Fikrinize ihtiyacım var

E L B A

♡ Kün Fe Yekün ♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.530
En iyi cevaplar
1
1.207
83
Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi :KK200: 4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim :110:hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

3. Gün 8 hücreli dondurdular canım iyi dediler bana
4 tane ise 2 sini o 3.gün dondurup devamını 5 e kadar bekletselermis keşke...
Ama olacaksa illaki olacak.. Rabbim ol desin yeter ki..
Benimde 2 embriyomu 2.gun 4 hücreli dondurdular.. neden niye nasıl diyemiyorsun o anda.. belki de önden konuşmak lazım embriyolog ile..

4 tane ise 2 sini o 3.gün dondurup devamını 5 e kadar bekletselermis keşke...
Ama olacaksa illaki olacak.. Rabbim ol desin yeter ki..
Benimde 2 embriyomu 2.gun 4 hücreli dondurdular.. neden niye nasıl diyemiyorsun o anda.. belki de önden konuşmak lazım embriyolog ile..
Hayırlısınolsun inşallah hakkımızda canım pozitifi görürüz inşallah🤲🏻 Evet o an lal oluyorsun ne derlerse tamam flan oluyorsun.. inşallah sonu güzel olur bizim için canım

merhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar

kuzum ben bugün yarın bekliyorum ağrım var. Sen ilaç almışmıydın
4gun duphaston ıctım canım..
ara ara da maydanoz suyu..
bugun kontrole gıttım dogal sıkulus seklınde başladık bakalım hayırlısı.. haftaya pazartesı kontrol..
ınsallah bır an once gelır senın regl de sancısı cok fena :(

Tamamda embriyolar tekrar dondurulabiliyor. Neden çöpe gitsin ki? 1 veya 2 tane transfer etsinler kalanları 5. Güne gitsinler ve tekrar dondursunlar.
Ya da düşünceleri 4ünü birden 5. Güne gidip kalanları transfer etmek olabilir mi?
aa gerçekten mi tekrar donduruluyor mu :kızgın: bana bundan söz etmediler canım. Amaç 4dünüde 5. güne getirmek hangileri gelecekse artık inşallah hepsi gelir. Ben böyle oldugunu bilmiyordum ya böyleyse doktora sorucam canım geri donduruluyorsa dediğin gibi olsun cok saol

4gun duphaston ıctım canım..
ara ara da maydanoz suyu..
bugun kontrole gıttım dogal sıkulus seklınde başladık bakalım hayırlısı.. haftaya pazartesı kontrol..
ınsallah bır an once gelır senın regl de sancısı cok fena :KK43:
canım bende 3gün içtim bıraktım bugün 2. gün dünden beri karın ve bel ağrım var. Dün akşam işten geldim yemekti çaydı 9 da uyudum ağrıdan bsey yapamadım düşün ama gelmedi daha bekliyorum haylada ağrım var. Doğal sıkulus nasıl oluyor canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım bende 3gün içtim bıraktım bugün 2. gün dünden beri karın ve bel ağrım var. Dün akşam işten geldim yemekti çaydı 9 da uyudum ağrıdan bsey yapamadım düşün ama gelmedi daha bekliyorum haylada ağrım var. Doğal sıkulus nasıl oluyor canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
ozaman bır kac gune gelır senınkıde canım,
ilaçsız doğal rahım kalınlaştıktan sonra trasnfer olcak kuzum.
amiiinnn

ozaman bır kac gune gelır senınkıde canım,
ilaçsız doğal rahım kalınlaştıktan sonra trasnfer olcak kuzum.
amiiinnn
gelsin valla ağrı sağ bacağıma vuruyor artık o derece. Peki senin kalınlaşmada problem yok değil mi kalınlaşıyor yani ben femara kullandıgım zaman adetin 11. 12. günleri hala 5mm idi. estrofem kullanmıştım onunla kalınlaşmıştı. Ay her anı heyecan ya Allahım inşallah güzel haberler alalım :KK15:

gelsin valla ağrı sağ bacağıma vuruyor artık o derece. Peki senin kalınlaşmada problem yok değil mi kalınlaşıyor yani ben femara kullandıgım zaman adetin 11. 12. günleri hala 5mm idi. estrofem kullanmıştım onunla kalınlaşmıştı. Ay her anı heyecan ya Allahım inşallah güzel haberler alalım :KK15:
bende cok fena olmustum yaa regl beklerken şişmiştim baya :(
kuzu asılama da,femara kullanırken falan hıc kalınlaşma ıle ılgılı bısey soylemedı doktorlar.. yanı sorun var mı bılmıyorum :)
ama bugunden ıtıbaren nar suyu ya da nar alıp tuketıcem rahım kalınlasması ıcın..
her ıhtımale karsı..ınsallah sorun olmaz bakalım..
pazartesı bellı olur durum , kalısma olmaz ıse sanırım estrofem verılebılıyormus..
evet valla suan heyecan bastıı :KK37:
amin canım benimmm, ınsallah şubatta minnoşşlarımıza kavuşalım

bende cok fena olmustum yaa regl beklerken şişmiştim baya :KK43:
kuzu asılama da,femara kullanırken falan hıc kalınlaşma ıle ılgılı bısey soylemedı doktorlar.. yanı sorun var mı bılmıyorum :)
ama bugunden ıtıbaren nar suyu ya da nar alıp tuketıcem rahım kalınlasması ıcın..
her ıhtımale karsı..ınsallah sorun olmaz bakalım..
pazartesı bellı olur durum , kalısma olmaz ıse sanırım estrofem verılebılıyormus..
evet valla suan heyecan bastıı :KK37:
amin canım benimmm, ınsallah şubatta minnoşşlarımıza kavuşalım
Hadi bakalım inşallah canım, olusam haber veririm:KK36: haberleşelim dualarım seninle

Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi :KK200: 4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim :110:hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Canım bı fikrim yok ama inan çok üzüldüm keske 2 2 dondursalardi bari benim 9 tane var 6 tanesi 2 şer gruplar halinde döndürüldü diğer 3u tek tek yani neden riske atmışlarki ya 😔

Canım bı fikrim yok ama inan çok üzüldüm keske 2 2 dondursalardi bari benim 9 tane var 6 tanesi 2 şer gruplar halinde döndürüldü diğer 3u tek tek yani neden riske atmışlarki ya 😔
Bilmiyorum ki canım ya 🙁 çok sacma gercekten 😓 peki sen tüp basına para daha mı cok verdin

Benim taze transfer olmadığı için bir kerelik şuan toplam 4 bin verdim transferden sonra saklatmak için geri kalanları galiba bı 5 bin daha vericem tüp başı demediler bana yani
Al işte tüp başına değilse neden bana böyle bir şey yapıldı anlam veremedim canım gerçektn çok saçma inşallah ilk seferde olurda Allahım :dua:

Back
X