Ben de 4 yıllık evliyim.
Ne maddi ne de manevi açıdan kendimizi hazır hissediyoruz bebek konusunda.
Biz de erteliyoruz şimdilik.Benim yaşım da 26.
Kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlayın bence.
Bu fikrin iyice kafanıza yatması lazım...
Ayrıca kiloyu da fazla dert etmeyin.
Evet mantıksal olarak çok haklısınız. Ama böyle plan yapıp biz olmasını istediğimizde senelerce o gelmezse. Ne yazık ki bebek , her an ulaşılabilen birşey değil. Pişmanlık ve vicdan azabı yaşamaktan korkuyorum.Keşke biraz daha bekleseydik ya da keşke bu kadar ertelemeseydik...
6 yıl bence zamanı gelmiş.maddiyat,kilo hiç bişey istediğiniz zaman olacağını biliyormusunuz?ben 7 yıllık evliyim 1 yıl borçlarımız var olmasın dedik.istemeye başladık bu defa bebişimiz gelmedi bu 7 yıl içerisinde hem maddi hemde psikolojik çöküntü yaşadık.neler yaşadım allah biliyor görmediğim tedavi kalmadı ama yine olmadı.ama rabbim bu sene nasip etti şu an 2,5 aylık hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
allah yardım ediyor korkmayın kimse dört dörtlük yaşatmıyo çocuğunu ama genede sizin kararınız ama bebek için daha fazla beklemeyin derimÇok ilginç ki ben bu 6 yıl boyunca hiç çocuk istemedim. Çevremdeki bebeklere de özenmedim. Eşim de aynı şekilde.Ama son bir aydır özenmeye ve istemeye başladım.6 yıl geçti ama şimdi 1 yıl o kadar uzun geliyor ki. Hemen geçsin, borçlar bitsin istiyorum. Eşimde bu yaz geçşin bir dedi. Yazdan sonra çalışmalara başlarız dedi. Duygularım ve mantığım o kadar savaşıyor ki. Eşime hayır 2011 de demek istiyorum ama diyemiyorum. Bu defa kendime kızıyorum.İlk ay hamile kalırsam 9 ay boyunca maddi anlamda stres yaşayacağım.
kendimden örnek vereyim ben evime geçtiğimde hamileydim ve eşim 750 tl maaş alıyodu ve borcumuzda vardı ne oldu çocuk doğmadımı doğdu büyümüyomu büyüyo isteklerini alamayımuyuz alıyoruz çalışıyomu eşim çalışıyo ee seninde eşin çalışmıyomu çalışıyo rabbim çalışana veriyo hiç bebeğime bakamam diye düşünme bakılıyo rabbim rızkını veriyo açta kalmıyo açıktada kalmıyo o yüzden istiyosanız çok ertelemeyin derim kiloya gelince onun için herşeye değer varsın kilo alın ama çocuğun sevgisi kiloyu miloyu unutturuyo ben hamileliğimde çok kilo aldım ama verdim kiloyu takmayın dikkat edilirse sorun yaşamazsınız bide 6 yıl olmuş bence bebek için doğru bi zaman çok gecikmeyin derim çocuk evin bereketi neşesi benim kızım geleli baya ilerledik borçlarımız bitti eşim daha iyi bir iş buldu maaşıda iyi evimizde huzur arttı raabim sizede verir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?