MANGO
arkadaşlar linki yükleyebildim mi bilmiyorum,ilk kez deniyorum foto yüklemeyi başaramadım daha doğrusu geçersiz dosya uyarısı verdi süekli..sizce düğünde bu elbise giyilir mi?çok acil yoruma ihtiyacım var zira düğün yarın :18: arkadaşlar 3.mesajimdsa foto yukledim
ben elbiseyi çok beğendim. kilolu olanlara gitmez böyle desenli ama resimde görüldüğü kadarıyla ince fiziklisin. düğün kimin? tuvalet giyecek kadar yakın akraban ya da en yakın arkadaşın değilse uygundur bence. saçlarını atkuyruğu yaptırmanı, ince bir eye-liner, rimel ve kırmızı rujla makyaj yapmanı tavsiye ederim...
cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar..düğün nişanlımın arkadaşının düğünü akrabam değil yani,yemekli bi yerde olacakmış..şifon bir
kumaşı var,evdekiler bana bu elbise olur diyince bende masraf olmasın diye başka bi seçenek düşünmedim ama sanki içime çok da sinmedi o yüzden
farklı fikirler almak istedim..saçım omuz hizasında oldugu için dalgalı bir fön ve göz makyajı düşündüm bende..bir de hareket katsın diye koyu kırmızı oje