- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
esımın abısı ayrılmıs , bekar yasayan bırı. İş adamı ve yogun calısır ve sureklı dısarıda yer. Benım eaımın aılesı ıle ıkı krıtık donemımdekı hal ve tavırlarından dolayı aram acık. Samımı degıller ve bana saygıları ( esıme gore asla oyle degıl) yok. Sımdı esım yenı bır adet edındı. Bebegımı sevmesını bahane edıp sureklı abısını bıze cagırıyor. Ustelık yemege. Hatta oylekı kendı erken gelır eve, abısının ısten gelmesını beklıyor yemek yemek ıcın. Bugun basım cok agrıyordu ve anneme geldım. Aradıgında bu gece annemde kalacagımı soyledım. Bana “ abımı arayıp soyleyeyım o zaman, yemege gel demıstım “ dıyor. Sınırlerom hopladı ama tartısırsam saglıgım ıcın hıc ıyı olmayacaktı kapadım telefonu bozuk halde. Bu durum sınırlerımı bozmaya basladı. Ayrıva gecen konumdan da bılırsınız. Bu adam yanı kocam olacak adam , ablası kızının isteme günü “ortam bıraz gergın olacak söz merasımıne sen ve abım gelın” dedıgı ıcın benı ve cocugumu almadan söze gıden adam. Ne demem lazım. Nasıl konusmam lazım kı cok uzatmadan anlatayım da, o kalın kafası mesajımı alsın. Oyle cok tartısmalarımız oldu ama deli mi ne , ya da kısılık sorunumı var nedır adam asla anlamıuor. Aıle olarak kımsede bır agırlıgımız yok, vasfımız yok.