fikrinize ihtiyacım var ?

merza_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
231
80
48
10 ay önce ayrıldığım kişi mesaj attı ve mesaj şöyleydi merhaba kafanı karıştırmak için yazmadım sadece nasıl olduğunu mrk ettim yanlış anlaşılmasın dedi bende yanlış anlaşılcak bir durum yok dedim ve kahve içmek istediğini söyledi bende kabul ettim snr bana ne var ne yok anlat dedi ee hayatında birisi var mı dedi yok dedim snr ona sordum bunu oda ben aile arasında nişanlandım dedi aaa öylemi bilmiyordum dedim gerçekten bilmiyordum snr aile baskısı oldu dedi iyimiş dedim ama bozuntuya vermiyorum snr kıza alışamadım falan dedi bende zamanla armutlar bile olgunlaşıyor dedim anlaşamıyoruz dedi ayrıl o zaman dedim ayrılmamda bir orta yol buluruz dedi düğünü hiltonda yapmayı düşünüyorlar bizimkiler yanaşmıyor dedi iyiymiş dedim nişan aile arası evde oldu dedi bende ucuza gitmişsin dedim snr bana eee ne var ne yok anlat dedi ne varda anlatayım dedim sen istesen birisini bulursunda istemiyorsunda falan muhabbeti yaptı saçma salak bir muhabbete girdi ailem görüştürmek istiyor birileriyle ama ben şu an düşünmüyorum dedim görüş görüş görüşmekten zarar cıkmaz dedi snr ama parmağında yüzük yok foto göster dedim foto yok foto çektirmedik dedi snr bana sarılmak istedi çok özlemişim falan dedi npyorsun sen dedim kısacası sormak istediğim hem kafanı karıştırmak istemiyorum diyor hemde napmaya çalıştığını anlamadım ona sor diyeceksiniz ama saçma oldu ama cidden anlamadım bir insan neden böyle bişey yapar ben mesela foto pylaşıyorum oda aynı şekilde alakasız bir foto pylaşıyor instada ve sürekli storylerimi takip ediyor nişanlandıysa bir insan neden bunu yapar ya da nişanlımı? yorumlarınız bekliyorum kırıcı olmazsanız sevinirim

Bence bu seni kıskandırmak ve aklını karıştırmak istiyor saçma sapan işlere kalkışmış.

Back