Ne yapıcam ben ya ??????!

Babanı dinle, güzü bekle. Güz demeni de çok şairane buldum, hoşuma gitti :)

Bu 6 ay içerisinde umalım ki nişanlın biraz evişi öğrenir. En azından kirlisini kirliğe atmayı, ütü yapmayı, 2 bardak yıkamayı öğrensin ki sen ileride zorluk çekme. Bunu bir eğitim süreci gibi düşün yani.

Hayır babam nişanımızı 2 sene yapmayı düşünüyo yani uzatmak istiyo 2018 kışa doğru olsun diyo

Nişanlım bana böyle bi şey dese bırak hemen evlenmeyi tekrar bi düşünürüm evlensem mi diye.Sen neden hizmetçi olmaya bu kadar meraklısın sevgi degil misin bu malum çünkü

Hizmetçi olmak degil çok zorlanıyor yemek olsun temizlik olsun napiyim kıyamıyorum hem nişanlı olup farklı şehirlerde olmak çok zor o yüzden çok uzamasın istiyoruz ama babam 2 sene gibi bi süre veriyo

Kesinlikle babanı dinle. Ayrıca babanın sözüne laf söyleyecek değiller ya babamın istediği şekilde olsun istiyorum de sıyrıl kalkıp direteceklerini sanmıyorum.

Yorumunuz da NİŞANLIMA KIYAMIYORUM demişsin.

Merak etme evlen hem O hem de KV de sana bir güzel KIYAR.

Allah aşkına buldumcuk olup evlenim evlenim diye gezmeyin ya.

Burda nice kadın var, nişanlısına ya da kocasına kıyamayıp dert üstüne dert çeken.

Hizmetçi olmak degil çok zorlanıyor yemek olsun temizlik olsun napiyim kıyamıyorum hem nişanlı olup farklı şehirlerde olmak çok zor o yüzden çok uzamasın istiyoruz ama babam 2 sene gibi bi süre veriyo

O da bir insan evladı siz de bir insan evladısınız. Neden bu konularda kıyamıyorsunuz anlamadım. Bırakın biraz yalnız kalsın. Bu işlerin zorluklarını görsün. Kendi işini kendi halletmeyi öğrensin. Ne siz kıyamayın ne de kendisi size bu saçma sapan cümleleri kuramasın. Çok zorlanıyorum hadi evlenelim ne demek?

Babanızın uzatmasının sebebi yaşınız mı? Profilinizdeki yaş doğruysa lütfen birazcık daha zaman verin kendinize.

Evlenince kocanı dinleyeceksin nasılsa, sonra annenlere gidince de misafir olacaksın. Tadını çıkar bence. Fırsat diye düşün. Anne ve babanla keyifli günler geçir...

Tabii ki babanı ezdirme, kız babası o. Öyle kolay değil bir baba için kızını evlendirmek. Taş yerinde ağırdır.

Yorumunuz da NİŞANLIMA KIYAMIYORUM demişsin.

Merak etme evlen hem O hem de KV de sana bir güzel KIYAR.

Allah aşkına buldumcuk olup evlenim evlenim diye gezmeyin ya.

Burda nice kadın var, nişanlısına ya da kocasına kıyamayıp dert üstüne dert çeken.
2. Cumlene aynen katılıyorum. Valla insana öyle bi kiyiyorlar ki, kendi anan babandan baska kimse buda bir can demiyor.

Valla gıcık oldum ben şuan.
Evlenmek istiyorum çünkü evin işleri var ne ya.
Babanı dinle

Baban neden 2 sene sonra diyor..
Maddi olarak belki zorlanacak bu ekim olursa.. illa bi sebebi vardır.. nişanı uzatmak isteyecek son kişi babalar olur genelde..

Babanizin icine sinmeyen birseyler mi var geciktirmek istedigine göre?

Tabi tek basina hayat zor ama is icin degil hayatimda bir destege eve geldigimde senin bir sıcak tebessümune ilgine sicak bir çorbana ihtiyac duyuyorum demek bambaska.

Baban senin büyümeni ve olgunlaşmanı istiyor bence ve çok haklı.. 17 yaşında evlenmek niye? Ne acelen var? Nişanlın haklı gözün açılmadan düğünü yapacak. Sonra bütün sözlerini kıyamadığın için dinleyip hizmetçisi olacaksın. Ha ben evimin işini yapmıyor muyum? Yapıyorum. Eşime hizmette ederim.
Seninle evlenmek istediğini şu şekilde söyleseydi " canım burda bi başımayım evde senin sesin nefesin olsun istiyorum. Kapıyı bana senin açmanı istiyorum. Seni çok seviyorum ve daha fazla ayrı kalmak istemiyorum. " hepimiz babanı haksız bulunduk belki.ç (yaşın hariç) ama resmen iş yapmak zor geliyor hemen evleneyim de ev işlerinden kurtulim diyosa işte orda sorun başlar. Bide evlenince sana yardımcı olmayacak mıymış??

Sonuç 2 sene çok olabilir ama en az 1 sene bekle.. babanı dinle. Nişanlılığın keyfini çıkar.

Back
X