Fikirlerinizi bekliyorum

sağlıklı ve kaliteli bir sosyal hayatı olan işinde tecrübeli bir avukat tutup da iş görüşmesine gelen bir kadına yazmaz bu kadar üstüne düşmez.. onca zaman bulamamış da bir iş görüşmesindeki kadına mı kalmış?
zaten onlarn kulüpleri ne bileyim cemiyetleri filan vardır. bu belli ki abaza bir tip ve iş çıkmaz.

hele cuma muhabbeti doğrudan kaçma sebebi.
bir erkek sürekli dini mesajlar veriyorsa kendini düzgün iyi göstermek içindir. halbuki en büyük pislikler de bu dindar geçinenlerden çıkıyor inanın. çok örneğini gördüm.
daha önce de yazdım açık açık dinsizim diyen erkekler daha ahlaklı artık..
Yok sadece ilk aradığımda cuma günü idi o yüzden sonrasında nasılsınız hayırlı akşamlar hayırlı cumalar şeklinde yazdı o kadar din siyaset hiç konuşmadık sadece kitap sinema konustuk 2 kere
Asla cinsellik kadın erkek iliskileri vs gibi şeyler e girmedi

O her hafta görüşelim istiyor evlilik konusunu da ben açtım o biraz tanıyalım deyince bende aileler bilmeden seninle görüşmem doğru olmaz deyince
Oda bende liseli gençler gibi takilalim demiyorum tabi ki olumlu olursa evleneceğiz yazdı ama görüşmeyi düşünmüyorum yorumlardan sonra
İyi düşünmüşsun bakalim ne tepki vericek .

belkide bu nedenle boşanmıştır eşinden. işinin herşeyden önce gelmesi zarar...
devir öyle bir değişti ki, insanlar nette tanışıp evleniyor. sizin içinde neden olmasın..belki bi his ile yazdı Size. kısmet bu işler. ama bir arkadaş yazmış ya çok hoşuma gitti, hem cumaya gidiyor cuma mesajı yazıyor ardından musmutlu yıllar diyor bu tezat!
haklı buldum bu bakış açısı çok yerinde oldu. siz neler hissediyorsunuz , sanki ilerleme katetmek istediğinizi anladım. yazsın hemen ilgilensin gibi ?
Yani hayırlı cumalari herkese yazarken bana da yazıyor du bana nasılsınız kendinize dikkat edin gününüz nasıl geçti gibi yazdı genelde

Yok sadece ilk aradığımda cuma günü idi o yüzden sonrasında nasılsınız hayırlı akşamlar hayırlı cumalar şeklinde yazdı o kadar din siyaset hiç konuşmadık sadece kitap sinema konustuk 2 kere

koca avukat bir iş görüşmesinde tanıştığı kadına mı kalıyor?
her iş görüşmesine gelen kadına böyle asılmadığını nerden bileceksiniz?
hiç tekin değil..

Arkadaşlar hepiniz sağolun bunca olumsuz yorumdan sonra YaZmayı bıraktım kendisine 2 saat kadar önce nasılsıniz yazmış şimdide iyi geceler yazdı ama önemi yok artık
Koca avukat iş görüşmesi için arayan bir kadına yazmaz ve ilgilenmez galiba
Iyi geceler hepinize (bu adam nasıl biri gerçekte bilmiyorum tanıma fırsatım olmadi ve olmayacak ama bu kadar kötü bakmayın herkese ve herşeye bence )
O bir daha yazmazsa bende yazmayacağım zaten dediğim gibi sevgilim olsun kafasinda değilim o tanışmak istedi bende şans verdim o kadar

ben bir yeri anlamadım.siz aradınız ve işi telefonda konuştunuz hiç yüz yüze görüşmeden mi bu numaramı silme triplerine girdi?

ben bir yeri anlamadım.siz aradınız ve işi telefonda konuştunuz hiç yüz yüze görüşmeden mi bu numaramı silme triplerine girdi?
Evet ilk iş ilanına numarasını yazmış iletişim için bende aradım cuma vakti idi açmadı 1 2 saat kadar sonra aradı beni aramışsiniz diye bende ilan için dedim işi anlattı vereceği maaşı anlattı bana ne mezunu oldugumu sordu sonra 2 gün geçti gelin başlayın dedi tam gidecekken mesaj attı bir sorun yaşadım bir kaç ay elim sıkışık olacak kusura bakmayın eleman alamayacağim zaten ilani da kaldırttim dedi bende önemli değil dedim bana numaranızı silmeyin sizi arayacağım iş için dedi bende olur dedim ve arada yazmaya başladı
benim boşanmış oldugumu 5 hafta kadar önce öğrendi
2 3 hafta kadar öncede sizi tanımak isterim bir gün bir çay içebilir miyiz dedi

Son düzenleme:
Evet ilk iş ilanına numarasını yazmış iletişim için bende aradım cuma vakti idi açmadı 1 2 saat kadar sonra aradı beni aramışsiniz diye bende ilan için dedim işi anlattı vereceği maaşı anlattı bana ne mezunu oldugumu sordu sonra 2 gün geçti gelin başlayın dedi tam gidecekken mesaj attı bir sorun yaşadım bir kaç ay elim sıkışık olacak kusura bakmayın eleman alamayacağim zaten ilani da kaldırttim dedi bende önemli değil dedim bana numaranızı silmeyin sizi arayacağım iş için dedi bende olur dedim ve arada yazmaya başladı
benim boşanmış oldugumu 5 hafta kadar önce öğrendi
2 3 hafta kadar öncede sizi tanımak isterim bir gün bir çay içebilir miyiz dedi
kusura bakmayın ancak ben de diğer arkadaşlara katılıyorum.kaçarak uzaklaşın bu kişiden :KK43::KK43:

kusura bakmayın ancak ben de diğer arkadaşlara katılıyorum.kaçarak uzaklaşın bu kişiden :KK43::KK43:
Yok yazmıyorum zaten kendimi kaptırmış vs de değilim
Mantığıma yatkın geldi başta o kadar kaldıki genç kız değilim sevgili lik pembe hayaller vs dönemini geçtim

Konu sahibi arkadaşım, avukat yanında çalışan biri olarak söylüyorum eleman için ilan verse bile avukat kendisi konuşmaz direkt. Personeline konuşturur, gün verir ofisine çağırır madem personel arıyor ofise gidip bir görüşmeniz gerekmez miydi?
Emin misiniz avukat olduğuna bu bile önemli.. Böyle ilan verip kadınları tuzağa düşürmeye çalışan çok insan var..
Koca avukat niye bana baksın triplerine girmeden önce kendi güvenliğinizi düşünün..

Konu sahibi arkadaşım, avukat yanında çalışan biri olarak söylüyorum eleman için ilan verse bile avukat kendisi konuşmaz direkt. Personeline konuşturur, gün verir ofisine çağırır madem personel arıyor ofise gidip bir görüşmeniz gerekmez miydi?
Emin misiniz avukat olduğuna bu bile önemli.. Böyle ilan verip kadınları tuzağa düşürmeye çalışan çok insan var..
Koca avukat niye bana baksın triplerine girmeden önce kendi güvenliğinizi düşünün..
Gun verdi ama aksilik oldu yazdim onceki mesajlarimda
Tripe girmek değil (bunu ilk teklif ettiğinde düşündüğümden yazdım) Avukat eminim bürosunu ve belgesini gördüm görüşmeye gittim nafaka icin soru sormak için elemanı yok suanda da buraya herşeyi detayları ile ve zamanları ile yazmıyorum ama avukat olduğunu biliyorum
Zaten görüşmeme kararı aldim yorumlardan sonra

Selamlar
3 ay kadar önce bir iş görüşmesi vesilesi ile bir avukatla tanistim çok kibar naif ortalama bir adam .O sıralar eşimle bosanmıştım ve iş arıyordum gazetede ilani gördüm aradım cuma günü olduğundan namaza gitmiş acmamisti neyse aynı gün 2 3 saat sonra beni aramissiniz dedi bende ilan için dedim sattlari ve isi maasi konustuk
1 hafta sonra işe alamayacağım üzgünüm dedi o sıralar dolar vs den dolayı eleman almaktan vazgeçti (1ay bekleyin numaram kalsın size ulaşirim demisti )
Ama kendisi arada bir hayırlı cumalar nasilsiniz diye yazmaya devam etti
1 ayın sonunda eleman alamayacağını eleman icin bekleyeceğini söyledi bende tamam dedim
Rica edersem numara mi silmeyin bir iş vs olursa size haber ederim dedi
Ve yılbaşı günü
"Hayırlı ve musmutlu günler gör " yazmış
Bende teşekkür ederim yazdım
Bana sizinle bir çay içmek tanışmak konuşmak isterim yazdı
Bende mümkün değil yazdım
O zaman müsade edin arada bir hal hatır sorayım dedi

2 haftadır arada bir mesajlasiyoruz
Çok kibar cizgisini bozmadi ama sorun şu ki çok geç cevap yazıyor 3 4 saat cevap yazmadığı oluyor
Günün her saati yazabiliyor bana
40 yasinda 4 yıl önce boşanmış
Bugün dışarda karşılaştık çay ikram etti yine çok kibardi ve naif
Ama asla whatsapp son gorulmeyi açmıyor
Bunun açıklamasını uzun uzun yaptı (2015 den beri bu sekilde kullanıyorum insanların benim ne zaman whatsapp a girip çıktığımı bilmesini istemiyorum dedi)

Çok ama çok sakin disiplinli çok titiz ve iş kolik malesef

Bana yazmadigi bir gün evli misin diye sordum evli olsam akşam 9 da yazamazdım guvenin yoksa yazma dedi
Ben meşgul adamim her dk mesaj yazamam ama ararsan istediğin kadar sohbet ederiz müsaitsem dedi

Suan sadece arkadaşız birbirimize baskı yapmayalım tamam mi dedi?

Siz neler düşünüyor sunuz?

Detay ve konuya ek :

Biz 2 3 hafta kadar önce onun tanisalim yazmasi üzerine mesajlasmaya başladık o birbirimizi tanıyalım önce ben anlatayım dedi bosandigini ailesini vs anlattı bir mesajla
Bende anlattim 2 3 hafta da sadece aksamlari duzenli olarak yazdı geç cevap vermesine rağmen
Evlilik konusunu ise ilk ben açtım (ailemden ötürü)
2 3 hafta içinde asla cizgisini bozmadi
Evli mi acaba diye düşünme nedenlerim ise aldatilmis olmam
Ama bu kadar olumsuz yorumdan ötürü bugün cevap yazmadim ve yazmak içimden gelmiyor
Bugün çay içip oturduğumuzda sifir makyajliydim ve sade bir kaban ve şal im vardı bana resimdeki kadar guzelsiniz dedi (resimde makyajın vardı ve daha şıktım )
Ayrıldıktan 1 2 saat sonra nasılsıniz evinize ulaştınız mi yazdı
Grip olduğumu farketmiş dikkat edin yazdı
2saat öncede nasılsınız yazdı ama cevap yazmadim

Korktum baya yorumlardan ötürü
Kesinlikle inanma uzak dur bence çok sahte grldi bu adamın tavırları bana. Bildiğin aranıyot çapkınlık prşinde

Tripe girmek değil (bunu ilk teklif ettiğinde düşündüğümden yazdım) Avukat eminim bürosunu ve belgesini gördüm görüşmeye gittim nafaka icin soru sornak için elemanı yok suanda da buraya herşeyi detayları ile ve zamanları ile yazmıyorum ama avukat olduğunu biliyorum

İş ilanından telefonla aradığınızı ve iletişiminizin telefon üzerinden başladığını anladım ilk yazdıklarınızdan...
Şimdi ise bürosuna gittim nafaka sormak için diyorsunuz..

Kendi tercihiniz görüşmeye devam edebilirsiniz tabiki ama temkinli olun derim ben.

Kesinlikle inanma uzak dur bence çok sahte grldi bu adamın tavırları bana. Bildiğin aranıyot çapkınlık prşinde
Bana vaatlerde bulunmadı zaten kaldı ki görüşmeme kararı aldim bu yorumlardan ötürü

Back
X