- 17 Mart 2015
- 32
- 1
- 86
- Konu Sahibi incican7272
-
Bana çok gergin geldiniz.
Neden boşanmak istiyorsunuz? Çocuk boşanmanızı istemiyor haliyle eşiniz de annen ne derse kabul ederim demiş boşanmak istemiyor çocuğu dövmüş sövmüs gibi davranmanız hoş değil
Çocuğu dövmemiş sövmemiş de daha 7 yaşındayken bir güzel doldurmuş. Bir nevi psikolojik şiddet aslında.Bana çok gergin geldiniz.
Neden boşanmak istiyorsunuz? Çocuk boşanmanızı istemiyor haliyle eşiniz de annen ne derse kabul ederim demiş boşanmak istemiyor çocuğu dövmüş sövmüs gibi davranmanız hoş değil
Çocuğu dövmemiş sövmemiş de daha 7 yaşındayken bir güzel doldurmuş. Bir nevi psikolojik şiddet aslında.
Şuanda çocuklarınız sizinle miBosanma sebebiniz nedir ? Bakın bu benim birebir başıma geldi.benimde küçük oğlum 7 yasindaydi o zamanlar .karaktersiz bir babanın ennbuyuk silahı çocukları doldurmak anneye karşı.biz anlaşmalı boşandık cocukalr bende kalacak ve o iki oğlum içinde nafaka ödeyecekti busekilde boşandık .ancak ayrılık doneminde çocukları öyle bir doldurlarki hem kendi hem çirkef sülalesi . Yaptığım pastadan tutunda yemeğe çamaşıra temiz olmama ahlaksız hayatima kadar . ne iftiralar ne iftiralar .sonunda çocuklar beni düşman belledi. Velayet davası şikayet dosyalari açıldı inanın gitmedigim gormedigim emniyet çocuk şube karakol kalmadı .Babalarını tercih ettiler . Biz babamla yaşamak istiyoruz dediler . Babalarinda kaldı cocukalrim .ölsem daha iyiydi çok zor geceler atlattım .İki yıl sonunda herşeyi anladılar ama herşey için çok geçti.aman dikkatli olun
HayirŞuanda çocuklarınız sizinle mi
Bana çok gergin geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?