Fikrinize ihtiyacım var, boşanmak istediğimi söyledim

Bu teşhis koyma olayını sevmem ama kocanız narsist.Sizi sevgi sözcükleriyle bulutlara çıkarıp sonra da yüksekten atıyor, kırılmasık yeriniz kalmasında sürüne sürüne ayaklarının altında durun istiyor....

Aldatma yok demişsiniz ama güven problemi var.
Yalan yok ama manipülasyon var.
Fiziksel şiddet yok psikolojik şiddet var.

Sizin için kendi belirlediği şartlar ve özveri gibi sunduğu imkanlar üzerinden fena zorbalanıyor ve manipüle ediliyorsunuz.

Sizi yönetmeyi değil; sizi, hayatınızı ve kişiliğinizi çıkarları uğruna eritip yok etmeyi seviyor.

Belki yurtdışına çıkmanız bile sizin ona daha fazla muhtaç olmanız için atılmış bir adım. Söylediklerinin ve yaptıklarının hepsinin bir anlamı var. Ama bilinçli ama bilinçsiz, bir amaca yönelik. Durup dururken denk gelmiş şeyler değil.

Neden 3 yıldır Türkiye ‘ye gitmediniz? Durumunuz iyiymiş. Uçak bileti de uygun fiyata bulabilirsiniz. Hatta oradan bize göre daha uyguna tatil yapabilirsiniz beş yıldızlı otelde hem de. Diğer konulara gelince evlilik bu değil.

Ayyy yazmayın diyorum, kuzum yurt dışına gelirken aklınızı Türkiye de mi bıraktınız ?????Gerçekten ciddi soruyorum,Adam sizi oyuna getirmiş, evlilik sözleşmesi yapmış malına ortak etmeyecek ne alırsa kendine mis gibi ALDATILDINIZ,sizi parasıyla eziyor ekonomik olarak sizi dilenci gibi para için el açtırıyor ekonomik ŞİDDET,kendisi her yere size haber vermeden gidiyor ama size o hakkı vermiyor ,sizinde kendisi gibi bir yerlerde fingirdeyeceğinizi düşünüyor çünkü kendisi İHANET ediyor.Sizi rencide ediyor hakaret ediyor size düşkün değil bariz sizi SEVMİYOR......

Binlerce genç atanmaya çalışırken siz devlet memurluğunu bırakıp bir adamın hayatının peşine gitmişsiniz. Bana çok garip geliyor ya. Bence bosanin ve ülkeye dönün belki tekrardan memuriyete donebilirsiniz öyle bir hak varsa. Ama böyle bir hayat gecmez

Şiddet yok mu sizce evet fiziksel yok ama psikolojik şiddetin alası var.boşandıktan sonra hayat çok zor olacak demişsiniz şuankinden ne kadar zor olabilir.Ayrıca gercekten bu adamda birde çocuk mu yapacaksınız

Şiddet yok mu sizce evet fiziksel yok ama psikolojik şiddetin alası var.boşandıktan sonra hayat çok zor olacak demişsiniz şuankinden ne kadar zor olabilir.Ayrıca gercekten bu adamda birde çocuk mu yapacaksınız

Esinizin bu soylediklerini ispatlayabileceginiz ses kaydi, mesaj vs var mi? Varsa hic esinize haber vermeden basin dönün ulkeye. Bosanma davasi açın.

Hiçbir erkek işinizden, sizden, özgürlüğünüzden daha önemli değil.
Keşke istifa etmeseydiniz.
Huyunu değiştirmeyecekse boşanmak en iyisi. Güzelim yıllarınızı harcamayın.

Tek kelime: boşan.

Boşan.

Boşan........

Bu bir evlilik değil. Kölelik

Kocan tam bir egoist narsist .sen onun egosunu beslemeye devam ettikçe ki bu senin kendinden benliğinden vazgeçme demek evliliğiniz sürer gider.arada cocukta yaparsın onla tabiri caizse beyni olmayan düşünme yetisini kocasına vermiş biri oldunmu sizden mutlusu yok.sen bunu yapabilecekmisin. Kendinden bu kadar vazgeçip yaşarken kendını yok sayabilecek misin.ben yapamam .ki yapsan bile bu kadar ezilen ruhun ilerde tepki verir bunlar sana hastalık diye döner.boşansan yurt dışında devam etmeye calıs yapabiliyorsan en azından bir süre.herkesin istediği yerdesin bide turkiyede seni boşanmanı yurtdişindan dönmeni memurluktan istifa etmenı alay konusu yapacak kıskanc akrabada bolca vardır en azından bir sure yurtdısında topla kendını hedefler yap devlet desteği almaya calıs .çocuk yapma çünkü zor dönersin geriye cocuk oldumu .nasıl bir hayat istediğine karar ver eşin bir gun düzelir 2.gun eski haline döner ciddi kişilik bozukluğu var .kendinden vermeye devam edeceksen boşanma yok ben insanım beynım var karakterim var kocamdan ibaret değilim diyeceksen boşan

Hayatınızı mahvetmeye yemin etmiş o insanla bir dakikanızı daha heba etmeyin lütfen. Şiddet dediğiniz şey illede Tokat atmak değil eşiniz olacak şahıs şiddetin alasını yapıyor size. Sormuşsunuz söylüyoruz, Evlilik asla bu değil! Ne demek benim arabam benim param çocuk yapmam (iyiki yapmamış) sizi bu köleliğe mecbur kılan bir bağınız yok. Lütfen bu kötülüğü kendinize daha fazla yapmayın. Ay ne demek on haber vermeden dışarı çıkmamı istemiyor ya güvensizlik bu size hakaret. Giden 5 yılınız olsun. Kanmayın timsah gözyaşlarına emin olun kölesi gidecek diye üzülüyordur. Çünki hiçbir normal eş bu dediklerinizin birini dahi söylemez. Kurtarın kedinizi bu yürüyen egodan!!!

İki koç burcu olarak ateşli kavgalar eden, dönem dönem anam bu nasıl evlilik bile dediğim evliliğimde bu kadar ağır ve üzücü bir senaryo yok. Gençsiniz, eğitimlisiniz, zekisiniz, çocuğunuz da yok, kendinizi bu adama üzdürmeyin size karşı hiç saygısı yok çünkü ve elinin altında olun diye çalışmanızı istememiş. Maddi şiddet uygulayabilmek için. Gereksiz kıskançlıkları da var. Ettiği laflar çok terbiyesizce. Sizi aşağılayarak kendinizi küçük görmenizi ve ona mecbur olduğunu hissetmenizi amaçlıyor.

Memuriyeti kariyeri bırak
Evlilik sözleşmesi imzala
Çalışmana gerek yok diyince de çalışma.

Siz köle gibi alınmışsınız farkında değil misiniz? Benim evim benim param benim malım... Bunları söylediğine niye şaşırıyorsunuz? Adam bir gram ilerleyin istemiyor. Üniversiteyi bitirsin iş bulursa para getirir diyor ama araba eldeki kuş. Ehliyeti alırsanız arabayı da alır kullanırsınız diye aklı çıkmış. Avukata gitseniz size akıl verir, yol gösterir. Batıdaysanız avukatlar inletir eşinizi. Evlilik sözleşmesi sadece mal mülk için yapılır. Boşanacaksanız psikolojik şiddet mobbing vs tazminat ödetirler. Boşanmayacaksanız da sakın ama sakın o üniversiteyi yarım bırakmayın. Bu adamı köprü olarak görün, geçene kadar dayı diyin. Her gün lokmanızın sayıldığı, gittiğinizin geldiğinizin hesabının sorulduğu yerde nefes alamazsınız. Sağlam düşünüp sağlam adımlar atın.

Bu yaşadıkların sana ileride yol, su, elektrik olarak dönecek (psikolojik, biyolojik, ekonomik)hadi hayırlı olsun.Seviyorsun,emek verdin falan filan onlar seni kurtarır

Sırf bunları öngördüğüm için ülkemdeki işimi bırakıp evlenip yurtdışına gitmedim.

başlarda da böylemiydi konu sahibi?

normal değil eşiniz sözlere değil davranışlarına inanın asalak olan da kendısı özgüvensiz, aşağılık kompleksine girmiş aklı çıkıyor terk edilmekten psikiyatriye gıtsın muhtemelen kaygılı sizde kaçıngansınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…