Fikirlerinizi merak ediyorum kızlar sizce?

Başka birini bulmuş işte. Ama ondan da hem emin değil hem de ah almaktan korkmuş belli ki. Temiz ayrılayım da düşmanlık olmasın demiş. Engeli bas hayatına bak.
Bu konuyu açtıktan bi kaç gün sonra içimde var ne yok yazdım gönderdim ona. Kalbime yük olmuştu çünkü. Aylarca bir oyunun içinde yalandan seviyorumlarla gelecek vaadiyle duygularımı harcadı. Ahlarla beddualarla bana yalandan hissettirdikleri ne varsa hepsini ciğerden yazıp gönderdim. Hazmedemedi biraz ama ben rahatladım Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam hakkımı helal etmemiştim için için çünkü. Dayanamadı engelledi zaten. Allah hakkından gelsin onun.

merhaba bence burdaki arkadşınız zaten kafasında bitirmiş yani sizin gün içinde mesajlaşmanız ilişkimiz devam ettirdi anlamına gelmiyor gibi sıradan mesajlar gibi ilgilenmiş ama el alışkanlığı de ama seni gerçekden merak etmesi de ki buda sevdiği anlamına gelmez. birde bunca zman aklın nerdeydi demissin sonuçda evlilk gibi ciddi bi işe kalkışmak içn böyle ilişkiler kuruyoruz ki herkes birbirini tanısın ölçün biiçsin tartssın gün sonunda olmayacgını anlayıncada kibarca bitirmeye çalışmış burda siz hesaplar sorarak dahda itmişsin gibi ortada hesap sorulacak bişey yok denedik olmadı demiş sen 9 ayına şükret bunu yıllllaaaarrrr yıllllar sürdürün adamlar şekil 1 ben. ömrüm gitti ha düzelir ha değşir diye bi gram bişey değişmedi olan bana oldu ama bi gün hesap sormadım aklın nerdeydi yıllardır beni oyaladın diye sonuçda iki kişinin rızası ile bi arakaşlık burdan bakarsan sende onu oyalın oda seni tanımak içn zman harcadaı belki masraf etti . bak tutumun bana doğum günümde jestler yapmasını alıştırdım. gibi bi yaklaşımın hani zaten yapması gerek diyee yooo kimse kimse için böyle bi gereksinim yokki 50 yıllık evlilkler emekler var bi çiçek almadn geçen ömürler ha yaparsa şahane tabi içinden gelirse böyle itelemeyle anca bu kadar yol gider geçmiş olsun der hayatına bakmanı öneririm

merhabalar bence ilk önce kafada zaten bitirmiş bi erkek var sen soğukdu ztaen arada yazıyordu dediğin şey burdan bakınca aslında bitmiş ama belki insanı belki vicdanı yazışmalar olarak ki buda bi ilişki demek değil sonra vay bennim 9 ayım nolucak aklı nerdeydi demişsin e ilişkilerde bu yüzden olmuyormu birbiriniz tanımak ölçüp bişmek için değilmi geleçek hayaller kurmuş olmanız tamamlanıcak anlamına gelmiyor maalesef yani denedik olmadı birbirimze uygun değliz demiş kibarca. sen biraz üstelimşşsin aklın nerdeydi felan gibi e sihilli değnek yok zmanla anlaşılır kimin ne oldugu kimse bunu şıp diye anlamaz ki bu seninn içinde geçerli sonuça 9 ay olarak bakıyorusunu ama yıllllaaaaaarını veripdi ömrünü boşa harcayan çok insan var şekil bi ben yıllar geçdi bi defa senin gibi hesap sormak gelmedi çünkü bu 2 kişilk bi yol ama olur ama olmaz sonuçda oda sana zaman ayırdı seni tanımak için emek hatta bak madden karşılıgı verdi olmadı burda kimse kimseye bi haksızlık etmiyor üstelik bana doğum günü güününde jestler yapmasını alıştırmaya çalışmak yani içinden gelmiyor ama senin tribini yemememek için sonuçda böyle bi mecburiyte yok ki sen öyle düşünüyorsun anladıgım kadarıyla ama dünya öyle değil yıllarca emek verip bi gül almamış insanlar var ha alırsa şahaneee ben her kadının pamuklara sarmalanmasını çok isterim ama bu bi görev gibi dayatılmasıda tuhaf değilmi asıl yapması gerekn olarak düşünmen kusura bakma ama şık değil .kimsenin böyle bi gerekliliği yok dünya dizilerde izlediğiniz ilişkiler gibi değil maalesef.olsa hepmiz musmutlu pembe pembe yazarış ama olmuyor işde 9 ay çokda değil sana geçmiş olsun der hayatında mutluluklar dilerim ama karşımızdaki suçlayıp yargılamadna burdan bakmaya da .çlaışın senin 9 ayın gittiyse onunda gitti

Evlilik fikrinden dönme sebebi rahatlığa alışmış olabilir benim eski sevgilimde polis memuruydu yalnız yaşıyordu ve öyle hesap verme gibi huyu pek yoktu bazen söyler bazen de ben sorardım nerdesin vs diye. Bence biraz rahata alıştıkları için evlilikten geri duruyorlar örneğin 30 yaşındaydı ama baktığınızda evliliğe daha 1.2 sene var vs diyordu. Eve geldiğinde kimse yok rahat yani ona alışmış biri bence evliligi pek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…