- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Küsmek zaten iyi birşey değil ama dün yüzüme bakmayan biri bugün eğlensin diye hayatta pikniğe vs gitmem.dert mi bilmiyorum ama fikirlerinizi öğrenmek istedim.
Arkadaşlar ben kim ne yaparsa yapsın kin tutamıyorum, küsemiyorum. Ne kadar kararlı olursam olayım karşımdaki yüzüme güldüğü an kanıyorum.
Örnek vermek gerekirse; dün nişanlımın akrabasının kınasına gittik. Kınada amca gelini bana hiç konuşmadı. ( önceden samimi olup sonra kendiliğinden uzaklaşan birisi)
Bugünde piknik ayarlamışlar. Nişanlım ben bide onlar gidelim diyorlar. Dün bana konuşmayan insan bugun mesaj atmış neler alalım yanımıza diye. Tamam dedim gayet samimi konuştum. Ki dün cok kararlıydım cok üzülmüştüm çünkü
Nişanlıma sitem ettim ben. Oda sanırım onlarla konuşmuş. Galiba dün yaptığından dolayı pişman olmuş kaynaşma amaçlı ayarlamışlar gibiKüsmek zaten iyi birşey değil ama dün yüzüme bakmayan biri bugün eğlensin diye hayatta pikniğe vs gitmem.
Hiç büyütemiyorum zaten karşımdaki bir adım geldiği an hemen yumusuyorumBelki dün bir sıkıntısı vardı? Piknikte neden konuşmadığını sorun, öğrenin. Olayı büyütmediğiniz iyi olmuş.
Arayıp dün için özür diledimi?Dilemediyse sadece selamlaşırım ben olsam.Eglence vs.nisanlimla yalnız giderim .Beni üzen birini hele özür dilemeden mutlu etmemNişanlıma sitem ettim ben. Oda sanırım onlarla konuşmuş. Galiba dün yaptığından dolayı pişman olmuş kaynaşma amaçlı ayarlamışlar gibi
Nişanlınızın ailesinden biriyle sorun yaşadığınızda çocuk gibi nişanlınıza şikayet etmeyin.Nişanlıma sitem ettim ben. Oda sanırım onlarla konuşmuş. Galiba dün yaptığından dolayı pişman olmuş kaynaşma amaçlı ayarlamışlar gibi
Çocuk gibi nişanlıma şikayet etmedim ki. Onlar pikniğe gidelim diyorlar ne dersin dedi. Bende böyle böyle oldu akşam dedim. Sonra kız bana msj attı canımlı cicimli hiçbir şey olmamış gibiNişanlınızın ailesinden biriyle sorun yaşadığınızda çocuk gibi nişanlınıza şikayet etmeyin.
Yetişkin gibi, sorununuz her kimleyse onunla konuşun. Sorunları konuşmak çözüm için ilk adımdır. Bundan çekinmenize gerek yok.
Aksi halde bu sorunları artarak yaşarsınız evlilik süreci size zehir olur.
Yok dilemedi. Fakat onun dengesiz çocuk ruhlu oldugunu herkes söylüyor. Aslında bu sadece bir örnekti. Ben hemen yumuşama huyumdan sikayetciyimAr
Arayıp dün için özür diledimi?Dilemediyse sadece selamlaşırım ben olsam.Eglence vs.nisanlimla yalnız giderim .Beni üzen birini hele özür dilemeden mutlu etmem
Nişanlım amcasının oğluyla aşırı samimi kardeş gibi büyümüşler. Ve cok istiyorlar ailecek bir ortam. Ondan taraf seçmesini bekleyemezdimben olsam gitmezdim. nişanlınızın da sizin yanınızda olması gerekir, onların değil.
Bu güzel yorum için teşekkür ederim. Bir daha böyle bir şey olursa hiç görüşmem cok mantıklı :)Çocuk değilsin zaten niye küsesin. .ortamını bulduğunda bir sorun olup olmadığını sor ,başka zamanlarda sana yine hayaletmissin gibi davranırsa da görüşme .selam merhaba hoscakal ,bazen en sıcak ilişki türü
Evet arada nişanlım kalıyor çünkü eşiyle cok samimiler kardeşten öte. Bende bu seferlik giderim daha sonrasına bakarım o zaman :)Valla bende bana bir gulene iki gulerim :) ilk defa olan bir seyse takmam kafama. Ama 2 3 defa boyle bir sey olsa mumkun oldugunca gorusmem.cok ciddi bir sey olmadigi surece , biraz idare edilebilir bence .yapcak bir sey yok.
Rica ederim :)Bu güzel yorum için teşekkür ederim. Bir daha böyle bir şey olursa hiç görüşmem cok mantıklı :)
Olayın ayrıntılarını bilmediğim için yanlış yorumlamış olabilirim.Çocuk gibi nişanlıma şikayet etmedim ki. Onlar pikniğe gidelim diyorlar ne dersin dedi. Bende böyle böyle oldu akşam dedim. Sonra kız bana msj attı canımlı cicimli hiçbir şey olmamış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?