• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.506
13.342
248
Merhaba guzel kadinlar,
Benim derdim aslinda cok buyuk bisey degil ama fikir almak istiyorum sizden.benim 14 yillik cok sevdigim bi dostum var haftaya dugunu yarinda nikahi var.nikahi bulundugumuz sehirde dugunu ise 3 saat mesafelik baska bi yerde olacak yani dugune gidersem o gece orda kalmam lazim.buraya kadar hersey normal gidin diyeceksiniz ama benim sorunum su ki 2 yasinda kizim var gidersem onuda goturmem lazim.tek basima dugunde onunla bas edebilir miyim bilmiyorum.esim yarin nikaha git sonrada ev gormeye gider hediyeni verirsin diyor.ama ben arkadasima daha once dugune gelirim demistim.kizimdan olmazsa bi dakika dusunmem giderim ama dugunde hayatta durmaz biliyorum.bu arada benim dugunumde farkli yerde oldugu icin arkadasim gelememisti bende kusmemistim.sizce ben gitmezsem kuser mi yada nasi bi dille anlatmaliyim.daha once gelicem dedim simdi gelemem demek bana iyi bi fikir gibi gelmiyor.fikirlerinizi bekliyorum

Kizimin duzeni bozulacagi icin gelemiyorum derim ne varki.cocugun duzeni bozulur illaki.huzursuz huysuz olur.ne gerek var.kimse cocugumdan degerli olamaz gitmezdim
Siradan biri olsa bi an dusunmez soylerdim cok samimi dost dedigim biri.daha oncede gelirim demistim simdi bahane uydurdugumu dusunecek

Siradan biri olsa bi an dusunmez soylerdim cok samimi dost dedigim biri.daha oncede gelirim demistim simdi bahane uydurdugumu dusunecek
Evet bahane fakat cok ciddi bir bahane.cocuktur bu cok kucuk. size deger veriyorsa anlayacaktir.babasida uygun bulmadi dersiniz en fazla .

O da sizinkine gelmemiş. Alınmaya hakkı yok. Gelecektim ama kızımla tek başıma baş edemeyeceğim, eşim de pek emin olamadı, evine gelirim inşallah deyin. Çekilin. Bu kadar hassas düşünmeyin bence. Anne olunca anlar o da çocukla düğün nedir. Ayrıca alınma şansı da yok dediğim gibi.

benim de aşağı yukarı 15 yıllık arkadaşım düğünüme kınama gelmedi. bende o bende nelere geldiyse gidiyorum.
kendisi gelmemiş size küsmez. dersiniz çocuk durmaz diye

O da sizinkine gelmemiş. Alınmaya hakkı yok. Gelecektim ama kızımla tek başıma baş edemeyeceğim, eşim de pek emin olamadı, evine gelirim inşallah deyin. Çekilin. Bu kadar hassas düşünmeyin bence. Anne olunca anlar o da çocukla düğün nedir. Ayrıca alınma şansı da yok dediğim gibi.
Ben cok hassas dusunuyorum ve cok takiyorum kafaya.her konuda boyleyim o gelmediginde ben hic sorun etmemistim ama ben yapinca sanki kotu biriymisim gibi hissediyorum

Arkadaşınız çocuğu olan bir insana, illa ki düğünüme gel diye diretir mi? Bu kadar bencil mi? Yanında olmak, gelmek isterdim ama çocukla çok zor olacak derseniz, halinizden anlar herhalde. Gideceğinizi hayal etmiş, böyle söylemiş olabilirsiniz de, çocuklu insanların planları değişkendir, bunu da en iyi siz bilirsiniz. O yüzden suçluluk hissetmelik bir durum yok bence.

Bence bu kadar hassas olmanıza gerek yok nikahına gitmeniz yeterli her aşamaya gidilecek diye bir kural yok. Kendiside gelmemiş zaten. Çocuğunuz küçük yüksek ses kalabalık etkilenir hasta olur Allah korusun

aynı dost senin de düğününe gelememiş. geçerli bir sebep olmasına rağmen bunun için arkadaşlık bitirilecekse zaten yeteri kadar sağlam değil demektir. ben gönül koyacağını düşünmüyorum.

Gelirim demiştim ama çok zorlanacağım tek başıma deyin.
Tek başıma çocukla 3 saatlik yola büyük konuşmayayım ama gitmem yani.

Bu kadar büyütmeyin o düğün kargaşasında inanın sizi 1 an bile olsun düşünmeyecek.
düğüne gelsem çocukla yollarda harap olacağım. bırakamıyorum da. birgün ailecek evinize geliriz deyip geççeksin.

Back
X