Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ne diyeyim bence gel :) kapimiz medeni insanlara acik yeter ki hosgorulu olsun
Ben su istanbulda insanlarin ne buldugunu anlamamisimdir trafigi cekmeye degmez, cok kalabalik ayrica tip tip bakan insanlar da var iste mesela bu izmirde yok kiyafetinden dolayi oyle bakmiyolar
Bir de sunu soylemeliyim ki Turkiyede Avrupayi yasayabilecegin tek sehirdir izmir
Bir İzmirli olarak yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.Trafik olayını da arefe günü hariç İzmirde hiç trafik yüzünden bir yere geç kalmadım.Dediğiniz gibi istenilen saatte dışarı cıkılabilir ve asılana da git deyince gitmesini biliyorlar :)
kızlar, istanbuldan izmir e yerleşmeyi düşünüyoruz. iş olanakları nasıldır. en iyi en kötü semtleri nedir. boğulduk istanbulda.. bi yol gösterin tavsiyelerinizi bekliorum öptüm.