- 7 Nisan 2015
- 336
- 195
- 103
- Konu Sahibi Kelebekk16
,
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bununla evleneceğine al bir tohum ek.. en azından çiçek açma umudun olur.
Oncelikle Merhaba. Ben 22 yaşındayım. Nişanlım ise 27 yaşında. Ben asla yaşı sorun eden biri olmadım. Hatta olgun olursa daha iyi anlaşacağımızı düşünüyordum. 1 yıl sevgili kaldık ve sonra ailelerimiz tanissin işler ciddilessin istedik. NişanlıM ilk zamanlarda çok iyiydi. Sürekli gezmeler sürprizler falan. Sonradan bunlar azaldı tabi ben buna bişey demiyorum. Herşey ilk günkü gibi kalamaz. Ama iyice odun gibi bişey oldu. Yanıma gelir hep telefonla oynar. Bir yere gezmeye giderken sürekli Peşimizde birileri olur. Nisanliyiz ama bir hediye almaz. Kayinvalidem bir kere olsun bir kazak bile almadı. Hayır benmı cahilim diyorum ama çevremdeki herkesin nisanlilik evresi böyle. Gezerler falan. Alkol desen var benim babamda kullanıyor diye sesimi cikartmiyordum ama iyice azitiyo. Alkole para var bana yok. Benimle ilgilenmiyor konuşmuyor. Aileme bana saygısı kalmadı. Doğumgünümde birsey almadan bize gelmiş. Ne pasta ne hediye hiç birşey yok. Birşeye faydası olmamış. O kadar umursamaz Gamsız ki üzülüyorum. Tamam bari birşey yapmıyor ama annemin karşısında koca gece horlaya horlaya uyudu. Sizde Bu normal mi. Hangimiz cahil Hangimiz akıllı. Yada hangimiz haklı. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama daha anlatsam uzar gider.
Alkole para bulup bana bulamayan adama ben de yanımda yer bulundurmam, siz haklısınız, azıtıyor demişsiniz evlenince de böyle olmasın daha çok başınız ağrır.Oncelikle Merhaba. Ben 22 yaşındayım. Nişanlım ise 27 yaşında. Ben asla yaşı sorun eden biri olmadım. Hatta olgun olursa daha iyi anlaşacağımızı düşünüyordum. 1 yıl sevgili kaldık ve sonra ailelerimiz tanissin işler ciddilessin istedik. NişanlıM ilk zamanlarda çok iyiydi. Sürekli gezmeler sürprizler falan. Sonradan bunlar azaldı tabi ben buna bişey demiyorum. Herşey ilk günkü gibi kalamaz. Ama iyice odun gibi bişey oldu. Yanıma gelir hep telefonla oynar. Bir yere gezmeye giderken sürekli Peşimizde birileri olur. Nisanliyiz ama bir hediye almaz. Kayinvalidem bir kere olsun bir kazak bile almadı. Hayır benmı cahilim diyorum ama çevremdeki herkesin nisanlilik evresi böyle. Gezerler falan. Alkol desen var benim babamda kullanıyor diye sesimi cikartmiyordum ama iyice azitiyo. Alkole para var bana yok. Benimle ilgilenmiyor konuşmuyor. Aileme bana saygısı kalmadı. Doğumgünümde birsey almadan bize gelmiş. Ne pasta ne hediye hiç birşey yok. Birşeye faydası olmamış. O kadar umursamaz Gamsız ki üzülüyorum. Tamam bari birşey yapmıyor ama annemin karşısında koca gece horlaya horlaya uyudu. Sizde Bu normal mi. Hangimiz cahil Hangimiz akıllı. Yada hangimiz haklı. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama daha anlatsam uzar gider.
Sürekli düğün stresi falan diyor. Ya ben. Birşey söylediğimde öf tamam sus bak kafamı şişirme falan diyor. Olanları konuşamıyorum. Çok bunaldm çok. Allahtan ailem arkamda
Bence siz nisanli degil, kirk senelik birbirinden bikmis evli bir ciftsiniz.