- 7 Nisan 2015
- 336
- 195
- 103
- Konu Sahibi Kelebekk16
Büyük bir değişim varmış cidden.
Sorularım var sadece merak ettiğimden soruyorum :) Cevap verip vermemek size kalmış..
Nişanlınız en başında sizi sürprizlere boğan, keyifli, eğlenceli bir adam olmasaydı ve kendisini yine bir şekilde sevdirmiş olsaydı , deli divane sırıl sıklam aşık olsaydınız .. Evlilik yoluna girip devam eder miydiniz.. ?
Şuan bir takım sıkıntıları bahane olarak öne sürüyor , evlilik hazırlığındayım stresini yaşıyorum gibi..
Bu durumun geçici olduğunu düşünüyor musunuz ? Bunun geçici mi değil mi olduğunu anlamakta büyük bir mesele ayrıca.
Nişanlınızın bu hareketlerine karşı tutumunuz nasıldı ? Sizde bir değişme var mı ? Ben eskiden böyle değildim cümlelerini sık kuruyor musunuz bu aralar.. Taviz verdiğiniz veya zamanında tepki koymadığınız konular var mı , keşkeler gibi.. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu nasıl dile getirdiniz ? Hani herkes böyle şöyle aman sen neden böylesin tarzında mı , yoksa gayet anlaşılır hesap sormadan anlayabileceği bir dilde mi konuştunuz ?
Babanızın alkol kullanmasından kaynaklı ses çıkaramadığınızı söylemişsiniz. Nişanlım dediğiniz adama , alkol içmenden rahatsızlık duyuyorum deseniz, sen önce babana bak tarzında bir çıkışı olur mu dersiniz ? Veya oldu mu dersiniz ?
Her çift dışarıdan görüldüğü gibi değil , herkesin kendine göre sıkıntıları var, ama bunu etrafa yansıtıp yansıtmamak önemli olan.Yani çevrenizde görmüş olduğunuz çiftler dört dörtlük gelebilir tabi içlerine girmedikçe bu böyle algılanır.. Bu yüzden çevrenizde ki çiftlerin olumlu veya olumsuz ne yaşadığıyla pek ilgilenmeyin derim , insan etkilenebiliyor..
Son olarak saygının olmadığı yerde huzur ve sevgi olur mu ?
Bu soruların cevabını merak ediyorum
Son olarak şunu yazıp sizin vereceğiniz cevapları bekleyeceğim.
Sen ve onun arasında bir takım problemler var.
Onun kendi ile ilgili problemleri var.
Bütün bu problemlere şahit olan bir aileniz var.
Saygının yok olduğuna şahit olan bir de siz varsınız ..
Hayırlısı diyorum.. Herşeyin eskisinden daha güzel olmasını diliyorum sizin için..
Gerçekte üzüldüm..
-İlk sorunuza cevabım ben ilk zamanlarda onu hiç istememiştim sanırım bu durumda olmazdık.
-Geçicimi yoksa kalıcımı bilmiyorumda tek sorunumuz stres yüzünden değil gibi duruyo. kafam çok karışık.
-Çok sert tavrım oldu. ağır uyarılarda bulundum ama dinlemek istemiyor. vurdumduymaz olduğunu düşünüyorum. Belki dinliyo ama ben hiç hissetmiyorum açıkçası.
-Ya dedi gibi. İçme dediğimde babalarımızda içiyo emin ol evlenince hiç biri kalmıcak demişti.
SAYGI YOKSA CİDDEN HUZUR YOKMUŞ HUZURUM KALMADI DEDİM. yüzüne karşı artık sevmiyorum seni dedim. Ama ben seni seviyorum bunlar geçicek diyor. bu konuyu açtıktan sonra ona karşı çok sert çıkışlarım oldu. ve alttan alıyor. kaç gün sürer acaba diye düşünüyorum inanamıyorum artık davranışlarına