Fikrinize ihtiyacim var...

Esim yurt disindan telefon almak icin gunu birlik gidelim mi dedi. Ben de gidelim dedim cok bisey degil batum ama hic yurt disina cikmadim bir yerde bir yerdir mantigiyla bu arada esim suanki telefonunu alali en fazla 1yil oluyor bir kac ust modelini istiyor simdi kenarda biraz birikmis paramiz var oradan kullanicak sonra elindeki telefonu satip kenara koyacakmis ama bizim onceliklerimiz var. Cocugumuzun odasi yok yatagi gardolabi malzemeleri eksik. Balkonu kapattirmayi dusunuyoruz ev cok soguk oluyor. Ben simdi heyecana kapildim tamam dedim ama bunlar sonradan geldi aklima bugun de telefonda konusurken dedim ki ben de alisveris yapmak istiyorum dedi ki valla 2000 tl var baska da yok yani bu paranin on katina tel aliyor bana o da bize kisisel degil 2000 tl butcemiz oldugunu soyluyor benim de canim sıkıldı o oyle soyleyince o da bana almayayim o zaman falan dedi ben de moralim bozulunca kapattim telefonu ne yapmaliyim
siz çalışıyor musunuz ?

o kadar eksik varken bir telefon için günübirlik yurt dışına gitmek mantıklı gelmedi bana da

batumda ne kadar ki telefon ?

en başta çocuğun yatağı yok ve evin eksikleri varken içine nasıl sindiriyorsun demeniz gerekirdi ,sizin bile önce tamam deyip sonra bunların aklınıza gelmesi enteresan
Cocuk yerde yatmiyor yahu, o kadar da degil yani 😂 alsak iyi olur o sebeple

Aile bütçenize ortak karar vermelisiniz. Sizin söylediklerinin daha acil eksikler. Her sene cep telefonu değiştirilmez. Gürcistan Türkiye’den daha geri bir ülke. Kumar için tercih ediliyor. Çokta gidilmeye heves edilecek bir ülke değil. Bir gün ekonomik durumunuz daha iyileşirse gelişmiş bir destinasyon seçersiniz. Gezmek, anı biriktirmekte önemli. Ama sırf telefon almak için değil.

Ay çocuğun yatağı yok,gardrobu yok adam telefon almaya yurt dışına gidiyor. Karısı da adam”sana para yok” diyene kadar ayılmıyor 😳

Eşinize direkt söylerseniz belki inada bindirir o nedenle ona seçimler yaklaştığı için telefonlardan da ÖTV kalkabilir boş yere Batum'a gidip para harcamayalım 5 ay sabredelim deyin. Ona da bahane bulursa Batum'un bu mevsimde çok soğuk olduğunu çocuğunuzun veya sizin hasta olacağınızı tek gitmesine de asla müsaade etmeyeceğinizi söyleyip bir kaç ay içinde yatağı vs. aldırın.

Esim yurt disindan telefon almak icin gunu birlik gidelim mi dedi. Ben de gidelim dedim cok bisey degil batum ama hic yurt disina cikmadim bir yerde bir yerdir mantigiyla bu arada esim suanki telefonunu alali en fazla 1yil oluyor bir kac ust modelini istiyor simdi kenarda biraz birikmis paramiz var oradan kullanicak sonra elindeki telefonu satip kenara koyacakmis ama bizim onceliklerimiz var. Cocugumuzun odasi yok yatagi gardolabi malzemeleri eksik. Balkonu kapattirmayi dusunuyoruz ev cok soguk oluyor. Ben simdi heyecana kapildim tamam dedim ama bunlar sonradan geldi aklima bugun de telefonda konusurken dedim ki ben de alisveris yapmak istiyorum dedi ki valla 2000 tl var baska da yok yani bu paranin on katina tel aliyor bana o da bize kisisel degil 2000 tl butcemiz oldugunu soyluyor benim de canim sıkıldı o oyle soyleyince o da bana almayayim o zaman falan dedi ben de moralim bozulunca kapattim telefonu ne yapmaliyim

Yolarım öyle adamı bin tane ihtiyaç var telefon peşine düşmüş oldu paşam :))

Ya biraz o konuda sorun yasiyoruz evet kalite marka cok degil ama biraz da olsa takintisi var

En fazla 1 yil once aldiği telefonu değiştirmek istemek kalite istemek değil ki gösteriş. Bir de bu kadar başka ihtiyac varken telefon dusunmek bambaşka bir sorunlu.

Siz böyle bir konuda vazgeçtiğiniz ifade etmekten çekiniyorsanız bir çocuk daha büyütüyorsunuz demektir.
Çocuğa verdiğimiz sözü yapmasak ay üzülür mü hevesi kırılır mı vs.. diye düşünürüz ya tan o hesap.
Zaten eşiniz de bir çocuk gibi arkasını düşünmeden ihtiyaç önceliği gözetmeksizin bencilce bir talepte bulunmuş.
Siz de annesi olmadığınız için açıkça beyan etmelisiniz. Vazgeçen kendi olmalı.

Back
X