- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
Bayanlar merhaba. Erkek arkadaşım öğretmen. O şu an İzmir' de, bense İstanbul. . Mesele şu, ben doğma büyüme İstanbul' luyum. Önceleri buradan kalkıp başka şehre tatile gittiğimizde diğer yerler hep küçük ve yaşanmaz gelirdi. . Uzun süreler de bu hep böyle oldu. Her neyse erkek arkadaşım işi dolayısıyla İzmir' de yaşayacağız diye düşündü o, ben 'hayır, olmaz, buradan başka yerde yaşamak istemiyorum' dedim hep. Gel zaman git zaman ben İstanbul' dan soğumaya başladım. Kalabalığı beni boğmaya başladı. 2 kere de yolda taciz edildim ve artık erkeklerin bakışları bile beni çileden çıkartmaya yetiyor. Tüm bu bakış açımdaki değişim erkek arkadaşımın yanına İzmir' e gide gele değişti. Önceleri de giderdim ama alıcı gözüyle de baktıkça daha da sevdim ve 'tamam, burada yaşamak için ne gerekiyorsa yapalım' dedim. Ama bu sefer de olmuyor şartlardan dolayı
bizim hesaplayamadığımız şeyler de varmış meğer. Şimdi İstanbul' da yaşayacağız gibi görünüyor evlendikten sonra. Ailem, arkadaşlarım her şeyim burada. İzmir' de ise liseden bir arkadaşım var sadece. Doğduğum yer de burası. Ama aklım da İzmir' de kaldı bu sefer.
Ailesinden ayrılıp da, hiç kimsesinin olmadığı şehirlerde yaşayanlar ne gibi sorunlar yaşadınız? Yoksa İzmir her şeye değer bir şehir midir? Benim için daha iyi hangisi bilemedim. .
Cevaplarınıza 2 gün sonra ancak bakabileceğim sanırım, şimdiden teşekkürler :)

Ailesinden ayrılıp da, hiç kimsesinin olmadığı şehirlerde yaşayanlar ne gibi sorunlar yaşadınız? Yoksa İzmir her şeye değer bir şehir midir? Benim için daha iyi hangisi bilemedim. .
Cevaplarınıza 2 gün sonra ancak bakabileceğim sanırım, şimdiden teşekkürler :)