fikirlerinizi bekliyorum

Tabiki zorlu olacak yani çok da rahat olacağını sanmıyorum.

Sevgilim uzun dönem askerlik yapacak. Dağcı komando olarak Hakkari ye düştü ve konuşurken artık hep hüzünlü konuşuyor. Yani psikolojik olarak olabilir mi ? Ve bende düşünüyorum çok çatışma var o tarafta hani nolur orada, rahat eder mi kafam karıştı ???

Rahat etmez de eder, bazı açılardan daha riskli, bazı açılardan daha anlayışla karşılanacağı bir ortama gidiyor sevgiliniz. Ama komando eğitimi de ağır olur, o eğitim için kaplumbağaya kadar yedirirler. (Dayım anlatırdı)
Eh hüzün illaki olur. Gerekse zoraki ayrılığın, gerekse memleket hasretinin, gerekse askerlik gibi bir tecrübenin idrak durumu... Evde yediği anne yemeği gelir aklına, o da hüzünlendirir onu...
Ben de eşimi bekledim nişanlıyken, siz ona moral destek olun, telefonun ucundaki neşesi olun sevdiğinizin.

Allah korusun hepsini. Yattığımız yatakta güven içinde uykuya dalabiliyor isek, hep onlar sayesinde.

Dediginiz gibi çok zor ya eğitimi olsun hani sevgilim anlatıyor yani acemi birliğini yaptığı şehre adım atmak dahi istemiyor o kadar bıktırmışlar. Uzakta olmak, kısıtlanmak hiç kolay değil.

Bende asker yolu bekledim 15 aydı o zamanlar askerlik şimdi bari 12 ay
Hemde Hakkari'ydi evet
Rahat olmaz tabi naısl olsun yata yata askerlik yapılan bi bölge değil

Ama çaktırma hep moral ver, gelince şunu yapacaz edecez de
İzin kullanacaksa izni de güzel değerlendirin
Nasip..

O zamanlar sevgiliydik
Evliyiz şu an 5 yıllık, geçiyor.

benimki de siirt'te yaptı. karakol baskını felan yapiyolardı, taciz ateşi. hatta çok yakın karakola baskın yapmışlar ve çok sayıda şehit vermişti o karakol. çok şükür benim sevgilime birşey olmadı. Allah herkesi korusun.
gitmeden önce de ordayken de psikolojiisi aynı seninki gibiydi. kötü.
acemide zorluyorlar bu bi gerçek. ama acemiden sonra can güvenliği dışında rahatlar, acemiden sonra aldı telefonu sürekli konuştuk biz mesela. komutanları daha rahat. disiplin büyük şehirlere göre az. ama çarşı izni felan olmaz belki

Hemde Hakkari'ydi evet

Nasip..

O zamanlar sevgiliydik
Hemde Hakkari'ydi evet

Nasip..

O zamanlar sevgiliydik
Çok teşekkür ederim bende öyle yaparım

benimki de siirt'te yaptı. karakol baskını felan yapiyolardı, taciz ateşi. hatta çok yakın karakola baskın yapmışlar ve çok sayıda şehit vermişti o karakol. çok şükür benim sevgilime birşey olmadı. Allah herkesi korusun.
gitmeden önce de ordayken de psikolojiisi aynı seninki gibiydi. kötü.
acemide zorluyorlar bu bi gerçek. ama acemiden sonra can güvenliği dışında rahatlar, acemiden sonra aldı telefonu sürekli konuştuk biz mesela. komutanları daha rahat. disiplin büyük şehirlere göre az. ama çarşı izni felan olmaz belki
Ben ona hep moral vermeye çalışıcam Allahım vatanımızı milletimizi tüm askerlerimizi korusun ve insan yaşadıkça anlıyormuş nasıl bir şey olduğunu

Sizin daha güclü olmanız gereken bi dönem.. Allah tez zamanda kavustursun inşallah. Kendi adına da ayrıca sizi yalnız bırakacagı ıcın uzuluyordur... Allah polisimizi ve askerimizi korusun..

Benim eşim de Hakkarı Dağ ve Komando Tuğayın da askerliğini yaptı çok zor bir dönemdi inanın 15 günde bir konuşma fırsatımız oluyordu ama çok seviyordu benim eşim askerliğini iyi ki de oraya düşmüşüm der hep kaderde şehit olmak varsa ne mutlu bana derdi üzülmeyin herşey gelip geçer bir bakarsınız yanınızda....

Benim de sevgilim asker ve çok şükür gelmesine az bi zaman kaldı. En ufak bişeyden bile dertlenebiliyorlar psikolojik olarak çok değişti ama her ne olursa olsun yanında olduğunuzu bilmesi onu rahatlatacaktır. Sen üzüntünü korkunu hiç bi şekilde belli etme daha kolay olacaktır inşallah.. Allah kavuştursun :)

Benim de sevgilim asker ve çok şükür gelmesine az bi zaman kaldı. En ufak bişeyden bile dertlenebiliyorlar psikolojik olarak çok değişti ama her ne olursa olsun yanında olduğunuzu bilmesi onu rahatlatacaktır. Sen üzüntünü korkunu hiç bi şekilde belli etme daha kolay olacaktır inşallah.. Allah kavuştursun :)
Amin inşallah günler su gibi akıp geçsin, sizin adınıza sevindim gerçekten, teşekkür ederim

Back
X