• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fıkrınıze ıhtıyacım var

Sabah abısı aradı ve bu yıne cagırcak gıbı oldu. Kafa salladım. Kapadıktan sonra ne kadar suratsızsın dedi. Neden dedım. Senın ıcın hersey hoş, hayat guzel ama hayat oyle degıl, mıllet dertlesmek ıatıyor dedi. Ya ıstedıgın yerde bulus dertles. Ben evımde sureklı dıken ustunde durmak ıstemıyorum dedım. Ayrıca aılen bunu da haketmıyor dedım. Sen bızım en temel problemımızı gormezden gelıp abuk aubuk bır hayatın pesındesın dedım. Sonra ıpler koptu ve ben ayrılmak ıatedıgımı soyledım. Cok terbıyesız konustu cunku. 3 aydır kendı yanasmadıgı gıbı benı de reddedıyorve artık bu bende patlamalara sebep oluyor. Bunu dıle getırdım . Bana aklın “a..nda “ dedı terbıyesız ve sonra gıt kendını s...tır de rahatbet dedı. Kesınlıkle hafta ıcı dava acmak ıcın adım atıcam
Bu nasıl bir terbiyesizlik ailenizin yanına gidin

Bu nasıl bir terbiyesizlik ailenizin yanına gidin
Ben asla bır yere gıtmem. Gozume gorunme dedım. Ev buyuk. Ona daır hıc bıseye elımı surmuycem. Yardımcım 3 gun gelıyordu artık 6 gun cagırcam. Yemegını yapmıycam. Kendım yıyıp dolaba kaldırcam. Ama bu evınterketmıycem. Davayı avıp uzaklastırma alıcam. Ama korkunc duygular ıcındeyım. Nefrs alamıyorum. Nasıl bur koxa o lafı eder

Arkadaşım, af buyrun ama kocanız çok terbiyesiz ve saygısız bir adam.
Çekilecek dert değil.
Büyümemiş,kişiliği oturmamış.
Sizi kardeşinin söz merasimine götürmediğinde ciddi bir cıngar çıkarmanız lazımdı.
Önümüzdeki hafta,memlekette görümcemin kızı sözlenecek, önce beni aradı sağolsun.
Ertesi gün kardeşini aramış,bekliyoruz demiş.
Davet edilmedim diyelim,eşimin o merasime gitmesi sözkonusu bile olamaz.
Eşim beni bırakıp gitmeyi gündeme bile getirmez,getiremez,getirdi diyelim
'gittiğin yerden dönme derim' büyük sözüme tövbe.
Döndü diyelim,sen beni bırakıp söze mi gittin?
Şimdi de ben seni bırakıp ailemin evine gidiyorum derim.
Siz kendinizi çok ezdirmişsiniz,adam ve ailesi sizi yok sayıyor adeta.
Niye bu kadar pasifsiniz ben anlayamıyorum.
Yaşınız mı çok genç?
Aileniz mi köstek?

Son düzenleme:
:oha: Birşeyler söylemek istiyordum ama banlanmak istemiyorum
Mıdemı bulandırıyor. Bana “ adamın canı sıkkın gelıyor dıyor ya. Ben mecburmuyum, ustelık benı saymayan aılesı ıcın evımde bunalmaya mecburmuyum. Dedıgı laflardan sonra ,” sen nasıl erkeksın” dedım . Benım erkeklıgome laf soyleyemezsın dıye cıkısıyor bır de. Maddı olarak cok guclu oldugu ıcın gıdemeyecegımı dusundu hep. Evet, bunkadar gec kalmamda etkısı var fakat benden bu kadar

Mıdemı bulandırıyor. Bana “ adamın canı sıkkın gelıyor dıyor ya. Ben mecburmuyum, ustelık benı saymayan aılesı ıcın evımde bunalmaya mecburmuyum. Dedıgı laflardan sonra ,” sen nasıl erkeksın” dedım . Benım erkeklıgome laf soyleyemezsın dıye cıkısıyor bır de. Maddı olarak cok guclu oldugu ıcın gıdemeyecegımı dusundu hep. Evet, bunkadar gec kalmamda etkısı var fakat benden bu kadar
Hay maddiyatını yemişim .. ya insan eşine o lafları nasıl eder ya ?

Ya boşanırsın boşanmaZsın elbette senin bileceğin iş ama gerçekten anormal bir adam karşındaki Allah yardımcın olsun

Sabah abısı aradı ve bu yıne cagırcak gıbı oldu. Kafa salladım. Kapadıktan sonra ne kadar suratsızsın dedi. Neden dedım. Senın ıcın hersey hoş, hayat guzel ama hayat oyle degıl, mıllet dertlesmek ıatıyor dedi. Ya ıstedıgın yerde bulus dertles. Ben evımde sureklı dıken ustunde durmak ıstemıyorum dedım. Ayrıca aılen bunu da haketmıyor dedım. Sen bızım en temel problemımızı gormezden gelıp abuk aubuk bır hayatın pesındesın dedım. Sonra ıpler koptu ve ben ayrılmak ıatedıgımı soyledım. Cok terbıyesız konustu cunku. 3 aydır kendı yanasmadıgı gıbı benı de reddedıyorve artık bu bende patlamalara sebep oluyor. Bunu dıle getırdım . Bana aklın “a..nda “ dedı terbıyesız ve sonra gıt kendını s...tır de rahatbet dedı. Kesınlıkle hafta ıcı dava acmak ıcın adım atıcam
ohaaaa ohaaaa ne diyosun sen ciddi misin ? yemin ederim tuylerim diken diken oldu bu nasil bir soz nasil bir laf insan bunu karisina nasil soyler nasil agzina gelir.
kesinlikle bosanmalisiniz yaziklar olsun ya kocan bunu sana soyleyip yakistiriyorsa elalem neler der tovbe yarabbim ya

Hay maddiyatını yemişim .. ya insan eşine o lafları nasıl eder ya ?

Ya boşanırsın boşanmaZsın elbette senin bileceğin iş ama gerçekten anormal bir adam karşındaki Allah yardımcın olsun
Konustum tekrar. Kararlıyım dedım. Bana “ben senden daha cok dusunuyorum oglumu” dedı. Sen annecolsan bu cocuga kıyamazdın dedı. Madem ayrılacaktın ne dıye cocuk yaptın dedı. Cok kotuyum suan. Nefret edıyorum ondan

Banlanmak istemiyorum Allah yardimciniz olsun diyorum.
Cok sagolun. O lafı ben ettırmısım ona. 3 aydır benı sey etmedın dersen ben de oyle derım dıyor. Ben kocama eş olarak en buyuk hakkım olan ıcın oyle dedım dddım. 3 aydır sırtını donuyorsun ve benım taşeplerımı reddedıyoraun. Tabıkı dıle getırecegım bunu dedım. Ama baktı herkonuda haksız cıkıyor bu defa cocuk uzerınden yurudu . Ben kotu bır anneymısım. Cocuguna nasıl kıyacakmısım

ohaaaa ohaaaa ne diyosun sen ciddi misin ? yemin ederim tuylerim diken diken oldu bu nasil bir soz nasil bir laf insan bunu karisina nasil soyler nasil agzina gelir.
kesinlikle bosanmalisiniz yaziklar olsun ya kocan bunu sana soyleyip yakistiriyorsa elalem neler der tovbe yarabbim ya[/QUOTE
Cok mutsuzum. Cıddı depresyona gırdım . Korkunc duygulat ıcındeyım. Cocuguma haksızlık yaptıgımı soyluyor. Ama benbu sekılde zaten cok mutsuzum , cocugum ıcın daha kotu degıl mı bu kadar mutsuz bırortamda buyumesı

Cok sagolun. O lafı ben ettırmısım ona. 3 aydır benı sey etmedın dersen ben de oyle derım dıyor. Ben kocama eş olarak en buyuk hakkım olan ıcın oyle dedım dddım. 3 aydır sırtını donuyorsun ve benım taşeplerımı reddedıyoraun. Tabıkı dıle getırecegım bunu dedım. Ama baktı herkonuda haksız cıkıyor bu defa cocuk uzerınden yurudu . Ben kotu bır anneymısım. Cocuguna nasıl kıyacakmısım
Ben sizin eski konularınızdan hatırlıyorum ama maddi rahatı bırakıp ayrılacagınızı hiç sanmıyorum..

Ben sizin eski konularınızdan hatırlıyorum ama maddi rahatı bırakıp ayrılacagınızı hiç sanmıyorum..
Bu defa kararlıyım cunku artık ufak da olsa umudum kalmadı esımd dair. Randevu aldım yarın avukat ıle gorusecegım. Evet, bu konumda da soyledım. Maddı ragatlıgı ıcın bekledım bu gune kadar. Fakat artık saglıgım bozuldu. Ve en pnemlısı ıcım bomboş ona karsı. Suan hıc bısey gozumde degıl

Bu defa kararlıyım cunku artık ufak da olsa umudum kalmadı esımd dair. Randevu aldım yarın avukat ıle gorusecegım. Evet, bu konumda da soyledım. Maddı ragatlıgı ıcın bekledım bu gune kadar. Fakat artık saglıgım bozuldu. Ve en pnemlısı ıcım bomboş ona karsı. Suan hıc bısey gozumde degıl
Hakkınızda hayırlısı olsun, insan değer görmediği yerde durmamalı .

Çocuğa ne anlamda kıyıyormuşsun ki ? O kadar saçma işler yaparken o çocuğunu mu düşündü? Sizi evde bırakıp giderken ailesine bu kadar yapışıkken o ne zaman yavrusunu düşünmüş acaba ?

Size sormadan yemege abisini degil kimi cagirirsa cagirsin otursun evde yemegini yapip kendi agirlasin bir zahmet. Ayrica da esinizin aile anlayisi nedir onu merak ettim hani sizi almadan soze gidiyor ya evlenme amaci neymis? Kusura bakmayin ama esinize ne deseniz bos gibi kendinizi uzdugunuzle kalirsiniz adam dusunemiyor!
Bugun bır sebeple patladım ve persembe gıdrlım dilekce verelim dedi. Bosluktayım sankı

Okuyunca gözümde söyle pısırık erkekler vardirya tamam annnecim tamam abicim tamam ablacım böyle evin küçük kızı gibi öyle biri canlandi gözümde sadece böyle bi adama nasıl aşık oldunuzda evlendiniz demek istiyorum ona ne deseniz boş koskocaman adam kendi anlamiyorsa siz bişey anlatamazsiniz anlatsanizda ailesine bukadar duskunken anlamiyormus gibi yapar boşa yorulmayin derim

Back
X