Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

okutmadılarmı? nasıl yani sobaya attılar? nasıl bişey bu? sebep neymiş biran önce evlen diyemi? allah allah ya neler duyuyorum sen nişanlınla aranı açma zamana bırakın biraz. ha durum devam ederse başka yol denersiniz.

zor bir durum ... senin ailen de zormuş... nişanlına güveniyorsun anladığım kadarıyla... o da senin ailenle yaşadığın sorunları biliyordur sanırım... kaçarsanız daha büyük sorun olacak...

keşke ayrıldık demeseydin de ikna etmeye çalışsaydınız... en azından nişanlın sana olan sevgisini ispat etmek için uğraşsaydı baban bunu kabul edene kadar... sonuçta onlar istemediği halde okumuşsun da ; çalışıyorsun da... demek ki senin isteklerini biraz zor anlıyorlar ; kendilerine ait doğruları var... ama sen istediklerini yapmışsın...

bence bu konuda da ısrarcı olursan istediğini alırsın...dilerim ki hakkında hayırlısıdır...

okudum ama ne sıkıntılarla hergün okuldan alıcaz seni tehtitleriyle ya bazı şeyleri anlatması zor. maddi olarak onlara tek destek yıllarca ben oldum. annem 3 aydır çalışıo babamsa çalışmıyo. buna rağmen aksilikte üstüne yok. hiç yük olmadım nişanlanırken bile. tek isteğim gelinlikle evden çıkmaktı.

nişanlıma hiç aillemi kötülemedim kötüyse de benim kötümdür. ama bundan bi ay önce nişanlımın yanında babam bana küfür edip vurmaya kalkınca o da gördü olanları ağzını açıp bişey demedi. anne biz bi hava alalım dedi ama babam hakkında kötü bişey demedi. üniversiye de okuyan kardeşime burslar bağladı destek oldu ama yaranamadı

canım merabaa durumun noldu:(üzüldüm açıkcası...
annenle knşsan yumuşatsa babanı anneler herzamn daha yakındır bizelere!!!nişanlınla aranı açma herşeyin sonuna gelmişsin inş allah yardmm eder..
zor:(

annem de çok katı babamdan farkı yok.

ah cnm çok üzüldüm:(çünkü çok kısa süre kalmışşş yazık olur ikinizede..
bence annenle knş gidicem de faln gözünü korkut... nebilim şansını dene amcanlar halanlar varsa onlarla knş büyüklerinden yardım all..
burda herkez bunları dicek kaç diyen omlaz
en son çaren odur bence.
herşeyi dene eger baktın hala aynıysa sana onları yaşatan aileyi birkez daha gözden geçir

of çok üzüldüm durumunuza yaa.. çok zor bir aile..
Allah en kısa zamanda yardım etsin sizi feraha kavuştursun inşallah..

Ya şimdi ben kaçırmış olabilirim de merakımdan soruyorum.
Görümceniz arayıp hakaret etmiş ya.
Gerekçesi neydi peki? Ne demeye arayıp bu kadar ağır konuşmuş ki?

nişanlıma hiç aillemi kötülemedim kötüyse de benim kötümdür. ama bundan bi ay önce nişanlımın yanında babam bana küfür edip vurmaya kalkınca o da gördü olanları ağzını açıp bişey demedi. anne biz bi hava alalım dedi ama babam hakkında kötü bişey demedi. üniversiye de okuyan kardeşime burslar bağladı destek oldu ama yaranamadı

takdir etmek lazım o zaman nişanlını... hayırlısı olsun ama bence pes etme...

Ailenle ilgili söylediklerin doğru ise ben kimseyi dinlemezdim, çünkü aile dediğin senin iyiliğini düşünür sizinkilerde sanırım nişanlının ailesi kadar bencil.. Bence bi akrabana git kal bi kaç gün kafanı dinle ailenin de gözünü korkut..

bir şekilde ikna olacaklardır zamana bırak ama kaçma benim arkadaşımın da ailesi isstemiyordu am asonunda mecbur kaldılar

canım keşke ayrıldık demeseydiniz.. görüşmeye devam ettiğinizi bilseydiler..
ya aileyi yıkıp geçmek taraftarı değilim ama yazdığın şeyleri okudukça şok oldum.
eğer durum böyleyse sen nasıl ailene güvenip onların dediklerini uygulayabilirsinki..
anlam veremiyorum doğrusu..
bi süre istersen kafanı dinle ailenden uzaklaş.. düğünüde mutlaka ertele ama sakın iptal etme!!
insan her zaman güvenebileceği sevgiyi, aşkı bulamıyo

Ben de önce aileni dinle diyecektim. Çünkü evleneceğin kişinin ailesinin ilerde seni ezebileceğini düşünmüştüm. Ama şu son anlattıkların...

Bence iyi düşün. Eğer sevdiğin kişi karakterli, adam gibi adam, sağlam biriyse, bunca zaman her hareketini düşünerek karar ver, o zaman ben senin yerinde olsam kaçardım ne yalan söyliyim. Ama çok dikkatli olmak lazım. Eğer sağlam biriyse seni ailesine karşı da korur. Ailesiyle çok görüşmüyor filan diyorsun. Belki senin için daha kolay olur. Ama iyi tahlil et. Çocuk da kötü çıkmasın :(((( Allah çok yardımcın olsun canım.

dünden bugüne değişen bişey yok.annem davatiyeleri attı dün akşam çöpe içim yandı. bütün eşyalarını nişanda alınanları kına için alınanları hazırladı bugün çalıştığı yere yollucaklarmış.

canım ben senin adına gerçekten çok üzüldüm ailenin yanında ol diyordum bu son anlattıkların fikrimi değiştirdi ailenin bu fevri hareketleri karşı tarafıda bazı şeyler yapmaya yöneltmiş olabilir, yani bir de onların tarafından bakmak gerekli diye düşünüyorum.. ailenle otur konuş diyeceğim ama sanırım artık başka boyutlara geçmiş olay. senin yapabileceğin tek şey kalmış. eğer nişanlın gerçekten özüne sözüne güvenilir biri ise sağlamsa, ona sonuna kadar güveniyorsan onunla hayatını kur derim. bu davetiye atmaklar, bohça göndermeler çok aşırı olmuş. sende ağırlığını koy. bu senin hayatın gerekirse yumruğunu masaya vur artık. ailendir her zaman candır ama yaptıkları bana çok ters geldi.

dün gece koptuk zaten iyice ben ağlamaya başladım sen hala istyosun bu şerefsizi afedersin ben açık açık yazamıcam kapalısı bişey mi yaşadın da bu kadar çok istiyosun dedi. bi baba evladına bunları der mi. sen o küfrü hakettin dediği gibisin falan. bunca yıl tahammül ettim tam mutluluğa az kala bunlar oldu. davetiyelerde kendi adları yazıyo diye attılar. oysa ne zor şartlarda aldık o davetiyeleri. emeklerimizi birer birer yıkıyolar. destek olan kimse yok.

Cnm hakkaten durumun Çok zor allah yrd olsun
kımı tercıh edıcenı bende bılemedım
aılenı koru desem onlar ne yaptı kı bu gÜne kadar sana
nıŞanlını koru desem ayrı bı konu
ne dıyeyım bununda var bı hıkmetı hadı hayırlısı
lÜtfen saĞlıĞına dıkkat et bu aralar
allah sonunuzu hayır etsın Çok ÜzÜldÜm gerÇekten

Back
X