Fikirlerinizi merak ediyorum

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
İyi akşamlar kk
Fikirlerinizi merak ettiğim bir kaç konu...
Son ilişkim biraz üzücü bitti. Hatam da fazlasıyla tahammül etmek fazla anlayışlı davranmak fazla iyiye yormak. Hiç sevilmediğim halde sevildiğimi düşündüm.
Bu ara çok evlilik düşünüyorum huzurlu bir yuva önceden bana bu durum çok saçma gelirdi yani insan önce biriyle tanışır sever sonra evlilik düşünür.
Ben şu an tam tersi düşünüyorum evliliğe uygun birini arıyorum.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Son görüştüğüm kişi başlarda çocuk ruhlu gibi gelmişti ama dengesizdi aslında. Şimdi tam tersi özellikler istiyorum ağır efendi biri olsun. Ciddi olsun vs. Bense neşeliyim güleryüzlüyüm böyle içim hop hop kıpır kıpır genelde :)
Ağır biri benim gibi bir insanla olmayı düşünür mü bilmiyorum.
Yoksa karakterime benzeyen bir karakter mi daha iyi olur?
Yani hal ve tavırlarımı olduğu gibi kabul etsin beni böyle sevsin istiyorum. Sanki kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor. Ağır insanlar ve çocuk ruhlu insanlar birlikte mutlu olabilir mi sizce?
Önceden bana çocuk ruhlular sempatik gelirdi şimdiyse tam tersini istiyorum. Son ilişkimin olumsuz etkisi mi bilmiyorum veya yaşım büyüdü ondan mıdır emin değilim. Öyle biri çıksın ki böyle çat diye 5 6 aya evlenelim ve hep mutlu olalım. Sanki zaman geçtikçe aradığım özellikler artıyor aslında aksine azalması gerekmez mi?

Bunlara kafa yormayın. Beyaz atlı prensinizin karşınıza çıkmasını bekleyin. O geldiğinde ağır mıydı, komik miydi, dengesiz miydi diye düşünmeyeceksiniz bile. Bunları düşündüren insan doğru kişi değildir. Bekleyin. Sebat edin.

Simdi ablacim olaylar dusunceleri degistiriyor, dusunceler duygulari degistiriyor. Kafanin ve kalbinin bu iliski deneyiminden sonra ayni olammasi normal. Istedigin sey, aradaigin sey artik farkli. Daha gencken ben daha degisken tiplerden hoslanirdim. Benzer bir deneyimden sonra benimd e fikirlerim degisti, ben artik agir abi seviyorum ve samimi olarak agir abi seviyorum zirto tipler hic ilgimi cekmiyor hatta itiyor. Oturakli, giyinmesini, konusmasini bilen, agirbasli erkekler bana cazip geliyor. 20 yasindayken begendigim cocugu tabi ki simdi begenmiyorum, normal yani hayat insanin fikrilerini degistiriyor.

Ne istedigini bilmek, net kafada olmak gayet normal ve dogal hele ki olgun yaslarda. Misal biliyorsunuz ben Avrupa'da yasiyorum, burda birlikte yasamak gayet normal. Ben sevmiyorum ama. Karsimdaki erkek net konusmuyorsa, ne istedigini bilmiyorsa, gelecek plani yoksa, bir gun aile kurmak istemiyorsa gorusmuyorum bile. Benim dusturum belli: Beni sevmiyorsan, benim cikarlarimi gozetmiyorsan, beni mutlu etmek istemiyorsan, benimle aile kurmayi dusunmezsen defol git o zaman kardesim neden yanimdasin? Bence bu garip bir sey degil. Ayni kafada olmadigim bir insani degistirmeye calismaktansa net olmak daha kolay.

Bunlara kafa yormayın. Beyaz atlı prensinizin karşınıza çıkmasını bekleyin. O geldiğinde ağır mıydı, komik miydi, dengesiz miydi diye düşünmeyeceksiniz bile. Bunları düşündüren insan doğru kişi değildir. Bekleyin. Sebat edin.
Kafam net olacak yani karmaşa olmayacak geldiğinde ?

Simdi ablacim olaylar dusunceleri degistiriyor, dusunceler duygulari degistiriyor. Kafanin ve kalbinin bu iliski deneyiminden sonra ayni olammasi normal. Istedigin sey, aradaigin sey artik farkli. Daha gencken ben daha degisken tiplerden hoslanirdim. Benzer bir deneyimden sonra benimd e fikirlerim degisti, ben artik agir abi seviyorum ve samimi olarak agir abi seviyorum zirto tipler hic ilgimi cekmiyor hatta itiyor. Oturakli, giyinmesini, konusmasini bilen, agirbasli erkekler bana cazip geliyor. 20 yasindayken begendigim cocugu tabi ki simdi begenmiyorum, normal yani hayat insanin fikrilerini degistiriyor.
Ağır olsun gerçekten itiyor artık zırtapoz tipler

Evet. Doğru kişi insanın ayaklarını öyle yerden keser ki, hatalarıyla, güzellikleriyle kabul edersiniz. Bekleyin. Ben tüm kadınlar için bir prens olduğuna inanıyorum.

Evet. Doğru kişi insanın ayaklarını öyle yerden keser ki, hatalarıyla, güzellikleriyle kabul edersiniz. Bekleyin. Ben tüm kadınlar için bir prens olduğuna inanıyorum.
Doğru kişiyle karşılaşıp anlayamamaktan endişe ediyorum. Artık fazla tanıma çabam yok insanları

Ya ben bu konuya nasıl girdim ? Yorumu başka yere yapacaktım buraya yazdım , sildim şimdi de birieyler yazmak zorunda olduğum için açıklama yapıyorum :olamaz:

Evet,yanlış düşünüyorsun.
Hayır,öyle bi dünya yok.
Biten ilişkinin etkisindesin.Aman diyim.öyle oldu bittiler çok tehlikeli
Evliliği çok isteyen yanlış evlilik yapar.Çünkü her olan biteni aklımızdaki şeye yorarız.
Ağır başlı = sorumluluk sahibi,karakterli olmuyor maalesef ki. o insanın mizacı biraz
Gerisi zamanla tanımak..

Evet,yanlış düşünüyorsun.
Hayır,öyle bi dünya yok.
Biten ilişkinin etkisindesin.Aman diyim.öyle oldu bittiler çok tehlikeli
Evliliği çok isteyen yanlış evlilik yapar.Çünkü her olan biteni aklımızdaki şeye yorarız.
Ağır başlı = sorumluluk sahibi,karakterli olmuyor maalesef ki. o insanın mizacı biraz
Gerisi zamanla tanımak..
Nasıl lanet bir insansa hayatımı fikirlerimi bile 180 derece değiştirmiş
Çok şükür yok
İyi ki yok

Annem yaşından oldukça genç gösteren inanılmaz çocuksu eğlenceli bir kadınken babam tam aksine çok ciddi ters ve inanılmaz ağırkanlı . Yaani olabiliyor.Bu işler önceden belirlenen kriterlere de bakmıyor aslında ama beklentileriniz neyse ona göre tipler ilginizi çeker tabii. Yalnız böyle şeyler hiç ummadık zamanda çıkıyor insanın karşısına, beklemediğinizde ve niyet etmediğinizde. Çevremde evlenmek için çıldıran arkadaşlarım hep vazgeçtiklerinde birileri girdi hayatlarına . Buu yüzden çok kafa yormanızı önermiyorum ama nasip. Beklentilerinizi karşılayan brileri çıkkar inşallah karşınıza

Annem yaşından oldukça genç gösteren inanılmaz çocuksu eğlenceli bir kadınken babam tam aksine çok ciddi ters ve inanılmaz ağırkanlı . Yaani olabiliyor.Bu işler önceden belirlenen kriterlere de bakmıyor aslında ama beklentileriniz neyse ona göre tipler ilginizi çeker tabii. Yalnız böyle şeyler hiç ummadık zamanda çıkıyor insanın karşısına, beklemediğinizde ve niyet etmediğinizde. Çevremde evlenmek için çıldıran arkadaşlarım hep vazgeçtiklerinde birileri girdi hayatlarına . Buu yüzden çok kafa yormanızı önermiyorum ama nasip. Beklentilerinizi karşılayan brileri çıkkar inşallah karşınıza
İnşallah

Back
X