Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bozma bence eşinin sürpriz olmayan sürprizini:) Benim erkek arkadaşımda dayanamaz yapacağı sürprizleri ufaktan paylaşır hep,ama büyük bir heyecanlada hazırlar.Bende tahmin etmiyormuş gibi yaparım ,böyle geçinir gideriz:) hevesi kırılmasın yazık
bence evde yokmusun gibi yap once onun tam gelecegi zaman ara ve ben suraya gidiyorum acil de ve cok korksun
sonrada tam umudunu yitirdigi anda cok guzel bir sekilde ortaya cik ve cok sevinsin
Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ediyorum sağolun. Bugün beni aradı annemde kalıyorum ben bi kaç gündür hasta annem. Ne zaman dönersin evimize aşkım dedi bilmiyorum dedim 31'inde geliceksinya aşkım nasılsa dedim 30'unda giderim evimizi toplarım sana hazırlık yaparım dedim. O da dediki: Bitanem eğer annem iyi olursa 26'sından önce dön dedi. Sözde çaktırmıyor işte yerim ben onu yer :asigim: