- Konu Sahibi hircinmenekse
-
Evet bir yil sonra böyle bi konu acacagimi hic düsünmezdim :))
uzun zamandir bana bakistigim birisi var sadece bakisarak flörtlesiyoruz fakat Ben o kadar cok heyecanlaniyorum ki karsisinda bocalamaktan korktugum icin neredeyse cocukla hic konusmuyorum... Baslarda basit bi hoslanti bosluktan falan filan diye gecistiriyordum egleniyordum birazda bana bakislari hosuma gidiyodu fakat son haftalarda ona resmen asik oldugumu anladim.. Hakkinda bilgim yok aslinda bana kalirsa en basiti karsisina gecip konusmak fakat heyecandan bunu yapamiyorum... Sizlerden yardim istedigim konus Ise nasil ona belli edebilirim acik acik hoslandigimi... Umrumda olmayan kisilerle flörtlesmek konusmak cok kolay cokta basit ilgilerini cekebiliyorum fakat bu cocugun karsisinda tutuluyorum resmen ne bakabiliyorum ne konusabiliyorum ne gülümseyebiliyorum... Elektik carpmis gibi kaliyorum... Ne yapabilirim Ben fikirlerinizi bekliyorum
aranızda ortak arkadaş varsa, onu devreye sokabilirsin :) veya göz göze geldiğinizde gülümseyebilirsin. absürt bişeye gerek yok gülümsemen yeterli olur diye düşünüyorum. zaten o da ilgi gösteriyorsa karşılık verir :)
maalesef tamamen yabanci aramizda arkadas olsa cok daha kolay olurdu.. Genelde gülümsüyorum zaten gözgöze gelince Oda gülümsüyo selamlasiyoruz bu kadar sadece aklimda konusmaya baslamak icin cok seyler kurdum fakat karsimda durunca bi de konusmaya baslayinca gülümseyerek bakisi altüst oluyorum Yani o an ne sacmaliyorsun kizim sen diye kaliveriyorum cok vahim bi durum... Genelde tanimayanlar cok mesafeli ve ciddi buluyolar bu yüzden cocugun bana acilmaya cesaret gösterebilecigini zammetmiyorum ki zaten neredeyse 6 ay oldu böyle gelip gidiyo iste Ben baslarda cokta umursamadim fakat bakislariyla filan zamanla daha dikkatimi cekmeye basladi
bence konuşma derim. sadece bir gülümseme yetecektir. :) eğer konuşmak için gelmezse başka şeyler düşünüyordur. belki sevgilisi vardır sadece sana bakıyordur.
Evet bir yil sonra böyle bi konu acacagimi hic düsünmezdim :))
uzun zamandir bana bakistigim birisi var sadece bakisarak flörtlesiyoruz fakat Ben o kadar cok heyecanlaniyorum ki karsisinda bocalamaktan korktugum icin neredeyse cocukla hic konusmuyorum... Baslarda basit bi hoslanti bosluktan falan filan diye gecistiriyordum egleniyordum birazda bana bakislari hosuma gidiyodu fakat son haftalarda ona resmen asik oldugumu anladim.. Hakkinda bilgim yok aslinda bana kalirsa en basiti karsisina gecip konusmak fakat heyecandan bunu yapamiyorum... Sizlerden yardim istedigim konus Ise nasil ona belli edebilirim acik acik hoslandigimi... Umrumda olmayan kisilerle flörtlesmek konusmak cok kolay cokta basit ilgilerini cekebiliyorum fakat bu cocugun karsisinda tutuluyorum resmen ne bakabiliyorum ne konusabiliyorum ne gülümseyebiliyorum... Elektik carpmis gibi kaliyorum... Ne yapabilirim Ben fikirlerinizi bekliyorum
hakkında bilgi sahibi olmadan adım atma derim. :)
seviyosan git konuş bence
bunu cok düsündüm zaten... Gülümseyerek ilk Selam veren Ben oldum bi kac kez bilmiyorum ki istese galiba coktan gelirdi... Ama birde su var Ben is yerinde herkese gülümseyerek Selam verdigim icin Yani ona has bi sey yapmadim :))) ne bileyim 6 aydir böyle gidiyo artik bende bisey olsun istiyorum
kiz cok heyecanlaniyorum karsissinda sapsala dönüyorum resmen :))))))
bişicik olmaz konuşursun bahane bulman lazım. ya da zarf at o senle konuşsun belki de o da senin cevabından korkuyordur.
6 ay az bir süre değil. bence gelmemesinin bir nedeni vardır.
Yapma derim ben.
Tamam gülümse,selamlaş ama o kadar.
Öyle çekingen,reddedilmekten korkan erkek yok artık bana inan.
İstedikleri zaman hepsi aslan kesiliyor maşallah.
Yerinde olsam biraz şaşırtırdım. Daha az karşılaşırdım,görünce gülümsemek yerine,hiç farketmemiş gibi davranırdım.
Böylece ilgisini anlarsın. Senin ilgin mi onun hoşuna gidiyor yoksa gerçekten senden hoşlanıyor mu?
Geri kafalıyım kabul! İlk adımı erkek atmalı bana göre.
cok güzel bi düsünce hatta bende öyle düsünüyordum fakat benim biraz Sert yapim oldugu icin cesaret edemiyordur belki diye düsündüm cünkü yoksa 6 ay bi erkek neden bu kadar gelip gidip cok dikkatli bi sekilde bakar ki bi zaman sonra usanmaz mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?