Fikri olan ??

ayayyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
1.114
1.144
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Sabah telefonumu elime aldığımda apple kimliğimi onaylamamı istedi. Şifremi girdim kabul etmedi tekrar tekrar denedim hatalı dedi ki imkanı yok eminim kağıda yazmıstım hatta unutmamak için. Daha sonra mailime giriş yapayım dedim oda yanlış!! Birinin şifrelerimi kırması imkansız yani kim neden uğraşsın öyle bir derdim yok ama bu neden oluyor başına gelen varmı ? Şifrelerimi değiştirdim yenisi ile giriş yaptım sıkıntı çıkmadı. ICloud şifresinin belli bir süresimi var güncellemek falan mı gerekiyor belli bir süreden sonra ?

Bende yillardir iphone kullaniyorum sifrelerimide kullanirim.ama boyle bi durumla karsilasmadim hic.acaba ayarlarimi sifirladi biri bi sekilde yada yanlislikla.

Bende yillardir iphone kullaniyorum sifrelerimide kullanirim.ama boyle bi durumla karsilasmadim hic.acaba ayarlarimi sifirladi biri bi sekilde yada yanlislikla.

Bilemiyorum ama sadece telefonumdan şifre sıfırlaması yapıp yeni şifre aldım. Başkası sıfırlasa geri almam bu kdar kolay olurmuydu ki ?

X