Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

kaderinizde böyle evlenmek varmış NASİP..
Allah utandırmasın MUTLULUKLAR..

teşekkür ederim evlendik 6 ayı devirdik çok da mutluyuz. eşim hala sözlerinin arkasında ve bana da evliliğimize de sahip çıkıyo fazlasıyla. benim ailemle barıştık. herşey eskisinden bile güzel. eşimin ailesiyle görüşmüyoruz kendi tercihi bu benim baskım yok. inşallah hep böyle gider.

Canım mutlu olduğunuza çok sewindim aileler kıyamaz barıştığınızada sewindim emindim ben barışıcanıza kıyamaz büyükler sonuçta siz bişey yapmadınız yapanlar utansın

Daima mutlu olun canım rabbim ömür boyu ayırmasın sizi sewgiler tatlımopuyorumnanaktan

çok çok teşekkür ederim o üzüntülü günler geride kaldı kabus gibiydi. allah kullarının nelerle imtihan ediyo işte ama herşey geçiyo

günaydınn..aslında sabırla bekleyerek hepimize örnek olmuşsun.insanlar zannediyor ki-zaman zaman ben de tabi- herşey bir anda oluyor,acısız,sebepsiz..halbuki her güzel günlerin bir acısı oluyor.elbetteki yaşanmasa,insanlar daha hoşgörülü olsa...fakat işte bazen hayatın acımasız yüzüyle bir şekilde karşılaşıyoruz..sizin adınıza çok sevindim,hayırlı olsun...Allah herşeyi bundan sonra gönlüneze göre versin..

günaydınn..aslında sabırla bekleyerek hepimize örnek olmuşsun.insanlar zannediyor ki-zaman zaman ben de tabi- herşey bir anda oluyor,acısız,sebepsiz..halbuki her güzel günlerin bir acısı oluyor.elbetteki yaşanmasa,insanlar daha hoşgörülü olsa...fakat işte bazen hayatın acımasız yüzüyle bir şekilde karşılaşıyoruz..sizin adınıza çok sevindim,hayırlı olsun...Allah herşeyi bundan sonra gönlüneze göre versin..

o kadar doğru ki söylediklerin. şimdi 6 ay öncesine bakıyorum da neler yaşamışım. kendimi ne kadar yalnız çaresiz hissetmiştim gelin olduğumdan bişey anlamadım ilk zamanlar çok zordu kimsem yoktu yanımda yol gösteren akıl veren herşeyi kendi çabalarımla yaptım. ağlaya ağlaya evimi temizleyip çeyizimi yerleştirdim kimse olmadan yaptım bütün herşeyi sabahlara kadar uyumadan. hastalandım yataklara düştüm üzüntümden ama sabrettim allah kimseye yaşatmasın kimse sevdiğine kaçmak zorunda kalmasın. ama kendimle gurur duyuyorum yılmadım pes etmedim geldim herşeyin üstesinden.

günaydın arkadaşımm..tebrik ederim senii.ne güzel bak bunları söyleyebilmek! ılerde güçlü bir anne olup çocuklarına örnek olucaksın.Bir yerden sonra artık insan zaten kendi kararlarını vermek durumunda oluyor.Ailen de bir yere kadar yanii.Tabi ki desdeklerini almak önemli, bu yadsınamaz bir gerçek fakat bazen hayatta herşey bizim istediğimiz gibi gitmediğinde bazı şeylerin bilincine varıp,ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor.Tam da bu nokta da sen, bana kalırsa hayatında asla pişman olmayacağın doğru kararlar vermişsin...Dilerim bundan sonrada üzüntüleriniz,sıkıntılarınız -hiç olmaz diye bir şey yok ama-denizdeki kum taneleri gibi kalır..

günaydın arkadaşımm..tebrik ederim senii.ne güzel bak bunları söyleyebilmek! İlerde güçlü bir anne olup çocuklarına örnek olucaksın.Bir yerden sonra artık insan zaten kendi kararlarını vermek durumunda oluyor.Ailen de bir yere kadar yanii.Tabi ki desdeklerini almak önemli, bu yadsınamaz bir gerçek fakat bazen hayatta herşey bizim istediğimiz gibi gitmediğinde bazı şeylerin bilincine varıp,ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor.Tam da bu nokta da sen, bana kalırsa hayatında asla pişman olmayacağın doğru kararlar vermişsin...Dilerim bundan sonrada üzüntüleriniz,sıkıntılarınız -hiç olmaz diye bir şey yok ama-denizdeki kum taneleri gibi kalır..

saol canımmm cok teşekkür ederim. allah utandırmasın pişman etmesin ömrümün sonuna kadar. eşime de hep diyorum ben kaybedeceğim en büyük şeyi kaybettim ailemi hiçe saydım sen de beni pişman etme bigünden bigüne keşke dedirtme keşke dediğim gün anamdan babamdan vazgeçen ben el oğlundan da geçerim bu sevgimi aşkımı boşa çıkarma beni ele güldürme diye. allaha şükür herşey harika melek gibi bi kocam var koca bebeğim o benim. allah herkese hayırlısı neyse onu versin.

Back
X