fikrinize ihtiyacım var kızlar

oldu canım başka bi rican varmı? nedemek emredersin..hayret bişey yaa,,olur sen senelerce oku çalış didin...meslek sahibi ol..ana baba okutana kadar neler çeksin, sonra elin adamına ver maaş kartını, ihtiyacın oldukça sıkıla büzüle harçlık ister gibi eizl büzül karşısında...
bu adam güzel bi terketmeyi hakediyor emin ol....hayret bişey ne demek yaa olması gerekn bu diye bilmiş bilmiş konuşuyor...ben ömrümde duymadım böyle bişey...evin ihtiyaçları elbet karşılanır ortakça, ama maaş kartını kocaya vermek nedemek...konu sahibi kardeşim aklını başına al, koca sömürüsü ile ömrünü tüketmek istiyorsan evlen...adam açık açık beyan etmiş daha ne diye gelecek planı yapıyorsun anlamadım...kaldı ki gittiğiniz heryerde hesaplar daha şimdiden ortak ödeniyorsa ve bir erkek olarak bundan gocunmuyorsa ben onun erkeklik gururundan şüphe ederim...şimdiden böyle davranan evlenince yandın sen ben sana diyim güzelim...bu adam kendine sömürecek kadın arıyor...yavaştan da zemin hazırlıyor kıyın kıyın belirtiyor ki, ilerde tepki verecek olursan, ben sana demiştim evlenmeseydin ozaman benle...bizde böyle...yersen diyecek...

şimdiki erkeklerde o gurur nerdeee .karısının maaş kartını alır harçlık verir geri kalanını kendi yer bide erkeğim diye dolanırlar

yaşım 33 evliyim okul hayatımda da iş hayatımda da 5 krş unu vermeyen kız hep daha kıymetli olmuştur hatta evlilik hayatında da böyledir. Siz siz olun kızlar erkeklere zırnığınızı vermeyin.

kesinlikle bu adamla ciddi düşünme, içinden gelir bugünde bendensin falan dersin anlarım ama o maaşla sana sürekli hesabı Alman usulü ödetmesi, kendi sana bu özveriyi göstermezken beni tatile götürürsün diye üstü kapalı talepte bulunması, sonra konuyu ukala bi şekilde kapatması, aileden gördüğü kocaya kart verme olayı senden de bunu beklemesi...daha ne olsun

Bana pek tuhaf gelmedi bence herkes kendi parasını ödemeli yani erkek hesabı öder gibi bir anlayış var karşıyım ben buna , ortak olmalı her şey diye düşünüyorum. Ama tabi ki siz öğrencisiniz bu konuda size daha yardımcı olabilirmiş bence sevgiliniz, ikinizde çalışıyor olsaydınız bence bir mahsuru yoktu herkes kendi parasını ödemeli ama öğrenci olduğunuz için sevgilinizin yaptığı biraz kabalık olmuş bence,, ama fazla büyütülecek bir durum olduğunu düşünmüyorum

o hep bunu diyo sen vermezsen ben almam öderim ben zaten hepsini kendim ödeyecekmişim gibi geliyorum ama sen verince de almamazlık yapmam kendi hesabını ödemek bi kzın da hakkı ona engel olmam diyo açık açık ama ben de vermemezlik yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum o almasın istiyorum ben dururken sana düşmez desin gönlümü hoş etsin istiyorum ama olmuyo yaaa hep ben engel olmam diyo konusu açıldığında

Canım bak lütfen yanlış anlama ama bu adamdan ne koca olur ne de sevgili. Bir kere cimri. Ayrıca kompleksli. Sen çalışıp kazanacaksın ve onun eline vereceksin kartını öyle mi? Olur mu öyle şey. Annesi yapıyormuş laf bak. Annesi hata yapıyor.. Bak bir kadın olarak evin yönetimi sende olmalı. Para senin elinde toplanmalı. Senin sevgilin egoist ve cimri. Bu şekilde mutlu olabileceğini düşünmüyorum. Sen kendinde farketmişsin zaten bu durumu. İyi düşün derim.

yok canım asgari ücret değil 2 500 3000 arasında değişiyo durumu kötü olsa tamam diycem de öyle de değil bi de bugün dedim ki laf arasında gemi turları çok güzel oluyomuş okul bitip işe girince para biriktirip gitmek istiyorum dedim o da ee o kadar işe başlıycan bana da sen ısmarlarsın artık dedi ben de şakayla karışık dokundurmak amaçlı doğru ben öğrenciyken sen çalışıyoken bana tatil ısmarladın sanki dedim herkes kendi parasını kendi ödüyodu dedim bu kez de tavır yaptı sen kendin parayı verdin dedi ben kendi hesabını ödemek isteyen birine engel olmam dedi ama sen de almasaydın beni gönlüm daha hoş olurdu dedim ben öyle bi şey demem dedi neyse kapatalım bu konuyu dedi

insan kız arkadaşına arada bir yemek ısmarlamaktan zevk duyar.biraz cimri galiba.3000 alz değil.hep ısmarlasın demek değil dediğimde. insan bir jest yapar sevdiği kıza.

:21: :21: :21: :21: :21:
Yeterince açıklayıcı olmuştur herhalde

$Ay0FCwXCcAETrKy.webp

Son düzenleme:
9 aydır birlikteyiz niyetimiz normalde ciddiydi ciddi düşünerek başlamıştık ama bu tarz şeyler kafamı karıştırıyo hem de çok bi de annesinin maaş kartı hep babasında duruyomuş çekip ihtayıcı kadar annesine veryorum gerisini evin ihtiyaçları için harcıyomuş ben de öyle yapmak isterm demişti bi kere laf arasında ben de ben öyle bi şey istemem maaş kartımı kocama vermek istmem ama tabiki ein ihtiyaçlarını birlikte karşıları ama ben o kadar çalıp ki zor bi meskeğim olacak tıp okuyorum sonrada maaşımı kendimş çekemeyip kocamdan harçlık alır gibi almak gücüme gider dedim o da niye benim annem yapıyo olması gerken bu evlilkte senin paran benim paran yok para erkekte toplanmalı filan dedi çokkk kafan karışık çookk

para neden erkekte toplanmalıymış.böyle bir kuralmı var. öyleyse bizim aile kural dışı yaşamış yıllarca:)

Sen o kadar çalışacaksın, ama sonra paranı ona vereceksin o saana harçlık verir gibi para verecek öyle mi ? Yok paşşammm daha neler .
Koskoca doktor'u geçtim, evlere temizliğe gidiyor olsam yine para mı vermem... Sonuçta emek emektir.

en sevmediğim erkek tipi aşırı cimrii ve maaşına göz koyacak kadar cimriii....benim eşim sevgiliyken bana bir kere hissettirmezdi parasının olmadığını ben anlardım çaktırmadan cebine koyardım.. kızardı ben 1 verdiysem bana 10 olarak geri döndü hepp...

ben çalışmıyorum evlendikk maaş kartı kredi kartı bende aşkım sende dursun diyo... parası eksilmeden istemesine fırsat vermeden cüzdanına hep fazlasıyla koyarımm...ve para hiçbir zaman sorun olmamıştır.. ssen buna yol bencee ileride çok sorun olurr :52:

Sevgilinin karakteri nedir, cimri mıdır , niyeti baska bi seymidir bilmem.
Ama erkek çalışıyor kadın öğrenci diye erkek her yerde hesap ödemek zorunda degil. Öğrenci de olsan kocan degil, nişanlın degil niye sürekli onun parasında gezilip tozulsunki?
İnsanoglu çığ süt emmiş yarın bi gun ayrıldığında bunların lafını sokmayacagini nerden biliyirsun?
Ayrıca kadın erkek eşitliği dıyorsak bu konuda da olacak. Her ki taraf ta bi seyleri karşılasın.
Ha ne olabilir kadın 1 kere öder erkek 2 kere öder. Ama tamamen sırtını erkeğe taslamaya gerek yok.
Benim annem bize hep sunu tembihlerdi; normal erkek arkadasınızla bile dışarı çıktığınızda hesabı ona odetmeyin, hep huna dikkat ettim.
Biz esimle sevgiliyken o askerden yeni gelmiş bur kac ay işsizdi. Ben de çalışıyordum gelirim de gayet iyidi. Buna rağmen dışarı çıktığımızda bir yerde ben oduyorsam bir yerde esim oderdi. Hic bi zaman ustlenmedim masrafları :)

aslında haklısınız almaması gerekir ama madem sırf veriyorsunuz diye alıyormuş.
sizde vermeyin.

bunu başarın..
bir kere bile olsa hesap geldiğinde hiç oralı olmayın.

buna da itiraz eder artık sende öde derse o zaman uğraşmaz vazgeçersiniz.

"sırf sen veriyorsun diye alıyorum,
vermesen de olur ,
ben geri çeviremem "
derken bakalım gerçekten samimi mi? yoksa cimriliğini örtmeye çalışma çabaları mı ?

bana çok tuhaf geldi bende erkeğe ödetme taraftarı değilim ama bir taraf öğrenciyse ve diğer tarafında iyi bir maaşı varsa kesinlikle bu şekilde olmamalı eğer düşünceli birisi olsaydı ve eğer sizi gerçekten sahiplenseydi size bırakın hesap ödetmeyi harçlık vermeye kalkardı ben sizinle ciddi düşündüğünü sanmıyorum ve düşünüyorsa bile dr. adayı olmanızdan kaynaklanıyor gibi geldi bana yani maaşı iyi bir kız arıyor kartını kendi alacak ve çıtır çıtır yiyip size harçlık verecek ben bunu kendime yakıştıramam sizde yakıştıramıyorsanız bence hemen kaçın bu adamdan...

cebinde akrep olanlardan
sen ögrencisin hicbir zaman senden beklememeli bence
hic yakismiyor hic hemde
benim icin bu soguma nedeni olurdu

ben hiç sevmem hesabı sürekli paylaşan erkeği, zorunda da değilim. aslında hiçbir hatun sevmez ama, süslü laflarla idealize eder "ya işte ödemek zorunda mı ben paylaşmaktan yanayım vs vs vs"
şansıma da türkiye gibi bi yerde hep hesap paylaşan erkekler düşmüştür bana, hem de 2 çayı bile paylaşan... yılanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş. hem de öyle bir konudur ki çemkirilemez bile "hesabı paylaşıyorsun" diye, içinden sinir olduğunla kalırsın, başka konularda olduğu gibi çatır çatır "şöyle yapman gerekir yapmıyorsun" diyemezsin:1:

onu bunu bırak çalışan birinin bir öğrenciye hesap ödetmesi hiç hoş değil. ben olsam ağzıyla kuş tutsa sırf bu sebepten buz gibi soğurum. bence bir buluşmada elini cebine hiç atma bakalım. utanma çekinme, onun çekinmesi gerekiyor asıl. bakalım nasıl davranıcak. surat asar ya da söylenme gibi tavırlara girerse o zaman işte görgüsüz olduğunu yüzüne vurabilirsin. bir dahaki buluşmada da 2 katı para tutuşturursun eline:27:

Back
X