fikirlerinizi bekliyorum.

alara77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
40
0
86
Tekirdağ
slm ben yeni üye oldum. adetime 1 gün var. 15 gündür göğüsleirmde ağrı şişkilik kasıklarımda hafif ağrı ve karnımda gaz oluyo. hamile olabilirmiyim.böyle duygular yaşayıp hamile kalan varmı yazsın lütfen....inşlh hamileyimdir...allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşlh..:Saruboceq:

emın olmak ıcn gununun gecmesını beklemelısın canım ınş hamılesındır herseyın hayırlısı olsunnn

bence yarın gıt test al ben tam adet gunumde test yaptım ve ıkıcı cızgı sılık cıkınca gıdıp kan testı yaptırdım ve hamıle oldugumu ögrendın,belırtılere gelınce ben adet belırtılerımın tamamen aynısını yasamıstım

bugün adet günüm henüz bişey yok inşlh gelmez. test yapmak için korkuyorum 3 aydır hevesleniyorum.bu ay heveslenmiycem olunura bıraktım. ama inşlh olur. lachenn akşama kadar gelemzse dediğin gibi test yapayım. inşlh hamileyimdir.

kızlar bugünde adetim gelmedi test yapsam çıkarmı 2. günde belli olurmu?biraz daha beklemelimiyim?heyecanlanmaya başladım inşlh vardır..

ayy bende çokk merak ettimmmmmdelikafadulden inşallah Allah gönlüne göre verir canım bizde teyzeleri olarak sevinirizolumunekankayizsmile

yaptım negatif çıktı. acaba çokmu erken oldu bugün 2.ci günüm geçicek adetimden biraz daha beklemelimiyim.

dün bugun adet gunum yazmıssın gecelı 2 gun deıl 1 gun olur.ayrıca benım hıc sasmaz adetım bır kere 4 gun gectı 5. gun adet oldum.

evet arkadaşım malesef bende adet oldum. yine olmadı napalım başka sefere artık. hayırlı bebekler nasip etsin rabbim cümlemize...

Back
X