• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR, EVLENMEK Mİ EVLENMEMEK Mİ?

Evli,kocasıyla mutlu,ama kocasının ailesiyle küçük büyük sorunları olan biri olarak söylüyorum
Sen ağaç kovuğundan çıkmadın ne kendini ne babanı ezdir baban için ne kadar üzücü bi durum olur sen dayının cocuğumusun ne münasebet,herkes evladı için herseye katlanmalı alt tarafı münakaşa etmişler evlendıkten sonrada bu tavır böle devam eder sen şimdi izin verirsen,tavrını belli et çekil kenara kimseye acıma üzülme,bu ilişki bunun için bitmez,biteceksede o düşünsün sen yanlış bi istekte bulunmuyosunki erkek olarak o vicdanla yasasın bakalım..

evet arkadasım haklısın bende oyle dusunuyorum fakat zor bir sürece girdik herkes karısmaya yorum yapmaya basladı biz ne kadar uzak kalmaya calıssakta olaylar bizi bırakmadı... ben dün yine söyledim babamdan isteyecekse olsun yoksa ben de istemiyorum dedim gereken neyse o olucak dedi böyle birsey yüzünden bitmemeli cok seviyoruz bu sürec bizim iliskimizi yordu birbirimize tuhaf davranmaya basladık baskaları yuzunden...

Bence bekle 7 ay kisa bir sure. En az 2 yil sevgili olarak gorus boylece daha iyi anlarsin ve tanirsin.

evet evlilik icin kısa bir süre 7 ay ama ben onu cocuklugumdan beri tanıyorum gerci özel hayatında nası biri oldugunu 7 aydır görüyorum sence nasıl daha iyi tanıyabilirim bir de akraba oldugumuz icin herseye cekiniyorum iki kez düsünüyorum bir de cok seviyorum mantıgım devre dısı oldu ilk kez böyle bir sey yasıyorum

Ben akraba evliliğine karşıyım bir anne olarakta engel olurdum zaten olacak gibiydi başta yılanın başını ezdim , ben tavsiye etmiyorum bir çok olumsuz yönü var aşk dediğinde bitiyor el heryönden daha iyi

annem de öyle düsündü basta sonra bu düsüncesi değisti akraba yine bildiğimiz insanlar dedi insallah düzelir insallah allah utandırmaz kimseyi de benide...

Canım bende evlenmek için acele etmemeni düşünenlerdenim, şimdi ailem değil benim istemem önemli der erkekler evlendikten sonra işler değişir bu hep böyledir ne örnekler görüyoruz burda
Ailenin olanlardan haberi yokmuş sanırım sakın söylememek gibi bir hata yapma sonrasında öğrenirlerse çok üzülürsün eski eşim nişanlanıp ayrılmıştı aileme söylememiştim şimdi o kadar pişmanım ki babam öğrendiğinde neden söylemedin demişti benim bilmem yeterli demiştim yanılmışım tabi ki insanlar anlaşamayınca nişanlı ikende ayrılabilirler anormal değil ama bizim olaylar farklıydı her neyse
kayınbaba olacak şahıs seni istemedigi için işi yokuşa sürüyor açık ve net sakın aileni ve kendini ezdirme ne demek dayıdan istemek
evlenseniz bile o akrabalar sizi rahat bırakmaz yok eğer baş ederim umursamam duymam görmem diyorsan karar senin şimdiden zona olan insan içinde umursamamak zor gibi çok geçmiş olsun
hakkında hayırlısı olması dileği ile...

arkadasım önerin icin tesekkürler, senin söylediğin gibi yaptım anneme tüm olanları anlattım dün konustuk tabii biraz kafası karıstı ama döndü bana dediki seviyomusun evet anne dedim o zaman susarız biz yanında oluruz dedi tabii babamdan istemek sartıyla...
ben bu kadar akrabayı kafaya takarım üzülürüm yapım öyle hassasım ama düzelir insallah ya da ben bu sürecte nasıl bir yol izlemeliyim sence?

arkadasım önerin icin tesekkürler, senin söylediğin gibi yaptım anneme tüm olanları anlattım dün konustuk tabii biraz kafası karıstı ama döndü bana dediki seviyomusun evet anne dedim o zaman susarız biz yanında oluruz dedi tabii babamdan istemek sartıyla...
ben bu kadar akrabayı kafaya takarım üzülürüm yapım öyle hassasım ama düzelir insallah ya da ben bu sürecte nasıl bir yol izlemeliyim sence?
Annenin destekçin olucak olması çok güzel canım, ama akrabalar sana rahat verirler mi birde o konu var, kafaya takıcaksan görüşme mesafeli dur evine karışmalarına izin verme diyeceğim ama sonuçta akrabalar mesafeli nasıl durabiliceksin, bende bir kaç akrabasıyla mesafeli durmuştum, boşanma sırasında senin yüzünden sülalemle görüşemedim dedi sanki her zaman görüşüyormuş gibi, suçlu ben oldum oysa daha nişanlıyken akrabalarıyla görüşmemi istemiyordu,konusmamı dahi yasaklamıştı oturmaya gidelim dediğim akrabalarına dahi gitmiyordu,ama gel gör ki sonrasında kıymetli oluyorlar, aslında iş tamamen evleneceğin insana bağlı iş eşinde biticek yani, senin arkanda olduğunu hissettirirse kimsenin sana laf söylemesine izin vermezse ilişkiniz yürür, ki erkekler başta bunun böyle olucagının garantisini verirler sonrasında icraat göstermezler malesef, karşına alıp açık açık konuşmalısın...
İsteme olayı noldu peki babası hala aynı kafada mı son durum nedir?

Annenin destekçin olucak olması çok güzel canım, ama akrabalar sana rahat verirler mi birde o konu var, kafaya takıcaksan görüşme mesafeli dur evine karışmalarına izin verme diyeceğim ama sonuçta akrabalar mesafeli nasıl durabiliceksin, bende bir kaç akrabasıyla mesafeli durmuştum, boşanma sırasında senin yüzünden sülalemle görüşemedim dedi sanki her zaman görüşüyormuş gibi, suçlu ben oldum oysa daha nişanlıyken akrabalarıyla görüşmemi istemiyordu,konusmamı dahi yasaklamıştı oturmaya gidelim dediğim akrabalarına dahi gitmiyordu,ama gel gör ki sonrasında kıymetli oluyorlar, aslında iş tamamen evleneceğin insana bağlı iş eşinde biticek yani, senin arkanda olduğunu hissettirirse kimsenin sana laf söylemesine izin vermezse ilişkiniz yürür, ki erkekler başta bunun böyle olucagının garantisini verirler sonrasında icraat göstermezler malesef, karşına alıp açık açık konuşmalısın...
İsteme olayı noldu peki babası hala aynı kafada mı son durum nedir?

Back
X