• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikri olan var mı?

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Merhabalar,
İphone 6 cep telefonu ekran değişimi yaptırıp kullanan ve memnun olanınız var mı?
Telefonum kırıldı ve ekran değişimi için 520 tl istediler garanti de veriyorlar
ürünü komple değiştirmek istersem 1350 tl gbi bir rakam ödemem gerekli.

ekran değişimi yaptırıp memnun kalan var mı?

valla ben eskiden 4 kullanıyordum kırılmıştı tahtakalede 100 liraya yaptırmıştım .. hiçbir sorun da çıkmadı .. ekran değişiminde sorun yaşayacak olmandan ziyade 520 liraya takıldım o ne yahu öyle ..

Bir bilgim yok da orijinal ekran takarlarsa sorun olmaz bence.
Geçmiş olsun.

Apple storeda orjinali 450 tl ye değiştiriliyor. Size verilen fiyat çok yüksek.
ist da apple storeyı aradım
ist a götürürsem o fiyat ama bursa da bayisinde yaptırırsam bayi üzerine kar koyuyor ve 520 yı buluyor
fiyatı apple store verdı zaten

İphone değil de samsung s4 eşimim tlfu kırılmıştı ekranı değiştirdik sonra ekran dönme problemi yaşadı. aldığımızda da mikrofonunda sorun vardı zaten. servise gitti geldi bikaç eşim de peşine düşmeyince değişim için kaldı öyle. kullanıyor hala ama ekran döndürmek için bir program yükledi kendi sensörü çalışmıyor yani ekran değişiminden sonra.

Merhabalar,
İphone 6 cep telefonu ekran değişimi yaptırıp kullanan ve memnun olanınız var mı?

Ahhh ahhh benden de 650 lira istediler gecen ay. Yaptırmadım hala. Ürünü değiştirmek daha mantıklı geliyor simdilik. Sonucta tamir görmüş oluyor. Ben de değiştireceğim.

İphone değil de samsung s4 eşimim tlfu kırılmıştı ekranı değiştirdik sonra ekran dönme problemi yaşadı. aldığımızda da mikrofonunda sorun vardı zaten. servise gitti geldi bikaç eşim de peşine düşmeyince değişim için kaldı öyle. kullanıyor hala ama ekran döndürmek için bir program yükledi kendi sensörü çalışmıyor yani ekran değişiminden sonra.
memnun kalmadınız yani di mi?

İphone 6 nın yan sanayisi de var daha ucuz 250 ye falan yaptırılır. Ama iphone 6s ise mecbur vereceksiniz parayı :)
orjinal olmayanı 200 e yapıyorlarmış
ama orjinal olsun dedim
bir yanım da ver 1350 tl yı al sıfırını dıyor ama of durduk yere o parayı da vermek ıstemıyorum cok kararsızım

ist da apple storeyı aradım
ist a götürürsem o fiyat ama bursa da bayisinde yaptırırsam bayi üzerine kar koyuyor ve 520 yı buluyor
fiyatı apple store verdı zaten

Yetkili serviste yaptırırsan sıkıntı olmaz. Değişim icin 1350 lira vermezdim şahsen. Telefonun başka sıkıntısı yoksa tabi. 6sler bile 2000e düştü gerek Yok bence.

Yetkili serviste yaptırırsan sıkıntı olmaz. Değişim icin 1350 lira vermezdim şahsen. Telefonun başka sıkıntısı yoksa tabi. 6sler bile 2000e düştü gerek Yok bence.
benim şimdiki telefonumun sıfırı 2750 tl
gb ile alakalı fiyatı artıyor.

Merhabalar,

Maddi durumun el veriyorsa 520 tl nin üstüne koyup tekrar telefon alırdım,ekran değiştirmek için istenilen miktar çok fazla bana göre.

Back
X