Fikirlerinizi merak ediyorum

Yani sen görmüyorsun takip ettiğini ama merak ettikçe arayıp bakıyor ne paylaşmış kaç gündür diye... takip etmesinin bu durumda tek olumsuz yanı başka takipleştiği tanıdıklara karşı kendini terbiyesiz durumuna düşürmesi olur.
hmmm evet o zaman hoş bir durum değil :)

Yağniiiii, sadece bu boşanma sebebi olamaz ama evde sağlam bir kavga çıkması sebebi olur. Ben kendimi 38388383.şansı verirken bulmak istemediğim için tepkim sert oluyor her konuda.

Demek istediğim benim başıma böyle bir olay gelmedi. Yapıyorsa da takip etmeden gizliden yapıyordur ki büyük ihtimalle böyle. Ben bi tanıdığımda şahit oldum ve acaba ben mi geri kafalıyım diye merak ettm
Hayır tabi ki de geri kafalı değilsin ben de eşime cok kızardım tepki koyar kavga ederdim

Bas kırbacı. Abla tavsiyesi sana❤

Valla ablacım erkkeler konusunda önünde saygıyla eğiliyorum. Lafını dinlediğim Tük büyükleri

1. Seda Sayan
2. JLo
3. Sen

Valla Seda ablamız en son adam bekarım dese nüfus cüzdanı gösterse nufüs kaydı isteyin kandırıyor şerefsizler demişti ... Seda ablayı kandırmaya kalkışan adamlar beni çiğ çiğ yer :KK57:

Hiç öyle bir girişimini görmedim sosyal medyamız yok ama görsem bozulurdum trip atardım 😀😀😀

Valla ablacım erkkeler konusunda önünde saygıyla eğiliyorum. Lafını dinlediğim Tük büyükleri

1. Seda Sayan
2. JLo
3. Sen

Valla Seda ablamız en son adam bekarım dese nüfus cüzdanı gösterse nufüs kaydı isteyin kandırıyor şerefsizler demişti ... Seda ablayı kandırmaya kalkışan adamlar beni çiğ çiğ yer :KK57:
Aman benim dedigimi yap yaptığımi yapma🤣

Herkese selam
Merak ettiğim kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. Konu kişisel yaşadığım bir olaya dayanmıyor.
Eşlerinizin, sevgililerinizin sosyal medyada manken, ınstagram fenomeni,neredeyse üstsüz fotoğraf paylaşan kadinlari takip etmesini sorun ediyor musunuz ? Bu sorun edilmesi gereken bir durum mu yoksa ben mi garip karşılıyorum.
Fikirlerinizi çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Ben kıskanırım.Bi şarkı var ya henüz 3 yaşında bir kardesım var :)Senı ondan bıle kıskanıyorum fıye ahahah:):)

Niye takip ediyor ya bari gizliden stalklasın da bana çaktırmasın hiç değilse :p 3 maymunu oynamak bazen mutluluk getirir :halay:

Herkese selam
Merak ettiğim kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. Konu kişisel yaşadığım bir olaya dayanmıyor.
Eşlerinizin, sevgililerinizin sosyal medyada manken, ınstagram fenomeni,neredeyse üstsüz fotoğraf paylaşan kadinlari takip etmesini sorun ediyor musunuz ? Bu sorun edilmesi gereken bir durum mu yoksa ben mi garip karşılıyorum.
Hassasiyetleri olan biri olmasaydı da yine normal görmezdim. Tek eşliliğe aykırılık sadece iki karısı olanlarda olmuyor bence, bu da bir çift eşlilik. Doyumunu ordan da sağlıyor çünkü.

Herkese selam
Kesinlikle sorun edilmesi gereken bir durum.Unutmus olabilir ama sen uyarirsin ve takipten cikar.

Back
X