Yani sırf eşiniz özelinde de değil, genel olarak bizim millette ayranı yok içmeye atla gider gezmeye sendromu varEsim yurt disindan telefon almak icin gunu birlik gidelim mi dedi. Ben de gidelim dedim cok bisey degil batum ama hic yurt disina cikmadim bir yerde bir yerdir mantigiyla bu arada esim suanki telefonunu alali en fazla 1yil oluyor bir kac ust modelini istiyor simdi kenarda biraz birikmis paramiz var oradan kullanicak sonra elindeki telefonu satip kenara koyacakmis ama bizim onceliklerimiz var. Cocugumuzun odasi yok yatagi gardolabi malzemeleri eksik. Balkonu kapattirmayi dusunuyoruz ev cok soguk oluyor. Ben simdi heyecana kapildim tamam dedim ama bunlar sonradan geldi aklima bugun de telefonda konusurken dedim ki ben de alisveris yapmak istiyorum dedi ki valla 2000 tl var baska da yok yani bu paranin on katina tel aliyor bana o da bize kisisel degil 2000 tl butcemiz oldugunu soyluyor benim de canim sıkıldı o oyle soyleyince o da bana almayayim o zaman falan dedi ben de moralim bozulunca kapattim telefonu ne yapmaliyim
Ya biraz o konuda sorun yasiyoruz evet kalite marka cok degil ama biraz da olsa takintisi varYani sırf eşiniz özelinde de değil, genel olarak bizim millette ayranı yok içmeye atla gider gezmeye sendromu var
Muhtemel cevabi bu olurdu herhaldeYani oncelikleriniz varken çok mu önemli telefon değiştirmek.
Bana bize kendineEsim yurt disindan telefon almak icin gunu birlik gidelim mi dedi. Ben de gidelim dedim cok bisey degil batum ama hic yurt disina cikmadim bir yerde bir yerdir mantigiyla bu arada esim suanki telefonunu alali en fazla 1yil oluyor bir kac ust modelini istiyor simdi kenarda biraz birikmis paramiz var oradan kullanicak sonra elindeki telefonu satip kenara koyacakmis ama bizim onceliklerimiz var. Cocugumuzun odasi yok yatagi gardolabi malzemeleri eksik. Balkonu kapattirmayi dusunuyoruz ev cok soguk oluyor. Ben simdi heyecana kapildim tamam dedim ama bunlar sonradan geldi aklima bugun de telefonda konusurken dedim ki ben de alisveris yapmak istiyorum dedi ki valla 2000 tl var baska da yok yani bu paranin on katina tel aliyor bana o da bize kisisel degil 2000 tl butcemiz oldugunu soyluyor benim de canim sıkıldı o oyle soyleyince o da bana almayayim o zaman falan dedi ben de moralim bozulunca kapattim telefonu ne yapmaliyim
Konusacagim bakalimDirekt konusun onceliklerimiz çocuğun odası yatağı vs neyse onu söyleyin. Biraz erteleyemez misin diye anlatın durumu
İkimizin orada harcamak icin yani 2000 tl butcemiz var mis bana virgul o da bana degil bize tekrar virgul yani cumlede ayrinti vermek efendim kusurlarima bakmayiniz lutfenBana bize kendine
Anlamadım kime ?
Telefon almanın o kadar da önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum, önceliğiniz ihtiyaçlarınız olmalı bence... Eşinizle konuşun bu konuyu. İyi akşamlar dilerim♡Esim yurt disindan telefon almak icin gunu birlik gidelim mi dedi. Ben de gidelim dedim cok bisey degil batum ama hic yurt disina cikmadim bir yerde bir yerdir mantigiyla bu arada esim suanki telefonunu alali en fazla 1yil oluyor bir kac ust modelini istiyor simdi kenarda biraz birikmis paramiz var oradan kullanicak sonra elindeki telefonu satip kenara koyacakmis ama bizim onceliklerimiz var. Cocugumuzun odasi yok yatagi gardolabi malzemeleri eksik. Balkonu kapattirmayi dusunuyoruz ev cok soguk oluyor. Ben simdi heyecana kapildim tamam dedim ama bunlar sonradan geldi aklima bugun de telefonda konusurken dedim ki ben de alisveris yapmak istiyorum dedi ki valla 2000 tl var baska da yok yani bu paranin on katina tel aliyor bana o da bize kisisel degil 2000 tl butcemiz oldugunu soyluyor benim de canim sıkıldı o oyle soyleyince o da bana almayayim o zaman falan dedi ben de moralim bozulunca kapattim telefonu ne yapmaliyim
İyi de herkesin bu hayatta daha çok önem verdiği öncelikli bir hobisi var zaten. Önemli olan bütçene göre davranmak. Annem gözlük,parfüm delisidir ona harcayacağı paraya acımaz, ben ne çanta ne ayakkabı ne telefon aramam ama elbise sevdalısıyım. Ha şuan alabiliyor muyum açıkçası hayır uzun zamandır alışveriş yapamıyorum çok şükür kıyafetsizde değilim. Sizin sorumluluğunuz daha fazla çocukta var çünkü önceliğiniz o olmalı yok kalite arıyormuş falanEsim yurt disindan telefon almak icin gunu birlik gidelim mi dedi. Ben de gidelim dedim cok bisey degil batum ama hic yurt disina cikmadim bir yerde bir yerdir mantigiyla bu arada esim suanki telefonunu alali en fazla 1yil oluyor bir kac ust modelini istiyor simdi kenarda biraz birikmis paramiz var oradan kullanicak sonra elindeki telefonu satip kenara koyacakmis ama bizim onceliklerimiz var. Cocugumuzun odasi yok yatagi gardolabi malzemeleri eksik. Balkonu kapattirmayi dusunuyoruz ev cok soguk oluyor. Ben simdi heyecana kapildim tamam dedim ama bunlar sonradan geldi aklima bugun de telefonda konusurken dedim ki ben de alisveris yapmak istiyorum dedi ki valla 2000 tl var baska da yok yani bu paranin on katina tel aliyor bana o da bize kisisel degil 2000 tl butcemiz oldugunu soyluyor benim de canim sıkıldı o oyle soyleyince o da bana almayayim o zaman falan dedi ben de moralim bozulunca kapattim telefonu ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?