oldu canım başka bi rican varmı? nedemek emredersin..hayret bişey yaa,,olur sen senelerce oku çalış didin...meslek sahibi ol..ana baba okutana kadar neler çeksin, sonra elin adamına ver maaş kartını, ihtiyacın oldukça sıkıla büzüle harçlık ister gibi eizl büzül karşısında...
bu adam güzel bi terketmeyi hakediyor emin ol....hayret bişey ne demek yaa olması gerekn bu diye bilmiş bilmiş konuşuyor...ben ömrümde duymadım böyle bişey...evin ihtiyaçları elbet karşılanır ortakça, ama maaş kartını kocaya vermek nedemek...konu sahibi kardeşim aklını başına al, koca sömürüsü ile ömrünü tüketmek istiyorsan evlen...adam açık açık beyan etmiş daha ne diye gelecek planı yapıyorsun anlamadım...kaldı ki gittiğiniz heryerde hesaplar daha şimdiden ortak ödeniyorsa ve bir erkek olarak bundan gocunmuyorsa ben onun erkeklik gururundan şüphe ederim...şimdiden böyle davranan evlenince yandın sen ben sana diyim güzelim...bu adam kendine sömürecek kadın arıyor...yavaştan da zemin hazırlıyor kıyın kıyın belirtiyor ki, ilerde tepki verecek olursan, ben sana demiştim evlenmeseydin ozaman benle...bizde böyle...yersen diyecek...
şimdiki erkeklerde o gurur nerdeee .karısının maaş kartını alır harçlık verir geri kalanını kendi yer bide erkeğim diye dolanırlar