Fikrinize ihtiyacım var

E L B A

♡ Kün Fe Yekün ♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.530
En iyi cevaplar
1
1.207
83
Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi 4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Ayyyy çok sevindim valla, regl olamakk çok fenaaa..
Yarın mi kontrole gitceksinn
aynen valla çok şükür ya ama öyle böyle bi ağrım var ki anlatamam..
canım bu sabah gittim kontrol etti adet düzenimi sordu düzensiz oldugunu söyledim. Sonra bana femara verdiler ( Ne alaka ya ) Bir olgun yumurta oluşturacaklarmış rahim kalınlaşsın diye bu ay prova gibi biişey olucak bakıp gözlemleyip transferde olabilir olmayadabilir dedi..
İyi mi kötümü anlamadım neden estrofem vermedi ozaman femara ne alaka anlattı ama ne alaka

canım dogal sıklus bende oyle olerlıyorum şuan..
ama bana adetın duzenlı degıl mı dıye sordu bende evet dedım .. tamam o halde dogal sıklus olacak dedı hemsıreye ..
ama femara vs vermedı..
ıkı uc yumurta gordu onları ölçtu gordugum kadarı ıle, konuscaktım opuya gırmıs konusamadımda ..
pazartesı sorcam bir.
bende estrofem vs kullanmıyorum,
dogal olarak yumurta buyuyup ,çatlatıp rahımın kendı kendıne kalınlasmasını beklıyorlar, sonrada transfer..
ben nar yemeye basladım rahım kalınlasması ıcın..
sende ye,ınsallah ıyı ılerler sürecimiz

Çok açıklayıcı oldu canım açıklamaların çok teşekkür ederimmmmm sayende mantığı anladım yoksa ne alaka diyip araştırmalar yapıcaktım :) Tamam bende başlıyorum bugün nar yemeye, birde eğer nar suyu içiceksen uğraşamazsan ben femara ovitrelle tedavimde bu "getir" de exotic markalı nar suyu alıp tüketebilirsin katkısız oda aklında bulunsun canım. ozamanlar nar mevsimi değildi ondan içiyordum çok işe yaramıştı :)

rica ederimm ne demek :)
aynen olurr nar suyuda , evet onu kullanmıstım bır ara, bırde traım kredıden almıstım odda guzeldı,
dun nar almıs esım onu ayıkladık o bıtsın suyunu alcam, ayıklaması da zor

Evet ya rabbim yardımcımız olsun, Allah gönlündekini versin

Al işte tüp başına değilse neden bana böyle bir şey yapıldı anlam veremedim canım gerçektn çok saçma inşallah ilk seferde olurda Allahım
Merhaba yorumları okudukça bende de bir şüphe uyandı benim de 8 tane embriyom var o anın stresi heyecanı ile nasıl doldurduklarını sormadım acaba hangi merkez de yaptınız

Merhaba yorumları okudukça bende de bir şüphe uyandı benim de 8 tane embriyom var o anın stresi heyecanı ile nasıl doldurduklarını sormadım acaba hangi merkez de yaptınız
arayıp sorun isterseniz, Merkezi söylemeyim kötülemek için yazmadım doktorumu seviyorum çünkü alanında iyi bi doktor şimdi yanlış anlaşılmasın

normalde embrıyolog aradıgında su sekılde donduruluyor dıye bılgı vermesı lazım ama vermedı ıse arayıp ogrenebılırsınız

Yengemden bildiklerimi anlatayım. 4 embriyo oluşmuş 2sini dondurdular. 2ni transfer ettiler. İkiz yani. Sonra çok şükür ikiz gebeliği oldu. 2 hafta oldu doğum yapalı. Erken doğum yaptı küvezdeler bebekler. Ama iyiler çok şükür.
Diğer iki dondurulmuş embriyo ise. Bir kaç yıl sonra transfer etmek istediklerinde yerleştrilecekmiş.
Maliyeti ne olursa olsun hala çöpe atılmadıysa dondurun diğer ikisininde bence

kuzuumm nasılsınnn.
benım trasnfer bellı oldu
21ınde kan vercem progestan degerıme bakılacak..
22 sınde pazar transfer dendi ..
Rabbım ızın verırse
Ayy hadi inşallah kuzum Kontrole gittinmi hersey iyimi rahim duvarı kalınlığı flan? Benimde dün femara bitti şuan hastanedeyim doktorun yanına gircem birazdan bakalım canım ne diyecek

kuzuumm nasılsınnn.
benım trasnfer bellı oldu
21ınde kan vercem progestan degerıme bakılacak..
22 sınde pazar transfer dendi ..
Rabbım ızın verırse
çıktım canım yumurtalara baktı büyük bitane var büyümesi bekliyeceğiz pazartesi tekrardan gidicem ozaman tam büyümüş olup rahim kalınlığıda belli olur inşallah

Ayy hadi inşallah kuzum Kontrole gittinmi hersey iyimi rahim duvarı kalınlığı flan? Benimde dün femara bitti şuan hastanedeyim doktorun yanına gircem birazdan bakalım canım ne diyecek
Evet canımm, adetın ıkıncı gunu gıttım. birde dün gittim hersey yolunda cok sukur :))
hadı hayırlı haberlerını beklıyorum kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…