fikrinize ihtiyacım var !! elbiseyi yorumlar mısınız ?

sese

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
246
21
643
MANGO
arkadaşlar linki yükleyebildim mi bilmiyorum,ilk kez deniyorum foto yüklemeyi başaramadım daha doğrusu geçersiz dosya uyarısı verdi süekli..sizce düğünde bu elbise giyilir mi?çok acil yoruma ihtiyacım var zira düğün yarın :18: arkadaşlar 3.mesajimdsa foto yukledim

Son düzenleme:
umarim ekleyebildim bu sefer..elbisenin kisa kollari var..fikrimiz nedir?

ben elbiseyi çok beğendim. kilolu olanlara gitmez böyle desenli ama resimde görüldüğü kadarıyla ince fiziklisin. düğün kimin? tuvalet giyecek kadar yakın akraban ya da en yakın arkadaşın değilse uygundur bence. saçlarını atkuyruğu yaptırmanı, ince bir eye-liner, rimel ve kırmızı rujla makyaj yapmanı tavsiye ederim...

evet çok yakın değilse düğünü olan bu elbise gayet hoş olur

cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar..düğün nişanlımın arkadaşının düğünü akrabam değil yani,yemekli bi yerde olacakmış..şifon bir

kumaşı var,evdekiler bana bu elbise olur diyince bende masraf olmasın diye başka bi seçenek düşünmedim ama sanki içime çok da sinmedi o yüzden

farklı fikirler almak istedim..saçım omuz hizasında oldugu için dalgalı bir fön ve göz makyajı düşündüm bende..bir de hareket katsın diye koyu kırmızı oje

düşündüm

koyu kırmızı derken bordoya falan kaçma bence. elbise genç, modern ve spor çünkü. koyu kırmızı fazla olgun kaçmasın yani tonuna dikkat et.

koyu kırmızı derken bordoya falan kaçma bence. elbise genç, modern ve spor çünkü. koyu kırmızı fazla olgun kaçmasın yani tonuna dikkat et.

Hmmm..çok ince bir ayrıntı..teşekkürler..kulağıma küpe yaptım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…