Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

ben de istemezdim böyle olsun hala da istemiyorum ama eğer nişanlımla olmazsa ömür boyu evlenmem ben. bu bulduğum sevgiyi kaybedersem ömrüma malolur benim

Canım seni okadar iyi anlıyorum kiiii. bana kızıcaksın biliyorum ama
kesinlikle kaçmanı istemem. emin ol sonunda çok pişmalığını hissedersin..
nacizane fikrim...

Allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın umarım gittiğin yoldan asla pişman olmazsın daima mutlu olursun
Ama ben kaçmazdım bu kadar inat söz konusuyken yarın öbürgün anne ve babamın bu dünyadan benimle küs olarak göçebileceklerini düşünmek bile istemezdim

peki napayım kendimi nerelere gideyim ben. hadi kaçmadım durdum yanlarında. mutsuz, hiç evlenmeden. yarın öbür gün yapayalnız ölücem belki de. o zaman daha mı iyi hissedicekler kendini.

Canım seni okadar iyi anlıyorum kiiii. bana kızıcaksın biliyorum ama
kesinlikle kaçmanı istemem. emin ol sonunda çok pişmalığını hissedersin..
nacizane fikrim...

kızmıyorum neden kızayım. benim de tabi içim rahat etmicek. kolay iş değil. kaçan için daha zor bi karar.

canım ailenin tepkisi nişanının ailesine değilmi?
peki nişanlına karşı bi tepkileri varmı

canım benim kardeşime de kaçırdı eşini hiçbirimiz kaçırmasını istemedik çok tartıştık kardeşimle annem hastanelik oldu ağlarken çünkü annem çok özeniyordu gidip Allahın emriyle istemeyi çok karşı çıktık
ama kız tarafının tek bir sözünden dolayı kardeşim hiçbirimizi dinlemedi çünkü kızın babası sakın istemeye gelmesinler kapıdan kovarım demiş kardeşimde ben annemi kapıdan kovdurmam diye 1 kere bile istettirmeden kaçırdı eşini ve şimdi çok mutlular 2 tane nurtopu gibi çocukları oldu kardeşim ve eşi ailesiyle bizle görüşmediği kaar çok sık görüşmeye başladılar ama aileler arasında gelim gidim yok ara sıra karşılaşılırsa selam veriliyor o kadar birde hastalıklarda geçmiş olsun dilekleri
annemde sanki ben ne yaptımda ara soğuk diye üzülüyor hala

nişanlıma değil sadece ailesine. ama onu da pısırk olmakla suçladılar ablası araken engel olamadı die. ablasının yanında değildi ki engel olsun. hem defalarca uyarmıştı nişanlım onu üzecek olursan fena bozuşuruz die. hatta babasına da söylemişti kızına sahip çık die. ama insanın içinde pislik olduktan sonra ortalığı karıştırmak için sana fikrini sormuyo

Hayır ben anlamıyorum ablasının derdi neydi sizinle bu kadar ya?
ınsan öz kardeşinin mutluluğuna neden engel olur cidden anlamıyorum ben bunu.

canım seninkine yakın bi olay bende yaşadımm. nişanladım. daha sonra aileler arasında prob. çıktı
ve benimde ailem nuh dedi peygamber demedi.o zaman ki ruh halim ile okadar daraldım ki anlatamam
aynı senin gibi kaçma raddesine geldim. ama birden bire ben ne yapıyorum dedim. annem babam kardeşlerim nası yaparım ben nası bırakırım onları... beni affetmezlerdi kesinlikle bunada emindim..
allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. ileride bişi olursa çok vicdan azabı cekerdim biliyorum...
sonuç olarak kaçmadım arkadaşım...
tabiki ikimizin durumları arasında ufak tefek farklılıklarda var..
3 gün sonra düğünüm var .. tabiki onunla değil başkası ile. çokta seviyorum...

yinede en iyi kararı sen vericeksin. umarım ilerlediğin yolda sans ve rabbim seninle olur...

nişanlımın annesinin dolduruşu. alışveriş sırasında nişanlımın beni savunması ve annesiyle tartışması işte. hiç çekemediler ilişkimizi zaten . annesi benim yanımda da derdi sen bunun kuklası olmuşsun ne çok korkuyosun bu gelinden diye. parmağında oynatıyosun oğlumu derdi. ben de güler geçerdim. sözünü geçirmek de marifet anne ne mutlu bana beni dinliyosa diye. meğer benim ciddiye almadığım şeyler kadına yürek yarası olmuş patladı.

nişanlıma değil sadece ailesine. ama onu da pısırk olmakla suçladılar ablası araken engel olamadı die. ablasının yanında değildi ki engel olsun. hem defalarca uyarmıştı nişanlım onu üzecek olursan fena bozuşuruz die. hatta babasına da söylemişti kızına sahip çık die. ama insanın içinde pislik olduktan sonra ortalığı karıştırmak için sana fikrini sormuyo

allah böyle bi insanı ne bilirse öyle yapsın inşallah...

nisanlin seni yeternce seviyorsa buna mutlaka cözüm bulacaktir .....seni kacirmadan....

elinden geleni yapmamış olsa bencillik ediyo kolayına kaçıyo dicem ama hergün yeni şeyler deniyo bıkmadan usanmadan. hani biz nasılsa kaçıcaz rehavetinde bile değil. bi mucize olur belki diyo hala bana umut veriyo. anneme çicekler yoladı aradı ama yok yok. daha yapabileceği ve bizim denemediğimiz bşey varsa siz söyleyin biz yapalım.

arkadaşlar benim mesaim bitti müsanizle ben çıkıyorum. fikir ve önerileriniz desteğiniz için çok teşekkür ederim bakalım bu akşam ne kıyametler kopacak evde. hoşçakalın

canım o zman küfür edeni ikna edip annenin kapısına getireceksiniz o özrünü dileyip ikna ediceksiniz annenin bi suçu yok ikna etmeye çalışmayın nişanlın küfür edeni ikna etsi o çözsün bu işi bozduğu gibi

Back
X