Fikri olan var mı?

benim şimdiki telefonumun sıfırı 2750 tl
gb ile alakalı fiyatı artıyor.

Doğru evet. 2 senedir bütün telefonlarımı yurtdışından aldığım icin Türkiye'deki telefon fiyatlarına çok hakim değilim. Burda nedense çok fahis geliyor fiyatlar.

Gecen sene iPhone 6m is seyahatinde kırıldı. Urfa'da yetkili servis nerdedir bilemediğim icin kıytırık bi yere götürdüm, 200e yakın bi sey istemişlerdi ama içime sinmedi. Sonra kendi şehrime donup yetkili serviste yaptırdım. Ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum ama 500e yakın olması lazım.
Uç ay sonra telefonumda sistemsel bi arıza oldu arabada şarja taktım sonra telefon şarj olmamaya başladı. Yine servise götürdüm ücretsiz değişim yaptılar sistemsel arıza olduğu icin. Ve dediler ki kontrollerde yetkili servis harici telefon tamiri anlaşılıyormuş parçaların orijinalliğinden sanırım. Böyle bi sey yapsam garanti dışı kalıyormuş telefon. İyi ki aylar önce o kıytırık yerde tamir ettirmemişim bedavadan Yeni telefonum oldu demiştim.
Bu arada o uç aylık sürede ekrana dair hiçbir sıkıntı yaşamadım tas gibi göndermişlerdi.

O Paraya bu donanımda başka telefon alınmıyor
ayrıca iphone kullananlar başka telefona geçiş yapamıyor:)
canım yaa altı ustu bır telefon hepsı aynı uc asagı bes yukarı, hem ıphonelerda sıkıntı oldugunda yenısını yolluyorlar dıye bılıyorum ucret talep etmeden bır arastır ıstersen ama bır ekran ıcınde o kadar para verme yanı , illa verecegım dersende gıt yenısını al daha ıyı.....

Ececim konu apple ise appleda yaptır.
Dükkanların hiçbirinde orjinal parças yok ne ekran ne kulaklık ne şarj .
Apple dışarıya parça vermiyo .

O taktıkları ekranlar daha önce yapılmış ekranlardan çıkan parçaları makinede yapıp takıyolar.
Yan sanayi dedikleri çinden gelen yapılmışlar garanti veririm dediği de burdaki telefoncu arkadaşların yaptığı elranlar.

eceezgi bu konu hakkında bilgim yok da canım
seyirme için doktora gidecektin ne oldu?
önemsiz bişeymiş değil mi

benim eşim samsungun değiştirdi 300 liraya anahtarla aynı cebine koymuş telefonu hemen çatladı. en sonunda attık telefonu yeni aldı.

o dedikleriniz sadece soylentı
yenısını para karsılıgında yolluyorlar bedavadan değil:=)
sıfırına göre cüzzi bir miktar ile

evet apple bursada bır bayıye yonlendırdı orası orjınal takıyormus ama ıste ekran ıcın de 520 tl vermek canımı sıkacak gbı:)

eceezgi bu konu hakkında bilgim yok da canım
seyirme için doktora gidecektin ne oldu?
önemsiz bişeymiş değil mi
:) konu actıgım gun gecti allaha sukur
ben de gecınce ıptal ettım randevumu
şimdi de mide bulantılarım başladı
of hep bu hayat stresınden ıste basıma gelenler

evet apple bursada bır bayıye yonlendırdı orası orjınal takıyormus ama ıste ekran ıcın de 520 tl vermek canımı sıkacak gbı:)

Canım applen bayisi yokki
Telefoncularda müşteri gibi gidip senin benim aldığın fiyattan telefon alıp çıkıyolar.
Muhattap olduğun kişi tanıyodur onları

Canım applen bayisi yokki
Telefoncularda müşteri gibi gidip senin benim aldığın fiyattan telefon alıp çıkıyolar.
Muhattap olduğun kişi tanıyodur onları
apple store zorlu center ı arayın bakalım bayıye yönlendiriyor mu yonlendırmıyor mu tekınık destek için, daha sabah görüştüm telefonda yetkılı yerlerı maıl attılar

eskiden yoktu, artık yonlendırdıklerı firmalar var.

satış için bilmiyorum teknik destek için bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…