• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi ihtiyacım var

nrmn1987

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
95
21
288
35
Gaziantep
Merhaba ben 7 yıllık evliyim ogretmenlik mezunuyum yalnız atanamadim başka bi iş yapıyorum o zamanlarda tam 4 yıl önce eşimle sorunlarımız vardı ailelerimizin olduğu şehirde yaşıyorduk huzur vermediler eşi ve ailesi sırf o şehirden gitmek için meslegimden vazgecip Başka meslek seçtim kpss calisamiyirdum çünkü. Şimdi isimden hiç memnun değilim eşim de ogretmen onun rahatlığını görünce çok kıziyom ona icimden mutlu değilim ise giderken ayaklarım geri gidiyor.böyle ne kadar devam edebilirim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.

Merhaba ben 7 yıllık evliyim ogretmenlik mezunuyum yalnız atanamadim başka bi iş yapıyorum o zamanlarda tam 4 yıl önce eşimle sorunlarımız vardı ailelerimizin olduğu şehirde yaşıyorduk huzur vermediler eşi ve ailesi sırf o şehirden gitmek için meslegimden vazgecip Başka meslek seçtim kpss calisamiyirdum çünkü. Şimdi isimden hiç memnun değilim eşim de ogretmen onun rahatlığını görünce çok kıziyom ona icimden mutlu değilim ise giderken ayaklarım geri gidiyor.böyle ne kadar devam edebilirim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.
Mutlu olmadığın bir işi yapma bence psikolojini olumsuz etkiler

sirf rahat olmak icin ogretmenlik ne bileyim ozveri gerekli olan bir meslek ogretmenlik

İşinizi sevmemeniz evliliginize yansiyor. Başka bir yerde çalışma fikrini düşünmüşsünüzdür tabi. Eğer geliri çok değilse evde yapılabilecek işler için istifa ederdim galiba.yada başka bir şehirde aynı ise devam edin.taşının. Ortaminiz da değişir.

Kpss ye hazirlan atanabilirsin daha gec kalmis sayilmazsin sevmedigin meslegi yapmakla omur gecmez

İsinizden istifa etmeden kpss çalışmaya başlayın, tekrar deneyin şansınızı.

Düşünmedim değil istifa etmeyi ama atanabilir miyim bilmiyorum çünkü öğretmenlik için yazılı sınav ve mulakati kazanmak gerekiyor artık işsiz kalmak istemiyorum eşimle de çok iyi giden bi evliliği yokki isTifa edip Evimin hanımı olayım diyeyim bilmiyorum

Oturup duzgun bir sekilde kavga gurultu etmeden konusman lazm kocanla yoksa olmaz sen mutsuz olrsn gunden gune daha bekleme konus derim ben

Tekrar kpss hazırlanabilirsin ancak eş durumu olayı ne oldu bilmiyorum kadrolu yerine sözleşmeli alıyorlarsa ancak eşin yanına gelebilir..

İllaki öğretmen olmanıza gerek yok başka bir yerde çalışın mutlu olabileceğiniz bir yerde eşimle mutlu evliligim yok demissiniz bu yüzden mi meslek sahibi olmaya calisiyorsunuz

Maddi sıkıntınız yoksa işi bırakın. Kpss için dershane kurs vb. bir yere yazılın. Mutsuz olduğunuz bir işe devam etmeyin.

Tekrar ders çalışacak gücüm var mı bilmiyorum eşim de bu konuda pek destek verecek gibi durmuyor zaten destek olsa zamanında olurdu. Bi de kızım var iki buçuk yasinda kursa gitsem onu bakici ya vermeye devam etmem lazım. Buna maddi anlamda gücümüz yeter mi bilmiyorum. Kendimi çok boşlukta hissediyorum. Sabah işe gidicem diye düşününce mutsuz oluyorum ama işsiz de kalmayi göze alıyorum çok zor bi tercih

Ben korkak biriyim hiçbişeye cesaret edemeyiz böyle mutsuz yaşayıp gitcem galiba
Canm hersey senin elinde bnde ogretmenim bnde kpss ye evde calistim kursa filan gitmedim bizim okulda 1 hoca var o 9 sene snra kazanmis kpss yi 2 cocugu var kadinin sen istersen yapabilirsin

Önceliklerini belirlemelisin
Sevmediğin işin maaşına ne kadar ihtiyacın var ve maaşı seni tatmin ediyor mu para senin için ne kadar önemli
Çalışmasan gelinebilir misiniz
Eşin isteklerini karşılar mı?

Yeniden KPSS hazırlanma durumun var mı?
Ücretli öğretmenlik seçeneği hakkında düşüncen?

Tüm bu soruları düşün ona göre hareket et bence..
Hayat bu bi kere yaşanıyor makul sınırlar altında dilediğin gibi hareket et

Back
X