Fikirlerinizi alayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inanin bana baştan söyleselerdi acımı çeker kenara geçerdim. Öyle intikamci bi insanda degilim o sözde dostumda biliyordu bunu. Bana sürekli sen safsin sen soylesin boylesin diyordu ztn. Beni salak yerine koyup arkamdan is cevirdikleri icin kendime çok zor geldim. Özellikle dostumun anneside iş birlikcilik yaptigi icin cok canim yanmisti...

Yalnız söylemeden diyemeyeceğim de altı ay, dört yıl, bilmem ne kadar bir kızı elde etmek için peşinden koşan ve sonunda elde eder etmez aldatan adam örneği hep klasik. Gerçekte bu baştaki davranışın da hırstan, maymunluktan kaynaklandığını gösteriyor. İstedikleri kıza karşı sevgi ile aşk yerine dondurma için tutturan çocuklar gibi ilkel,

Haklısınız. İstedikleri ideal damat, ev, para ne varsa önünde birini engel görüyorlarsa hırstan herkesi ezebiliyorlar. Boşverin. Böyle karaktersiz bir adam sizi aldatırdı da.

Yanlış anlamayın ama Belçika’ya gitmişsiniz. Çevrenizi sürekli küçük çevrelerden tutmayın. Türk olmasın tüm arkadaşlarınız. Erkek olarak da daha önce de şiddet yaşamışsınız, tehdit edilmişsiniz. Şimdi nasılsınız bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam sosyal medyada hiç paylaşım yapmam ve tüm Ortadoğu- Türk güruhunu kısıtlı listede tutar, başka milletlerden insanlara görüşürdüm. Güvende misiniz?

Bence muhatabım olarak görmez cevap bile vermezdim. Sevgili olurken telefonlarıma çıkmayan boşanırken de aramasın helallik almasın. Ne hali varsa görsün

Icimden gelmiyor ben Allaha biraktim de hatta cevap bile vermeyebilirsin bi insani bu denli mutsuz ederek mutlu olunmuyormus cidden gercekten sana Allahtan sabir saglik dilerim

Boşverin sonuçta sizi sevmemiş istememiş
Yeni hayatında mutluluklar diliyorum deyin sadece ve şunu unutma sakın
Kimse için üzülmeye gerek yok siz Türkiye’ye gelmişsiniz panik atak olmuşsunuz ne gerek vardı değer miydi

[
Öncelikle inceliginiz icin teşekkür ederim. Şu anda güvendeyim. Diger konulara deginirsek. Cevremde bütün milletlerden arkadaslarim var.
Burda dogup buyudum egitim gordum. Fakat ailem baska milleten biriyle evlenmemi izin vermezler yada cok sknti yaparlar diye diger milletlerden kisilerle gorusmuyorum.

"Hakkım ikinize de haram olsun" deyip basın engeli. Ya da tamamen sessiz kalın, sessizlik de bir mesajdır anlayana.
Bir de, o kelime "meşgul" diye yazılır. Aklınızda bulunsun.

Bu kadar efor iki karaktersiz için fazla değil mi

Az ötede vicdan yap deseydiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…