Erkek arkadasımla 5 aydır beraberız guzel bır ilişkimiz ve sevgimiz var.Bana evlenme teklifi etti bende kabul ettim.Henüz nişanlı değiliz nişan düşünüyoruz 2 ay sonra filan.Fakat Geçen gün görüştüğümüzde beni çok rahatsız eden bi durum oldu.bana dokunmak daha yakın olmk istedgnı farkettim.Utanarak söylüyorum bağışlayın sarıldıktan sonra bırakırken hafifçe kalçama dokundu.O anda kendimi çok kötü hissettim.Hafifçe onu geriye doığru ittim.Bu hareketinden rahatsız olduğumu,bir daha yapmaması gerektiğini,davranışının çirkin olduğunu söyledim. O da Özür diledi bir anlık bişey olduğunu,beni eşi gbi gördüğünü,bana aşkla baktığını söyledi.(daha önce de söylemişti bunu).Ayrıca davranışına tepki gösterdiğim için de çok memnun olduğunu söyledi.Onu sevmeme rağmen davranışı yüzünden aklımdan ayrılık fikri bile geçti çünkü kendimi basit bi kadın yerine konuluyormuş gbi hissettim.anlık olduğunu söylediği için biraz da erkeklerin yapısını bildiğimizden ayrılmadım soğuk davranıyorum.Sorum şu:Bu normal bi durum mu?Ben çok mu aşırı tepki veriyorum?Sizin başınıza geldi mi veya gelse ne yapardınız?