moron moron izliyormuşum onlar iş yaparken!! sana geliyorum allahım!! :kızgın: mecbur muyum kardeşim gelin adayıyım diye sizin hizmetçiliğinizi yapmaya ben!!!! siz bize geldiğinizde elinizi bi işe sürdürüyor muyuz biz!!! nankör bu erkekler de erkek tarafı da. yaranmaya çalışma ne yapsan boş ! :kızgın:
Çok bile yapıyorsunuz. Eski zamanlardaymış onlar.

Back
X