Fikri olanlar bı bakabilir mi

incican7272

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
32
1
86
Herkese merhaba bir ay evvel boşanma davası actim 7 yaşında bir oğlum var kıyameti yaşıyorum desem yeridir oğlum babasına çok düşkün asla bosanmamizi istemiyor yemeden içmeden kesildi babası annen ne derse ne şartı varsa kabul ederim demiş ama annen senin için birşey yapmıyor demiş çocuk beni suçluyor var mı daha evvel başına gelen veya avukat arkadaşlar aynı şeyleri yapması halinde çocuğun velayetini bana vereceğine hiçbir hak talep etmeden bosanacagina dair imzalata bileceğim bir sözleşme veya senet herhangi hukuki gecerliligi olabilecek bir durum

Çocuklar bu durumdan çok etkileniyor ama kararlı olduğunuzu görünce de alışacaktır. En doğrusu bir pedagog eşliğinde bu süreci yenmeniz.
Bir de eşiniz neden tüm her şeyden feragat etsin ki ? Sonuçta sizden boşansa da babası o çocuğun. Böyle bir şey asla talep etmeyin bence.

Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ve bilgi verir ama ben avukatların ücretsiz danışmanlık vermediklerini ya da vermemeleri gerektiğini biliyorum. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. Kendi avukatınız bu konuda en iyi şekilde bilgilendirir zaten sizi.
Çocuğunuza da kıyamam ben. Mantıkla hareket edebilecek bir yaşta değil bir de babası dolduruyorsa daha da üzülür. Evladını düşünen bu süreçte böyle doldurmaz... bu süreç boyunca neler yapmanız gerektiğiyle ilgili pedagog fikri almanızda fayda var.

Bana çok gergin geldiniz.
Neden boşanmak istiyorsunuz? Çocuk boşanmanızı istemiyor haliyle eşiniz de annen ne derse kabul ederim demiş boşanmak istemiyor çocuğu dövmüş sövmüs gibi davranmanız hoş değil 🤦🏼‍♀️

Bir cocugu manipüle etmeye calismasi yinede görmezden gelemez. Adam ailesini cocugunu bu kadar düsünseydi muhtemelen bu durumda olmazlardi degil mi?

Neden boşanmak istiyorsunuz? Çocuk boşanmanızı istemiyor haliyle eşiniz de annen ne derse kabul ederim demiş boşanmak istemiyor çocuğu dövmüş sövmüs gibi davranmanız hoş değil 🤦🏼‍♀️
Çocuğu dövmemiş sövmemiş de daha 7 yaşındayken bir güzel doldurmuş. Bir nevi psikolojik şiddet aslında.

Çocuğu dövmemiş sövmemiş de daha 7 yaşındayken bir güzel doldurmuş. Bir nevi psikolojik şiddet aslında.

Katılıyorum. neyse derdin karşı tarafla çözersin, çocuğunu sömürmezsin. Çözemiyorsan da derdini karşı tarafla kabul edr boşanırsın
Çocuk birini sömürmek kadar rezilce bir şey yok, hele ki kendi çocuğunu sömürmek çok vicdansızca.

Bosanma sebebiniz nedir ? Bakın bu benim birebir başıma geldi.benimde küçük oğlum 7 yasindaydi o zamanlar .karaktersiz bir babanın ennbuyuk silahı çocukları doldurmak anneye karşı.biz anlaşmalı boşandık cocukalr bende kalacak ve o iki oğlum içinde nafaka ödeyecekti busekilde boşandık .ancak ayrılık doneminde çocukları öyle bir doldurlarki hem kendi hem çirkef sülalesi . Yaptığım pastadan tutunda yemeğe çamaşıra temiz olmama ahlaksız hayatima kadar . ne iftiralar ne iftiralar .sonunda çocuklar beni düşman belledi. Velayet davası şikayet dosyalari açıldı inanın gitmedigim gormedigim emniyet çocuk şube karakol kalmadı .Babalarını tercih ettiler . Biz babamla yaşamak istiyoruz dediler . Babalarinda kaldı cocukalrim .ölsem daha iyiydi çok zor geceler atlattım .İki yıl sonunda herşeyi anladılar ama herşey için çok geçti.aman dikkatli olun

Bosanma sebebiniz nedir ? Bakın bu benim birebir başıma geldi.benimde küçük oğlum 7 yasindaydi o zamanlar .karaktersiz bir babanın ennbuyuk silahı çocukları doldurmak anneye karşı.biz anlaşmalı boşandık cocukalr bende kalacak ve o iki oğlum içinde nafaka ödeyecekti busekilde boşandık .ancak ayrılık doneminde çocukları öyle bir doldurlarki hem kendi hem çirkef sülalesi . Yaptığım pastadan tutunda yemeğe çamaşıra temiz olmama ahlaksız hayatima kadar . ne iftiralar ne iftiralar .sonunda çocuklar beni düşman belledi. Velayet davası şikayet dosyalari açıldı inanın gitmedigim gormedigim emniyet çocuk şube karakol kalmadı .Babalarını tercih ettiler . Biz babamla yaşamak istiyoruz dediler . Babalarinda kaldı cocukalrim .ölsem daha iyiydi çok zor geceler atlattım .İki yıl sonunda herşeyi anladılar ama herşey için çok geçti.aman dikkatli olun
Şuanda çocuklarınız sizinle mi

cocuk bellıkı baba ıkınızı yan yana gormek ıstıyorum demıs
adamda benım esseklıgım yuzunden annen gıttı dıyemıyor tabı sızın ustunuze atıyor kı cocuk sıze kızsın babayla kalmak ıstesın dıye
bır kere duzgun ınsan olmadıgı kurdugu cumleden bellı
hata kımde olursa olsun
ogluna , bız annenle ayrılsakda anne baba olarak her zaman yanındayız sadece ayrı evde yasayacagız ama yıne gorusecegız demesı gerekıyordu

sızı kandırmasına aldanmayın bır kere donersenız bırdaha kurtulamazsınız avukatınızla gorusun pedegogla gorusun oglunuzu sıze dusman etmeye calıstıgını kanıtlarsınız

oglunuza da telkın verın aynen dedıgım gıbı , bız anne baba olarak yanındayız korkma dıye

Eşiniz çocuğunu düşünmeyen kötü bir ebeveyn. Yaptıkların çocuğa zarar veriyor diye konuşsanız fayda eder mi bilemedim. Sizi üzdüğünü görüp tatmin oluyorsa, direncinizi kıracağını düşünüyorsa vazgeçmez bu tutumundan.
Bu durumda tek yapmanız gereken bir pedagogla çalışmaya başlamak. Belki o babayla konuşup çocuğuna verdiği zararı anlatırsa vazgeçebilir.

hep birlikte aile terapisi ilk adım olabilir. bu süreci çocuğun en hafif şekilde atlatması için. baba da keşke hırsına egosuna bakmadan önce evladını düşünse bunların hiç biri olmayacak.

Öncelikle ne biçim bir adamı baba yapmışsınız diyerek başlamak istiyorum

Ayrılmak isteme sebebiniz neydi ?

Çocuğun babasına

“ böyle yaparak en çok oğluna zarar veriyorsun. Bu bizim meselemiz erkeksen benle çöz ikimiz arasındaki meseleye çocuğu dahil etme “ de

Gerçekten bunun için 7 yaşındaki çocuğu alet etmiş bir babanın doğru davrandığını düşünüyor musunuz?
Manipülasyon için çocuğunun ruh halini, annesiyle ilişkisini bile düşünmemiş.

Vala surec zor aynisi ky basina geldi en küçük oğlu 6 yaslarinda eşyalarını aldi gitti cocuk babam babam dedi feryat etti kadin 1 ay dayandi geri geldi cocugu icin degisen hic bisey olmadi adam yine ayni pervasız adam kedi köpek gibiler cicuk 14 yasinda gecen yaz annem babam bosansada ben nafaka alsam diyordu cocugun suan tek derdi nafaka bütün sülale de kim aklina soktu bi nafaka yi diyor demiyorki niye bosansinlar babam annen demiyor. psikolojik destek aldirin annenin tutumu önemli. Bence simdiki nesilde aileyi cok önemsemeyen nesil olacak ihtiyaclarimi karsilasin parami versin banane tarzında olacak. Bosanmis bir ablamiz vardi onlarin cocuklari büyüktü kadin babalarini ayda yilda 1 ararlar görüntülü o yanlarina bile gitmek istemiyorlar demisti

Erkeklerin geneli böyle nedense. Çocuğunun psikolojisini zerre umursamaz. Yeter ki kendi işi görülsün.
Bence bir çocuk psikoloğuyla çalışmaya başlayın. Kabullenme sürecine faydası olur..

Back
X