Fikrinize ihtiyacım var..

Bosnak boregi yapan bir yerle anlasilip oradan hazir gelir. Onlara da yalnizca gunun menusunu yapmak kalir. Borek acma tezgahina da gerek kalmaz. Var oyle minnacik dukkanlar. Masa sayisi 4ü gecemez. Zaten bildigimiz masa sandalyeden ziyade tabure kucuk masa olur. Cogu da paket servis olur diye dusunmustum. Sanki ben aciyorum(:

Bosnak boregi yapan bir yerle anlasilip oradan hazir gelir. Onlara da yalnizca gunun menusunu yapmak kalir. Borek acma tezgahina da gerek kalmaz. Var oyle minnacik dukkanlar. Masa sayisi 4ü gecemez. Zaten bildigimiz masa sandalyeden ziyade tabure kucuk masa olur. Cogu da paket servis olur diye dusunmustum. Sanki ben aciyorum:-)
Sulu yemek seklinde dusunmedik degil.ilginiz icin sagolun

bir kac dusuncemiz vardi pastane firin seklinde,sadece sulu yemeklerin oldugu mini lokanta,kırtasiye vs ama kararsizim

Halkekmek gibi ekmek satis yeri acabilirsiniz
Adi da ekmek teknesi olur belkj
Firin acmak icin farkli sartlar ve izinler gerekiyormus
Bana kalirsa ticaret isi riskli, kiraya verin derim

Henuz dukkanlar acılmadıysa elinizi cabuk tutup eve servis yapan bakkal tarzı bir yer acın yazın site icerisinde oynayan cocukların aldıkları bile yeter size diye dusunuyorum.
Hem eve servis olayı dısarı cıkamayan çocuklu hanımlar icin çok iyi oluyor size rakip gelen buyuk marketleri bu sekilde yenebilirsin

Henuz dukkanlar acılmadıysa elinizi cabuk tutup eve servis yapan bakkal tarzı bir yer acın yazın site icerisinde oynayan cocukların aldıkları bile yeter size diye dusunuyorum.
Hem eve servis olayı dısarı cıkamayan çocuklu hanımlar icin çok iyi oluyor size rakip gelen buyuk marketleri bu sekilde yenebilirsin
Buyuk maeket gelemez cunku dukkanlarin en buyugu 80 mt

Back
X