Fikrinize ihtiyacım var

Lohusa neden tek birakilmiyor ?

Konu sahibi gelininize sormak en dogrusu diyecektim ki cosmussunuz zaten olayi ☺️

Arkadaşlar merhaba kardeşimin eşi yeni doğum yaptı bende yaklaşık 15gündür beraber kalıyorum. Simdi evime gitsem onu yalnız bırakmış olur muyum? Rahatsızlık vermek istemiyorum onu hem belki bana söyleyemiyordur diye düşünüyorum. Tek başına kalsa sıkıntı olur mu? Doğum yapanlar daha iyi anlar sanırım bana fikir verir misiniz?Ona sormak istemiyorum psikolojik olarak kötü değil gayet iyi,bebeğiyle de ilgileniyor. Misafir olarak gelen giden yok. Yanlış anlaşılmak istemiyorum çünkü lohusa sonuçta.
Ben açıkça sorulmasını isterdim.

Ben gün içinde yemek,temizlik,çamaşır vs bunları hallediyordum. Bu bi kaç gün gözlemledim rahatça kalkıp çok yormayan işleri yapabiliyor.
Bende önce kardeşime söyledim gitsem bir şey olmaz değil mi diye o da sen bilirsin kal istersen dedi.Kardeşim istiyor ama sonuçta eşinin ne istediği önemli. Karısına söyledim bugun gideyim daha sonra ihtiyacın olursa yine çağırırsın gelirim diye tamam dedi o da. Giderken de tekrar ettim sen günlük ev işi yapma ben üç-dört günde bir gelir hallederim dedim.
Bu arada onlar beni çağırmıştı kendim gitmedim.Aramız iyi kendisi iyi bir insan sadece yanlış anlaşılmak istemedim. Herkese çok teşekkür ederim☺️
Gitmeden önce bişeyler yapıp dondurucuya atarsanız çok makbule geçer bence 😌

Ben gün içinde yemek,temizlik,çamaşır vs bunları hallediyordum. Bu bi kaç gün gözlemledim rahatça kalkıp çok yormayan işleri yapabiliyor.
Bende önce kardeşime söyledim gitsem bir şey olmaz değil mi diye o da sen bilirsin kal istersen dedi.Kardeşim istiyor ama sonuçta eşinin ne istediği önemli. Karısına söyledim bugun gideyim daha sonra ihtiyacın olursa yine çağırırsın gelirim diye tamam dedi o da. Giderken de tekrar ettim sen günlük ev işi yapma ben üç-dört günde bir gelir hallederim dedim.
Bu arada onlar beni çağırmıştı kendim gitmedim.Aramız iyi kendisi iyi bir insan sadece yanlış anlaşılmak istemedim. Herkese çok teşekkür ederim☺️
Şöyle medeni ilişkilerin hastasıyım.

Geçen hafta 2. Kez kürtaj oldum 3 bebek kaybettim ameliyatlar geçirdim manyak görümcem 1 kere bile gelmedi.. hassas düşünceniz için sizi tebrik ederim.. bence kibarca kendisine sorun, yük olmak istemiyorum faydam varsa kal dersen kalmaya devam ederim, yoksa siz başbaşa rahat edersiniz derseniz bence aşırı mutlu olur..

Geçen hafta 2. Kez kürtaj oldum 3 bebek kaybettim ameliyatlar geçirdim manyak görümcem 1 kere bile gelmedi.. hassas düşünceniz için sizi tebrik ederim.. bence kibarca kendisine sorun, yük olmak istemiyorum faydam varsa kal dersen kalmaya devam ederim, yoksa siz başbaşa rahat edersiniz derseniz bence aşırı mutlu olur..
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım tekrarı yaşanmaz. Gelinimizde çok iyi bizi hiç üzmedi,kardeşimle özellikle çok iyiler o yüzden kırmak istemiyorum hiç.

Manyaksa gelmemesi daha iyi degil mi 😬

Benim de kardeşimin eşi 7 ay önce doğum yaptı, hastanede de ben yanındaydım, evde de.. Gözümün içine bakıyordu resmen gitmeyeyim diye.. çok yardımcı olmuştum. Evini biraz toparlayıp, biraz da dolaba yemek yapıp koydum. 1 hafta sonra evime dönmüştüm 🤭 bebelerimi özlemiştim yani yeterdi artık 😅

Back
X