Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Keske o maliyet hesabini size sorsalamis.. O kadar para veriyoruz dondurmaya verilir bi sekilde.. Insallah hayirlisi tutar canimKızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Keşke her şeyi göz önüne alarak girmişiz bi yola neden bundan kaçıyım ki bana sormadan iş yapılmışKeske o maliyet hesabini size sorsalamis.. O kadar para veriyoruz dondurmaya verilir bi sekilde.. Insallah hayirlisi tutar canim
evet yada 1-3 olarakda olabilirdi ne biliyim boşuna mıydı yumurta toplamaları ozaman.. ne diyim bilemedimBenmde 3 adet embriyom var ama tek tek dondurulmuş 4 embriyoyu en azından 2 2 dondurabilirlerdi uygulama biraz tuhaf olmuş canım kalanlarda çöp mü olcak yazık yani
evet yada 1-3 olarakda olabilirdi ne biliyim boşuna mıydı yumurta toplamaları ozaman.. ne diyim bilemedim
kuzum şok oldum okurken...Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
ben olsam guzel bı kavga ederdım gerızekalılar...evet yada 1-3 olarakda olabilirdi ne biliyim boşuna mıydı yumurta toplamaları ozaman.. ne diyim bilemedim
Ya papatyam hiç sorma ne diyip ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bana bırakında ben karar veriyim ona parası neyse ne beni çıkmaza soktular üzüldüm gerçekten. Ne düşünsem sonunda hep böyle de olabilir, böyle olsa böylede olabilir diyorum çıkamadım işin içinden. doktorumu seviiyorum ama bunu yapmamalılardı.. Bende iki embriyo düşünüyorum yani şu şartlar altında tek düşünsemde beni 2 embriyo ya resmen mecbur bıraktılar sonuçta 4 tane embriyo nasıl çöpe gitsin isterimkuzum şok oldum okurken...
nasıl bır merkez burası ya sana sormadan 4ünü tek tüpe koymuşlar ..
maliyetse maliyet onu düşünecek kişi, onlar değil sizsiniz çok sinirlendimmm gerçekten..
ben gorusmeye gıttıgımde ozellıkle sordum kaclı tüplere koyuyorsunuz dıye kolaymı bu sureclerden gecmek yumurta toplamak vs..
sanki bastan baslamak malıyetsız.. Allahım yarabbım ya...
bu durumda ben olsam şansım artsın dıye çift denerdim.. çünkü diğerleirnin bozulma durumu var .
ama erken dogum olur mu ,rısk olur mu vs bunları da insan yaşamadan bilemiyor işte .. zor karar...
Allah yardımcın olsun ve ılk seferde ınsallah tutsun dualarım senınle
Hiç isim vermeyim canım amacım orayı kötülemek değil doktordan memnunum ama böyle yapmamalılardı bana sormalılardı..neresi bu klinik acaba?
tamam canımHiç isim vermeyim canım amacım orayı kötülemek değil doktordan memnunum ama böyle yapmamalılardı bana sormalılardı..
canım benım ya,Ya papatyam hiç sorma ne diyip ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bana bırakında ben karar veriyim ona parası neyse ne beni çıkmaza soktular üzüldüm gerçekten. Ne düşünsem sonunda hep böyle de olabilir, böyle olsa böylede olabilir diyorum çıkamadım işin içinden. doktorumu seviiyorum ama bunu yapmamalılardı.. Bende iki embriyo düşünüyorum yani şu şartlar altında tek düşünsemde beni 2 embriyo ya resmen mecbur bıraktılar sonuçta 4 tane embriyo nasıl çöpe gitsin isterimRabbim yardımcımız olsun amin teşekkür ederim benimde dualarım seninle inşallah sonunda hayırlısıyla pozitifi görürüz
canım burda olay doktorun şahsı iel alakalı degıl.. tamamen iş bilmezlik artık kim bun karar verdi ise ..Hiç isim vermeyim canım amacım orayı kötülemek değil doktordan memnunum ama böyle yapmamalılardı bana sormalılardı..
Aynen katılıyorumcanım burda olay doktorun şahsı iel alakalı degıl.. tamamen iş bilmezlik artık kim bun karar verdi ise ..
doktor,hemsıre ve embrıyolog birlikte hareket etmeliydi...
neyse ınsallah saglıkla pozitif olsun, şuan en önemlisi bu
ınsallahhh hakkında en hayırlısı olur kuzumAynen katılıyorumamin canım inşallah
Kaliteleri hakkında bir bilgi verdiler mi peki?Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
3. Gün 8 hücreli dondurdular canım iyi dediler banaKaliteleri hakkında bir bilgi verdiler mi peki?
Biraz saçma bir uygulama olmuş gerçekten.. hangi merkez acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?