Evet embriyo incelenir bakilir gibi bise soledi. Şole soledi ; hamilelik gerceklesiyor kese buyuyor rahim onu tutuyor dusurmuyor bu konuda sknti yok.. dedi. Sanirim dusuk olayi olmadigi icin pihtilasma konusuna girmedi hic. Belliki kalitesiz bi spermle kalitesiz bir yumurtanin tesadufen denk gelmesinden oluyor belki ucuncu hamileliginzde bole bse basiniz gelmicek ama biz kalite icin takviye veririz gerekli kontrollerinizi yapariz dedi. Ama burda okudugum cogu yorumda genetik test konusunu gordum. Acaba dr mu degistirsem diye dusunuyorum. Cnku 3. Kez ayni durumu yasayip kurtaj olmak beni cok yoracak..Öncelikle çok geçmiş olsun, tekrarlayan düşüklerde mutlaka kan pıhtılaşma genetik testlerinize baktırın, yumurta ve sperm kalite düşüklüğünden kaynaklanabiliyor takviye kullanmanız faydalı olabilir am kesin çözüm değil, ayrıca kürtaj sonrası embriyoyu genetiğe gönderebilirsiniz, umarım bu son olur sağlıkla evladınıza kavuşursunuz
Işte beni korkutanda bu allah korusunDaha uzman bi doktorla takip etmen gerekebilir süreci, işi şansa bırakan doktorlarla çok zor, bu şekilde 5 kere kürtaj olanlar var, genetiğinde sorun çıkanlar tüp bebek yaptırıyor hatta genetik incelemeli
Sizin kayiplarinizda mi boş gebelikti ? Evt incelemeye yollicam peki onun icin ekstra ucret aliolarmi ozelde olcam kurtaji. Doktora yarin sorcam pihtilasmadan dolayi olabilirmi die bilmiorm vallaSizinle başka bir yerde tekrar denk gelmiştik. Bende aynı durumu yaşadım. Kürtaj sonrası genetik incelemeye yollayın bebeği. Bir de kan pıhtılaşma testi yaptırın mutlaka… yalnız değilsinizbende iki kayıp yaşadım. Dua edelim inşallah bizlerde anne olacagız
Tamam haber verirseniz cok sevinirim. Ya zaten özel hastane kurtaja baya yuksek fiyat aliolar bide 4 bin nasl olur bilmiormBenimde boş gebelikti. Beta yeteri kadar artmadı. Embriyo genetik sonucu yarın gelecekmiş. Ekstra ücret verdik. Ama doğrudan laboratuvar da yaptırdık hastane pahalıydı. Embriyo küçük olunca benden de kan aldılar embriyo ile karışmaması için toplam 4 bin tl ödedim… boş gebelik kromozomal diyorlar ama sonucum gelsin haber vereyim sizede. Üzülmeyin bende kasımda bir ocakta başka bir kürtaj oldum
Bu ikinci kaybim malesef. Ucuncu icin korkuyorum işteTekrarlayan gebelik kayıplarında pgt li tüp bebek öneriyorlar… fakat imkanlara kalmış tabi bu durum. Her seferinde sağlıksız olacak diye bir durum yok. Siz ve eşiniz genetik test yaptırın zaten bu sizin 3.kaybınız. Yaptırmanızda fayda var. Ama kötü düşünmeyin verende alanda Allah
Yani kanınla kariştigi icin mi sorunu bulamamislar ?Bugün genetik testi sonucu geldi fakat bişey çıkmamıs… daha doğrusu çok küçük olduğu için embriyo benim kanımla karışabileceğini söylediler. Sizinde inşallah kolaylıkla biter bu olumsuz süreciniz
Pgt ngs aynı mı acaba ? Benimde 8.gebelik kaybım bu cumartesi bebeğimin kalp atışı durdu hepsi kendiliğimden hamileliklerdi ngsli tüp bebek denedik bülent traşta 3 kez tutmadıTekrarlayan gebelik kayıplarında pgt li tüp bebek öneriyorlar… fakat imkanlara kalmış tabi bu durum. Her seferinde sağlıksız olacak diye bir durum yok. Siz ve eşiniz genetik test yaptırın zaten bu sizin 3.kaybınız. Yaptırmanızda fayda var. Ama kötü düşünmeyin verende alanda Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?