Fikrinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

forgeron

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
264
2
318
Merhaba arkadaşlar. Biraz iç dökmeye ihtiyacım var, çok çaresiz hissediyorum kendimi
11 yaşında oğlu olan bekar bir anneyim. Yaklaşık 1,5 yıldır çok güzel giden bir ilişkim vardı. El üstünde tutulduğum, gerçekten sevgiyi, aşkı tattığım ve asla en ufak bir güvensizlik hissetmediğim, hayatımın belki de en güzel günlerini yaşatan biri.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Birkaç gün önce arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeğine gitti sevgilim, alkollü ortam. Akşam yemekten sonra aynı güzergaha giden bir kız arkadaşıyla birlikte metroya binip eve dönüş yoluna geçiyolar. Normalde daha önce de alkollü eve döndüğü çok olmuştu ama dönüş yolunda hep konuşur mesajlaşırdık eve gidene kadar. O gün mesaj atmadı bana, aramadı da. Bir süre bekledim eve girince haber verir konuşuruz diye ama epey zaman geçti ses çıkmayınca ben aradım, mesaj attım görmedi. 5 dk sonra aradı beni. O an bişeyler olduğundan şüphelendim, çok zorladım, üstüne gittim ama yanıt alamadım. Alkolü fazla kaçırmış ve hatırlamadığı kayıp zamanlar vardı. Kızla iletişime geçtim, o tamamen dut olmuş eve nasıl döndüğünü asla hatırlamıyor. Kamera görüntülerine ulaştık eve dönüş yolundaki ve sevgilim ne yazık ki o kızla yakınlaşmış o gece. İkisi de bu anları asla hatırlamıyor, şoktalar nasıl olur bu olamaz diye. Ben yıkılmış, dağılmış durumdayım. Ayıkken asla böyle biri değil biliyorum, tanıyorum ama alkolün etkisiyle bu durum yaşanmış ne yazık ki
Şuan deli gibi pişman ve çok üzgün. Artık dışarda asla alkol kullanmayacağına dair sözler veriyor, affetmen için ne gerekiyosa yaparım diyor, bitmemesi için çabalıyor ama benim içim yangın yeri hala gerçek olduğuna bile inanasım gelmiyor, kötü bir rüya gibi geliyor. Ne yapacağım, ne yapmalıyım, siz ne yapardınız bana bi akıl verin nolur

Kamera görüntülerine nereden, nasıl ulaştınız ?

Öyle kör kütük anlarım oldu öyle sapittigim anlar oldu gençliğimde ama ayilinca hatirlaniyor ya. Hatirlamadim diyene inanmıyorum ben.
Sevgilim de aslında kayıp zaman olduğunun farkında değildi, her şeyi hatırladığını düşünüyodu. Ama anlatırken ben kopukluk olduğunu fark ettim ve şüphe duydum. Kamera kaydı istedim ancak öyle güvenirim sana dedim. Kendinden çok emin olduğu için koşa koşa gitti kamera kaydını almaya. Ve görüntüleri izleyince şok oldu, o sebeple hatırlanmadığı zamanlar oluyo galiba ya bilemiyorum ki. Ben hiç o kadar sarhoş olmadım bilemiyorum

Kamera görüntülerine nereden, nasıl ulaştınız ?
Metrodan inince kız çok kötü durumdaymış. Bi cafenin önünde oturduk demişti kendine gelmesi için. O cafenin görüntülerini istedim. Cafe sahibinden rica edip durumu anlatınca izlemesine izin vermiş

İyi oyuncuymuş. O anları hatırlamadığımı , şok içinde kalıp pişman olduğumu düşünsün de beni affetsin diye birkaç mimik yapmıştır.

Yakınlaşmış derken ne yaşamışlar yani nereden biliyorsunuz bunları ? Ayrıca çok iğrenç bir şey ya benim içim almazdı asla bir daha

Ablacığım çocuğu da olan koca kadınsın gerçekten inandın mı bu martavallara??

Hepimiz gece gezmesine gidiyoruz ama hiçbirimiz öyle yvşamıyoruz. Onların baştan birbirlerine niyeti vardır zaten. Koca çocuklu kadınsın ergen gibi sarhoş şekilde metroya binen ergen çocukla ne işin var ayrıca

Metrodan inince kız çok kötü durumdaymış. Bi cafenin önünde oturduk demişti kendine gelmesi için. O cafenin görüntülerini istedim. Cafe sahibinden rica edip durumu anlatınca izlemesine izin vermiş

Hiç inandırıcı değil bu hikaye. Adadan ayrılan isim belli oldu.

Kendınızı kandırmayın. Bence gayet hatırlıyor. Üzüldüm gercekten Allah yardımcınız olsun umarım bitirebilirsiniz… affettim sansanızda içinizde kalıcak hep. Zor biliyorum ama içiniz yansada gitmeniz gereken bi noktadasınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…