- 29 Mayıs 2025
- 6
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Mondschein
Herkese merhabalar, bugün bir arkadaşımın beni telefon listesinden, instagramından sildiğini gördüm. Beraber bulunduğumuz gruplardan beni çıkarmış, çıkaramadıklarından da kendi ayrılmış. Bir mesaj yazarak bunu farkettiğimi ve çok kırıldığımı söyledim. Gece yarısı bana mesaj yollamış. Arkasından konuştuğumu ve aslında ilk gördüğünde (8 yıldır arkadaşız) benim kötü biri olduğumu yazmış. Beni evine davet ettiği için pisman olduğunu, iyilikten maraz doğduğunu anladığını yazmış. Engelledi sonra beni. Saatlerdir düşünüyorum, eminim onun hakkinda konuşmadım, kötü niyetle bir sey söylemedim. Aramizda cok büyük yas farki var. O ellili yaşlarda, genel olarak saygı duyduğum bir insan. Ortak arkadaşlarimiz cok fazla, düşünüyorum nerde ne demis olabilirim diye, yok bulamiyorum. Bu kadar radikal bir kararla beni hayatindan cikarmasi icin dutdugu seyin cok kötü ve yüzde yüz güvenilir bir kaynak olmasi gerekmez mi? Gruplarda ortak arkadaslarimiz da vardi, sormuşlardir kesin niye cikarttin diye. Cok kırıldım ve bozuldum. Saatlerdir uyuyamiyorum. Kendimi haksızliga ugramis gibi hissediyorum.