fikirlerinizi bekliyorum

hircinmenekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.718
88
163
Avusturya
Evet bir yil sonra böyle bi konu acacagimi hic düsünmezdim :))

uzun zamandir bana bakistigim birisi var sadece bakisarak flörtlesiyoruz fakat Ben o kadar cok heyecanlaniyorum ki karsisinda bocalamaktan korktugum icin neredeyse cocukla hic konusmuyorum... Baslarda basit bi hoslanti bosluktan falan filan diye gecistiriyordum egleniyordum birazda bana bakislari hosuma gidiyodu fakat son haftalarda ona resmen asik oldugumu anladim.. Hakkinda bilgim yok aslinda bana kalirsa en basiti karsisina gecip konusmak fakat heyecandan bunu yapamiyorum... Sizlerden yardim istedigim konus Ise nasil ona belli edebilirim acik acik hoslandigimi... Umrumda olmayan kisilerle flörtlesmek konusmak cok kolay cokta basit ilgilerini cekebiliyorum fakat bu cocugun karsisinda tutuluyorum resmen ne bakabiliyorum ne konusabiliyorum ne gülümseyebiliyorum... Elektik carpmis gibi kaliyorum... Ne yapabilirim Ben fikirlerinizi bekliyorum

aranızda ortak arkadaş varsa, onu devreye sokabilirsin :) veya göz göze geldiğinizde gülümseyebilirsin. absürt bişeye gerek yok gülümsemen yeterli olur diye düşünüyorum. zaten o da ilgi gösteriyorsa karşılık verir :)

maalesef tamamen yabanci aramizda arkadas olsa cok daha kolay olurdu.. Genelde gülümsüyorum zaten gözgöze gelince Oda gülümsüyo selamlasiyoruz bu kadar sadece aklimda konusmaya baslamak icin cok seyler kurdum fakat karsimda durunca bi de konusmaya baslayinca gülümseyerek bakisi altüst oluyorum Yani o an ne sacmaliyorsun kizim sen diye kaliveriyorum cok vahim bi durum... Genelde tanimayanlar cok mesafeli ve ciddi buluyolar bu yüzden cocugun bana acilmaya cesaret gösterebilecigini zammetmiyorum ki zaten neredeyse 6 ay oldu böyle gelip gidiyo iste Ben baslarda cokta umursamadim fakat bakislariyla filan zamanla daha dikkatimi cekmeye basladi

bence konuşma derim. sadece bir gülümseme yetecektir. :) eğer konuşmak için gelmezse başka şeyler düşünüyordur. belki sevgilisi vardır sadece sana bakıyordur.

Son düzenleme:

o zaman merabalaşıyorsanız ilk sen meraba de bi seferde. belki cesaret verir :)

bence konuşma derim. sadece bir gülümseme yetecektir. :) eğer konuşmak için gelmezse başka şeyler düşünüyordur. belki sevgilisi vardır sadece sana bakıyordur.

bunu cok düsündüm zaten... Gülümseyerek ilk Selam veren Ben oldum bi kac kez bilmiyorum ki istese galiba coktan gelirdi... Ama birde su var Ben is yerinde herkese gülümseyerek Selam verdigim icin Yani ona has bi sey yapmadim :))) ne bileyim 6 aydir böyle gidiyo artik bende bisey olsun istiyorum

seviyosan git konuş bence

hakkında bilgi sahibi olmadan adım atma derim. :)

Ya adim atmak derken zaten hemen gidipte asik oldum sana diyememde... Heyecanimi yenip konusmaya baslamak icin benim aslinda göründügüm kadar korkutucu olmadigimi anlamasi lazim cok Sert durdugum icin insanlarla Hep mesafeliyim bi de Ya bunu bi atlatabilsem o konusacaktir gibime geliyo

6 ay az bir süre değil. bence gelmemesinin bir nedeni vardır.

Yapma derim ben.
Tamam gülümse,selamlaş ama o kadar.
Öyle çekingen,reddedilmekten korkan erkek yok artık bana inan.
İstedikleri zaman hepsi aslan kesiliyor maşallah.
Yerinde olsam biraz şaşırtırdım. Daha az karşılaşırdım,görünce gülümsemek yerine,hiç farketmemiş gibi davranırdım.
Böylece ilgisini anlarsın. Senin ilgin mi onun hoşuna gidiyor yoksa gerçekten senden hoşlanıyor mu?
Geri kafalıyım kabul! İlk adımı erkek atmalı bana göre.

cok güzel bi düsünce hatta bende öyle düsünüyordum fakat benim biraz Sert yapim oldugu icin cesaret edemiyordur belki diye düsündüm cünkü yoksa 6 ay bi erkek neden bu kadar gelip gidip cok dikkatli bi sekilde bakar ki bi zaman sonra usanmaz mi...

Göz süzmek yetmiyor. senin cesaret vermenle de olmaz bence ilgisi kesinse zaten sana mutlaka yakınlık kurar yoksa asla adım atmaz sanki...
yaşınız kaç bilmiyorum ama ortamda değilim nasıl bakıştığınızı bilemem ama zaman ver biraz daha erkekler anlar bir kızın hoşlanıp hoşlanmadığını. sen farkında değilsindir ama onlar çok dikkatlidirler. inşallah hislerin karşılıklıdır. üzülmeyesin...

Arkadaşlarınla toplu bir etkinlik düzenleyin. Oraya işyerindeki arkadaşlarını davet ederken onu da davet et böylece hem niyetin anlaşılmamış olucak koz vermiceksin hem de iş ortamı dışında mecburen konuşmak zorunda kalacak seninle...Eğer davete gelmiyorsa bil ki senden hoşlanmıyordur.

Kizlar yorumlariniz icin tesekkurler... En iyisi hic birsey yapmamak galiba.. Eger bi erkek dediginiz gibi isterse zaten mutlaka adim atar.. Ya da sadece kendine eglence ariyodur... Zamana birakmak en mantiklisi galiba bu erkeklere acimamak lazim yok cesaret edemiyodur sudur budur zaten tecrübeyle sabittir cesaret edemiyos da bakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…