• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var 🙏😔

Delallll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
2.176
2.903
63
34
Kizlar 10 kasımda bos gebelikten dolayi kurtaj oldum. 8 aydir evliyim. Suan yine hamileyim ve yine bos gebelik dedi dr. Gecen hafta dr bos gebelige benziyor dediginde ne yapmam gerektigini sordum cnku 2. Kez basima gelince bunun hir sebebi ve cozumu olmali dedim. Genetik test verirsiniz kromozomlariniza bakilir falan dedi. Dun son kontrole gittigimde kurtaja karar verdik ve bu sefer tekrar ne yapalim die sordugumda farkli bise soledi. Yumurta ve sprem kalitesi icin takviye veririz baska bise yapmaya gerek yok dedi 🤷‍♀️ persembe gunu kurtaj olcam ondan snra daha detayli konuscam tabi doktorla. Fakat aklim cok karisti hangi yolu izlemem gerektigini bilemedim😏 benim durumumu yasayan varsa hangi tedavileri oldu bilgi verirseniz cok sevinirim

Öncelikle çok geçmiş olsun, tekrarlayan düşüklerde mutlaka kan pıhtılaşma genetik testlerinize baktırın, yumurta ve sperm kalite düşüklüğünden kaynaklanabiliyor takviye kullanmanız faydalı olabilir am kesin çözüm değil, ayrıca kürtaj sonrası embriyoyu genetiğe gönderebilirsiniz, umarım bu son olur sağlıkla evladınıza kavuşursunuz

Öncelikle çok geçmiş olsun, tekrarlayan düşüklerde mutlaka kan pıhtılaşma genetik testlerinize baktırın, yumurta ve sperm kalite düşüklüğünden kaynaklanabiliyor takviye kullanmanız faydalı olabilir am kesin çözüm değil, ayrıca kürtaj sonrası embriyoyu genetiğe gönderebilirsiniz, umarım bu son olur sağlıkla evladınıza kavuşursunuz
Evet embriyo incelenir bakilir gibi bise soledi. Şole soledi ; hamilelik gerceklesiyor kese buyuyor rahim onu tutuyor dusurmuyor bu konuda sknti yok.. dedi. Sanirim dusuk olayi olmadigi icin pihtilasma konusuna girmedi hic. Belliki kalitesiz bi spermle kalitesiz bir yumurtanin tesadufen denk gelmesinden oluyor belki ucuncu hamileliginzde bole bse basiniz gelmicek ama biz kalite icin takviye veririz gerekli kontrollerinizi yapariz dedi. Ama burda okudugum cogu yorumda genetik test konusunu gordum. Acaba dr mu degistirsem diye dusunuyorum. Cnku 3. Kez ayni durumu yasayip kurtaj olmak beni cok yoracak..

Daha uzman bi doktorla takip etmen gerekebilir süreci, işi şansa bırakan doktorlarla çok zor, bu şekilde 5 kere kürtaj olanlar var, genetiğinde sorun çıkanlar tüp bebek yaptırıyor hatta genetik incelemeli

Daha uzman bi doktorla takip etmen gerekebilir süreci, işi şansa bırakan doktorlarla çok zor, bu şekilde 5 kere kürtaj olanlar var, genetiğinde sorun çıkanlar tüp bebek yaptırıyor hatta genetik incelemeli
Işte beni korkutanda bu allah korusun😏 cok tesekkur ederim yorumunuz icin🙏

Sizinle başka bir yerde tekrar denk gelmiştik. Bende aynı durumu yaşadım. Kürtaj sonrası genetik incelemeye yollayın bebeği. Bir de kan pıhtılaşma testi yaptırın mutlaka… yalnız değilsiniz 🙏🏻 bende iki kayıp yaşadım. Dua edelim inşallah bizlerde anne olacagız

Sizinle başka bir yerde tekrar denk gelmiştik. Bende aynı durumu yaşadım. Kürtaj sonrası genetik incelemeye yollayın bebeği. Bir de kan pıhtılaşma testi yaptırın mutlaka… yalnız değilsiniz 🙏🏻 bende iki kayıp yaşadım. Dua edelim inşallah bizlerde anne olacagız
Sizin kayiplarinizda mi boş gebelikti ? Evt incelemeye yollicam peki onun icin ekstra ucret aliolarmi ozelde olcam kurtaji. Doktora yarin sorcam pihtilasmadan dolayi olabilirmi die bilmiorm valla😔

Benimde boş gebelikti. Beta yeteri kadar artmadı. Embriyo genetik sonucu yarın gelecekmiş. Ekstra ücret verdik. Ama doğrudan laboratuvar da yaptırdık hastane pahalıydı. Embriyo küçük olunca benden de kan aldılar embriyo ile karışmaması için toplam 4 bin tl ödedim… boş gebelik kromozomal diyorlar ama sonucum gelsin haber vereyim sizede. Üzülmeyin bende kasımda bir ocakta başka bir kürtaj oldum :(

Benimde boş gebelikti. Beta yeteri kadar artmadı. Embriyo genetik sonucu yarın gelecekmiş. Ekstra ücret verdik. Ama doğrudan laboratuvar da yaptırdık hastane pahalıydı. Embriyo küçük olunca benden de kan aldılar embriyo ile karışmaması için toplam 4 bin tl ödedim… boş gebelik kromozomal diyorlar ama sonucum gelsin haber vereyim sizede. Üzülmeyin bende kasımda bir ocakta başka bir kürtaj oldum :KK43:
Tamam haber verirseniz cok sevinirim. Ya zaten özel hastane kurtaja baya yuksek fiyat aliolar bide 4 bin nasl olur bilmiorm 😏 evt kromozomla ilgli bi durum bende ole dusunuyorum. Peki kromozomal bi durum cikarsa tedavi olarak ne yapiolar acaba biliomusunuz ?

Tekrarlayan gebelik kayıplarında pgt li tüp bebek öneriyorlar… fakat imkanlara kalmış tabi bu durum. Her seferinde sağlıksız olacak diye bir durum yok. Siz ve eşiniz genetik test yaptırın zaten bu sizin 3.kaybınız. Yaptırmanızda fayda var. Ama kötü düşünmeyin verende alanda Allah 🙏🏻

Tekrarlayan gebelik kayıplarında pgt li tüp bebek öneriyorlar… fakat imkanlara kalmış tabi bu durum. Her seferinde sağlıksız olacak diye bir durum yok. Siz ve eşiniz genetik test yaptırın zaten bu sizin 3.kaybınız. Yaptırmanızda fayda var. Ama kötü düşünmeyin verende alanda Allah 🙏🏻
Bu ikinci kaybim malesef. Ucuncu icin korkuyorum işte😏 dr iki defaya genetik teste gerek gormedi ucuncu kayiplarda oneriyoruz dedi. Ama yinede yaptircaz. Allah ne verirse hayirlisini versin hepimize

Bugün genetik testi sonucu geldi fakat bişey çıkmamıs… daha doğrusu çok küçük olduğu için embriyo benim kanımla karışabileceğini söylediler. Sizinde inşallah kolaylıkla biter bu olumsuz süreciniz

Bugün genetik testi sonucu geldi fakat bişey çıkmamıs… daha doğrusu çok küçük olduğu için embriyo benim kanımla karışabileceğini söylediler. Sizinde inşallah kolaylıkla biter bu olumsuz süreciniz
Yani kanınla kariştigi icin mi sorunu bulamamislar ?

Pgt ngs aynı mı acaba ? Benimde 8.gebelik kaybım bu cumartesi bebeğimin kalp atışı durdu hepsi kendiliğimden hamileliklerdi ngsli tüp bebek denedik bülent traşta 3 kez tutmadı

Ngs yi ilk defa duyuyorum. Pgt de her emriyoya ya tek tek bakılıyor ve genetik bir sorun var mı tespit edilip yok ise transfer yapılıyor… düşük yapılan gebeliklerde pgt öneriyor doktorlar

Back
X