• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi merak ediyorum

ef_latun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
269
213
103
Ankara
Merhabalar kk üyeleri buraya uzun zamandır üyeyim ara ara takip eder bazı konularda fikrimi beyan ederim. Gelelim benim sizin fikirlerinizi almak istediğim konuya şöyle ki ;
kv hamile olduğum zaman evime gelip bana yardım etmişti bende istememe rağmen yinede bişey demedim çünkü evde eşyaları kurcalıyordu özel diye bişey bırakmıyordu yatak odasını bile karıştırmak istiyordu mani olmaya kalkınca da alınıyordu bende Doğum öncesi sıkıntı olmasın diye sesimi etmedim halbuki maddi durumum temizlikçi tutmaya elverişliydi kv nin bu ısrarı karşısında bişey demedim. Velhasıl bugün eve temizlikçi çağırdım bebekten dolayı evin temizliği aksamıştı, gelen temizlikçi kv nin vasıtasıyla onu Kadın laf arasında kv nin evine temizliğe gittiğini söyledi bende merak ettiğim için ne zaman gittiğini sordum bana benim hamile zamanımda yani tamda bana temizlik için geldiği zamanda gitmişti şok olmuştum ben temizlikçi tutmayayım diye bana yardıma geldiğini söyleyip kendi hayatı evine temizlikçi yollamış. Doğumdan sonra tartıştığımız da bana senin evini bok (afedersiniz ) götürürken ben evini temizledim deyip minnetini yapmaya kalkıştı. Ben bu yaşanan duruma anlam veremedim eşime söyledim o da şaşırdı ve anlam veremedi . Sizce kv nin böyle davranmasındaki amacı neydi ve bunu ona söylemeli miyim fikirlerinizi merak ediyorum.

Evinizin ne durumda olduğunu merak etti belkide eşyaları filan karıştırıyormuş ya sonuçta temizlikçi gelse Kv gelip karıştıramayacaktı. Veya daha sonra gelip evini temizledim Demiş ya onun için yapmış belki bilemedim birşey deme olan olmuş boşuna sorun çıkmasın

Karışmazdım ben .beni ilgilendirmez onun evi .

Karışmazdım ben .beni ilgilendirmez onun evi .
Zaten bend karışma niyetinde değilim sadece ben istememem rağmen evime temizlik yapmaya geliyor sonra bir olay sırasında bunu koz olarak kullanıyor Benim evime temizlikçi gelmesin aman para gitmesin diyen insan kalkıp kendi evine temizlikçi yolluyor neden böyle bişeyin içine girdiğini anlayamadım.

Evinizin ne durumda olduğunu merak etti belkide eşyaları filan karıştırıyormuş ya sonuçta temizlikçi gelse Kv gelip karıştıramayacaktı. Veya daha sonra gelip evini temizledim Demiş ya onun için yapmış belki bilemedim birşey deme olan olmuş boşuna sorun çıkmasın
Evet heryeri karıştırdı bundan dolayı eşimle aram açıldı, birkaç zinet eşyalarım vardı kendi birikimle aldığım baktım onların bile yeri değişmiş ve saklamıştım sözde evde bulunmasın diye

Eşya karıştırmak için gelmedi bence evinize. Sırf iyi kayınvalideyim , gelinimin evini temizliyorum imajı vermek için şirinlik yapmak adına gelmiştir size..
Ayrıca batsın onun yaptığı temizlik , evini b*k götürüyodu da içinin güzelliği anlaşılan...

Eşya karıştırmak için gelmedi bence evinize. Sırf iyi kayınvalideyim , gelinimin evini temizliyorum imajı vermek için şirinlik yapmak adına gelmiştir size..
Ayrıca batsın onun yaptığı temizlik , evini b*k götürüyodu da içinin güzelliği anlaşılan
Ayrıca batsın onun yaptığı temizlik , evini b*k götürüyodu da içinin güzelliği anlaşılan...
Bilmiyorum gerçekten çok şaşırdım aklım durdu çünkü bu kadar planlı olabilir mi bir insan sırf kavgada koz olsun diye kalkıp böyle bir oyun çevirmek

1 sizi önceliğiniz daha önemli deyip bu süreçte sizin yanınızda olmak istedi
2 fırsat bu fırsat gidip şu gelinin evini bir kolaçan edeyim dedi
3 yardım ettim size deyip ilerde kulkanmak için fırsatta çevirdi
4 bu işte bir hata olabilir
Ay hiç uğraşamam neyse ney
Eşinizin annesi her halükarda durmayın üzürinde diyorum

1 sizi önceliğiniz daha önemli deyip bu süreçte sizin yanınızda olmak istedi
2 fırsat bu fırsat gidip şu gelinin evini bir kolaçan edeyim dedi
3 yardım ettim size deyip ilerde kulkanmak için fırsatta çevirdi
4 bu işte bir hata olabilir
Ay hiç uğraşamam neyse ney
Eşinizin annesi her halükarda durmayın üzürinde diyorum
Bu tarz şeylerle çok karşılaşır oldum , ilk kavgada kullandı evi kolaçan etti ama yanımda durmak istediğini sanmıyorum daha hastane odasında kavga çıkarmış insan

Bazı insanlar müdahale etmeyi kontrol altında tutmayı sever sizin kv de tahminimce kendince kontrol altında tutmaya çalışmış merakı da ayrı zarar

Bazı insanlar müdahale etmeyi kontrol altında tutmayı sever sizin kv de tahminimce kendince kontrol altında tutmaya çalışmış merakı da ayrı zarar
Tamda öyle nasıl davranacağımı kendimi ona karşı nasıl muhafaza edeceğimi şaşırdım. Afedersiniz yatak odasına bile müdahale edecek neredeyse sinemaya gitsek eşimle asla ona söylemeyiz çünkü gitmemizi istemez bend geleyim der başka plan sıkıştırmaya çalışır

Ya o değilde bok götürüyordu tarzında konuşacak kadar ucuzladıysa aradaki ilişki, yok denecek kadar az görüşün. Bir daha da eve temizliğe gelme emri vakisinde bulunamasın. Keskin olun kararlarınızda.

Garip bir kadın belli ki. Kim bilir ne düşünmüştür kafasında. Bence pek ilgilenmeyin. Bir daha gelmeyi teklif ederse de kabul etmeyin.

Ya o değilde bok götürüyordu tarzında konuşacak kadar ucuzladıysa aradaki ilişki, yok denecek kadar az görüşün. Bir daha da eve temizliğe gelme emri vakisinde bulunamasın. Keskin olun kararlarınızda.
Kv ağzı çok bozuktur mahalle ağzıyla konuşur kendini de dindarmış gibi gösterir biz gitmesek sabah kapıda gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum artık kavga etsem ayrı dert sussam konuda yazdığım gibi garip şeyler duyuyorum etraftan kendisi arayıp kişiliğimize kadar kötü söZler söyleme hakkını dahi kendinde bulur görüşmek istemiyorum ama kendini yapıştırıyor tabiri caizse

Garip bir kadın belli ki. Kim bilir ne düşünmüştür kafasında. Bence pek ilgilenmeyin. Bir daha gelmeyi teklif ederse de kabul etmeyin.
Zaten kabul etmemiştim en başta da kendisi geliyor burası zaten oğlumun evi mantığında kovsam bile ki bir defa resmen gitmesini söylemiştim ertesi sabah giyinip süslenip geldi baş köşeye oturdu hayretler içinde kaldım

Tamda öyle nasıl davranacağımı kendimi ona karşı nasıl muhafaza edeceğimi şaşırdım. Afedersiniz yatak odasına bile müdahale edecek neredeyse sinemaya gitsek eşimle asla ona söylemeyiz çünkü gitmemizi istemez bend geleyim der başka plan sıkıştırmaya çalışır

Yani bu tarz insanlar sıkıntılı çünkü imadan da anlamaz daha doğrusu herşeyin farkında ama işi bilmemezliğe vurur.birincisi eşiniz gerektiği yerde söylesin ve hoşunuza gitmeyen birşey olduğunda sizde söyleyin.ben kendimden Ören’le vereyim yeni evlendiğim zaman ne alaka ise eve bakıyor gelenler ama ben asla hele hele bir erkeğin hayal odama girmesini istemem bi kere görümcem kattı benden müsaade almadan sonrasında laf arasında bende sık sık başkasının odasına izinsiz girilmez dedim.yani kuzum sana söylüyorum gelinim sen anla yaptım.rahatsız olduğunuz konuyu sık sık dile getirin ama başka kişi ve olaylar üzerinden böylelikle size kırılmaz Arada kalmazsınız

Kv ağzı çok bozuktur mahalle ağzıyla konuşur kendini de dindarmış gibi gösterir biz gitmesek sabah kapıda gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum artık kavga etsem ayrı dert sussam konuda yazdığım gibi garip şeyler duyuyorum etraftan kendisi arayıp kişiliğimize kadar kötü söZler söyleme hakkını dahi kendinde bulur görüşmek istemiyorum ama kendini yapıştırıyor tabiri caizse
İstemiyorum demek yeterli değil mi ya? Ağzı bozukluğa alışık değilseniz zaten en başta tavır koyup sık gitmek istemiyorum diyebilirdiniz, yadırganmazdı. Kendisine de “uyuyorum, işim var, dışarı çıkıcam, arkadaşım gelecek” diye bahane uydurun. Devam ederse en son “anne ben müsait olduğum günler seni çağırırım” diyin.

Yani bu tarz insanlar sıkıntılı çünkü imadan da anlamaz daha doğrusu herşeyin farkında ama işi bilmemezliğe vurur.birincisi eşiniz gerektiği yerde söylesin ve hoşunuza gitmeyen birşey olduğunda sizde söyleyin.ben kendimden Ören’le vereyim yeni evlendiğim zaman ne alaka ise eve bakıyor gelenler ama ben asla hele hele bir erkeğin hayal odama girmesini istemem bi kere görümcem kattı benden müsaade almadan sonrasında laf arasında bende sık sık başkasının odasına izinsiz girilmez dedim.yani kuzum sana söylüyorum gelinim sen anla yaptım.rahatsız olduğunuz konuyu sık sık dile getirin ama başka kişi ve olaylar üzerinden böylelikle size kırılmaz Arada kalmazsınız
Böyle söyledim direk de söyledim ama oğlumun odasına neden girmeyeceğim sesi , eşim sürekli söylüyor ama sonuç vermiyor artık ikimizde çok çaresiziz çünkü ima yada direk söylemek çare etmiyor çok arada kaldım nasıl davranacağımı şaşırdım artık

İstemiyorum demek yeterli değil mi ya? Ağzı bozukluğa alışık değilseniz zaten en başta tavır koyup sık gitmek istemiyorum diyebilirdiniz, yadırganmazdı. Kendisine de “uyuyorum, işim var, dışarı çıkıcam, arkadaşım gelecek” diye bahane uydurun. Devam ederse en son “anne ben müsait olduğum günler seni çağırırım” diyin.
Maalesef yeterli değil laftan anlamıyor ne desem çare olmuyor

Böyle söyledim direk de söyledim ama oğlumun odasına neden girmeyeceğim sesi , eşim sürekli söylüyor ama sonuç vermiyor artık ikimizde çok çaresiziz çünkü ima yada direk söylemek çare etmiyor çok arada kaldım nasıl davranacağımı şaşırdım artık

Allah allah nasıl bi insan o zaman sert konuşun bu kadar terbiyesizliğe ne gerek var ya ne tip insanlar var belli ki sizi kv tınlamıyor üzülerek söylüyorum:(

Back
X