Fikirlerinizi Bekliyorum..

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
bayramda evleniyorum ve hemen anne olmak istiyorum ama öğrenciyim üniversite okuyorum 3. sınıf oldum (24 yaşındayım) nolur bana fikir verin çok istiyorum ama çokta korkuyorum mafoldumben

bilmiyorum içgüdüsel birşey sanırım çok seviyorum nişanlımı ve minik bir meleğimiz olsun istiyorum ikimzden olan ikimizin parçası...

bencede eğer eşinle iyi anlaşıcaksan ertelemenin bir manası yok zaten doğana kadar geçen sürede sanırım okulun biter insanın sevdiğinden bir parçası olmak gerçekten çok güzel

doğana kadar bu yıl biter ama 4. sınıf var bide :S bakımın nekadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum cocuguma bir baskasıda baksın istemiyorum ama bunu istemektende vazgeçemiyorum.. :(

durdun durdun 1 yıl daha dur hayatını okulunu işini düzene koy öyle yap çocuk
bu oyucak değilki istediğinde olsun hayatını güvenceye al ki çocuğunun hayatıda güvende olsun
evlenme arefesinde eşimle ortak bir şey paylaşma duygusu ve içgüdüsel biraz oluruna bırak
vazgeç demiyoruz sadece daha uygun bir zamana ertele
sana şimdiden evliliğinde mutluluklar....

baya zaman geçmiş topicim gözüme çarptıda ee ne yaptım ben bebek konusunda evet hala beklemedeyim 3. sınıf bitti 4. sınıfa(son) geçtim sanırım bu yılda bekleyeceğim çünkü eşim askere gidecek :43:

Back
X