Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

Bende aileni karşına alma diyenlerdenim.

Tamam nişanlının onca ısrarına karşı baban hayır demiş ama ne demişler kız almak öyle kolay değil gerekirse 10 kere daha gelsin mümkünse baban ile kapının önünde değil ama ne bileyim işe gittiği bir yer güzergah vardır karşısına çıkıp konuşmaya çalışsın derseki nişanlın babana bende senin evladınım bundan sonra kabul et ve seni üzmeyeceğine ikna ederse sanmam ki anlattığın kadar da taş kalpli davranmaz baban.

Gerekirse biraz zaman tanıyın birbirinize sonuçta bir kere bu mutluluğu paylaşacaksınız akıllarda üzüntü burukluk bırakan bir an olarak kalmasından ise gerek senin gerekse ailenin mutluluk duyduğu bir anı olsun.

babamı tanısan böyle düşünmezden bu olaylar yüzünden nişanlım iyice kendini kaybetti dalgınlaştı 3 gün önce kaza yapmış araç mahvolmuş annemle aynı sitede çalışıyolar annemde duymuş aracı görmüş. akşam babama anlatıyo babam da gebersin diye küfür etti. halbuki tek saygısızlığı ayıbı olmadı onun.

nişanlıızın ablası size ve ailenize telefon açıp küfürler yağdırıyorsa, nişanlınızdan korkmuyor, çekinmiyor demektir.. buda: nişanlınızın ailesinin , siz onların canını sıkıtğınızda size kolay yoldan hakaret edebilecekleri izlenimi yaratıyor malesef..

ailenizin gururu, onuru için zamana bırakın herşeyi.. onları kaçarak bir daha yıkmayın..nişanlınızın ailesine , kendi ailenizi gülünç duruma sokmayın..

nişanlınız sizi gerçekten seviyorsa babanıza birşeyleri ispat etmek zorunda.. babanıza birşeklilde sizi koruyabileceğinin güvenini vermeli..

düğün ertelenir.. zor bişey değil..

artık ipler nişanlınızda..babanız kapıdan kovsa bacadan girecek tabiri caizse..

Durumun gerçekten zor canın çok yanıyor tahmin ediyorum canım.. :teselli:

Herkesin dediği gibi kaçmayı aklından geçirme.Bunun sonu yüzde 90 hüsranla,mutsuzlukla süren bir evliliktir.

Çoğu ikna yöntemlerini denemişsiniz nişanlın kapılarda bile kalmış valla yapılacak pek birşey yok gibi şuan.Bence şuanda evlilik olaylarını iptal ettirin bir müddet daha bekleyin ama bu arada ailene canının acıdığını herzaman hissettir ve nişanlının gerçekten sizin yanınızda olduğunu ikna edin bir şekilde oturup konuşun nişanlın ve ailenle.Ailen ne istiyorsa nişanlına gerekeni söyleyin eğer bunları yapabileceğini söylüyorsa belki ikna olabilirler.Ama zaman ver ailene bu şoku bir atlatsınlar ve mantıklı düşünmeye çalışsınlar.Şuan kati bir şekilde olmaz derler ama bu arada evladını ne soktuklarını göremezler.Dediğim gibi ailen nişanlında o ışığı görmesi lazım başka türlü olmaz gibime geliyor.Zaten ailesiyle kopukmuş nişanlın onlardan bağımsızmış yani bunu devam ettirebilir.
Umarım herşey düzelir canım

inşallah düzelir yoksa ben dayanamıcam artık. ne yediğimden ne içtiğimden ne aldığım nefesten bişey anlamıyorum. istiyorum ki rızaları olsun gelinliğimle çıkarsınlar beni evden ama olmadı mı olmuyo

nasıl dayanırım bilmiyorum. çok zor. beni biraz anlasalar destek olsalardı ne vardı.

valla canım çok zor sanılıyor ama zor deyil herşey gelip geçiyor gelip geçmeyen tek şey aile bir buçuk senelik tanıdığın kişiye aileni değişmeyecek kadar aklın başındadır umarım nişanlım kalbimi kırmadı diyosun tabikide kırmaz sen daha nişanlısın geleceğini biiyomusun yok evlendikten sonra çok şey değşiyorr bunlar cicim zamanlarıı şuanda vereceğin karar seni ya ömür boyu dönülmez bir hata ya sokacak yada iyiki yapmışım diceksin ama sanmıyorum iyiki yapmışım diceni insanlar kaderinde ne varsa onu yaşar bu kader birazda senin elinde iyi düşün karar ver sonra pişman olma allah hakkında hayırlısı neyse onu versin

dügün arifesinde olur böyle seyler. paralari biraz gidince napcaklarini bilmiyola.sanki oglanlani evdirmiyola.esyalarin bazilarini yapamicaz deyince.ortalik karistiydi.dügün günü herkeslerde surat bir karis gözlerim aglamakdan sisdiydi.yuttuk bazi seyleri.esimide sisirmisler.bir güzel yani bir kabusduu o günler

keşke o kadar olsaydı benim durumun o kadar çıkmazdaki. bi yanda ailem gidersen sileriz diyo diğer yandan sevdiğim hayaller kurduğum adam gel mutlu olalım diyo. ben gerçek mutluluğu nişanlımda gördüm. nankörlük demeyin sakın ailemden çok çektim yıllarca akla hayale gelmeyecek bi çok şeyi yaşadım. ama sabrettim. evliliği kaçış yolu çıkış kapısı görmedim. 14 yaşında başladı görücüler gelmeye direndim istemedim. okumucaksın dediler kavga döğüş okudum hergün kitaplarım elimden alınıp sobaya atıldı yılmadım, çalışmıcaksın dediler ağlaya ağlaya işe gittim. sevdim o adam budur dedim onda da böyle oldu. şansım hiç gülmedi ki şimdi gülsün.

bır çok nedeni var hıç bışey hayal ettıgım gıbı olmadı 4 yıldır evliyim zaman gelıyo yüzüme vuruluyo zorlamı kacırdım nedersın hıc bısey zorla olan ısten hayır gelmıyo bıde aıle ıstemıyosa bır bıldıklerı oluyo göremedıklerımızı görüyolar bıde esımın tarafı benı ıstemıyodu zorla oldu olduda noldu hiç ilk zamanlar bu yüzden çok kavga ettık yanı kacan ınsanla normal evlenen eynı olmuyo kesınlıkle

arkadaşım sen bu aileden uzak dur.ailen haklı ne sevgili kulmuşsun ki evlenmeden göstermiş yüzünü

sakın aileni ezdirme ve sakın kaçmayı falan düşünme.

aile her ne diyorsa haklıdır bunu bil. anneler babalar senden daha iyi bilir, daha iyi anlarlar durumu. hakaret,küfür ne demek. bunun özürü bile olmaz. iyi yap et özür dile hepsi bitsin geçsin. bunlar dünür olucaklar. yarın öbür gün yüzyüze gelecekler. nişanlın sabretsin biraz zamana bırakın bence. olayı daha fazla zorlamak işleri daha da sarpa sarar.

bilmiyorum ne biliyim kaçsam affetseler bile içleri buruk kalacak ben falancanın kızı kaçtı desinler de istemiyorum. sadece nişanlımı istiyorum. ailesi zaten başka şehirde diyorum. sonra diyorum telefonla bu işi mahveden telefonla yine mahveder diyorum. olur bi taraf arıyorum kendimi ikna edemiyorum.

zor bı durum cnm bu kadar az zaman kalmıs bole sonuna gelmısken ama emın ol buda sızın ımtıhanınız... Sabret bak goruceksın annenler ıkna olucak elınde sonunda....
Sen sadece kacma durumunu hıc ama hıc aklına getırme..
Hıc bır anne ve baba ne olursa olsun bole bı sonu hak etmıo cunku,onlar suanda kendılerınce senı koruolar.. Sabret cnm allah yardımcın olsun..

karanlık geceleri aydınlık sabahlara çıkaran RABBıM sein bu sorununuda karanlıktan aydınlıga çıkarır inş. dua etmek ten başka çare varmıı ALLAH yardımcınız olsun cnm ama sakın kaçmaa aklından bıle gecırme cnmm kactıktan sonra nekadar affetselerde bi ömür boyu içlerinden çıkmaz senın nıyetın de o deıl zaten anlıyorum RABBıM yar ve yradımcınız olsun inş.

nikaha kadar yumuşamazlarsa daha da yumuşamazlar biliyorum. şimdi öyle mutlular ki. neşelerinden ben rahatsız oluyorum acımı bile anlamıyolar

keşke o kadar olsaydı benim durumun o kadar çıkmazdaki. bi yanda ailem gidersen sileriz diyo diğer yandan sevdiğim hayaller kurduğum adam gel mutlu olalım diyo. ben gerçek mutluluğu nişanlımda gördüm. nankörlük demeyin sakın ailemden çok çektim yıllarca akla hayale gelmeyecek bi çok şeyi yaşadım. ama sabrettim. evliliği kaçış yolu çıkış kapısı görmedim. 14 yaşında başladı görücüler gelmeye direndim istemedim. okumucaksın dediler kavga döğüş okudum hergün kitaplarım elimden alınıp sobaya atıldı yılmadım, çalışmıcaksın dediler ağlaya ağlaya işe gittim. sevdim o adam budur dedim onda da böyle oldu. şansım hiç gülmedi ki şimdi gülsün.

Nasıl yani senin ailen mi böyle davrandı.Aklı başında olan bir anne baba nasıl çocuğunu okutmaz bu dönemde nasıl kitaplar yakılır,nasıl 14 yaşında görücülere kapı açılır.çok şaşırdım canım çokkk.Her anne baba bir olmuyo tabiki.yasakkelime

nikaha kadar yumuşamazlarsa daha da yumuşamazlar biliyorum. şimdi öyle mutlular ki. neşelerinden ben rahatsız oluyorum acımı bile anlamıyolar

Sen acı çekiyoken sen yemekten ekmekten kesilmişken nasıl yani olmadı diyemi neşeliler :1shok:

Son dediklerinden sonra nişanlınla aranı soğutmamanı tavsiye ederim.başka da bişey diyemiyorum fisfisfis

kendilerini zafer kazanmış olarak görüyolar artık o kadar çok üstüme geldiler ki tamam dedim bitti aradım nişanlımı dedim arama bitti. anladı tabi zorla yaptığımı işe geldim bütün gece delirdim ya gerçekse diye dedi. biz bitirdik biliyolar ama görüşüyoruz telefonla

ben kurtuldum diye seviniyolarmış ilerde daha çok üzülcektin seni savunmazdı o pısırık diolar. halbuki pısırık değil sakin mizaclı bi insan nişanlım.

kesinlikle kaçma canım ailen herşeyden ve herkesten üstün sakın yakma kendini sakın

Back
X